nrw üyelerini aktiflestirdik evet..

bayagi bi üye var ts den bu civarda.. mutluyla iki hafta önce bulustuk güzel bi gün gecirdik benim burdaki 2 arkadas da geldi... pazar günü dortmund da olabilir, essen veya duisburg da yine bana gelirsiniz farketmez ama felekten bi gece yasamayalim tövbeliyiz biraz..

su sehir isini bi daha konussak iyi olur.. benle beraber 4 veya 5 arkadasiz..

onur ve mutlu 6 ediyor..
sensen hanimi da davet ettik, umarim gelir kendisi de.. ..

bi aralarda ismail vardi kafa dengi bi adam ama bize küstü sanirim gelmiyor artik siteye darmstadt dan oda gelse iyi olurdu.... selcuk kardesim de vizeyi alsa zaten duisburgda yanimda olacaktii .. bi de sitede pek görülmeyen ama msn de vize icin basimin etini yiyen malikepoglu arkadas var, vize bekliyor ama alacak sanirim bi kac haftaya o da geliyor.. ayrica sitede devamli banlanan

dortmunddan arkadas ugur da var , o da gelebilir.. davet ederiz

..bayagi bi kalabalik oluyoruz anlasilan...
tayfun senin icin ayri bi paragraf acalim, gelmek icin elinden geleni yap hocam...

yer ve zaman sana bildirilecektir, ciddiyeti seven ve lauballikten hoslanmayan arkadasim ( msn iletisi böyle

) .. bi de ömer vardi sanirim buralarda gezinen , yurt ve okulla sorunlari olan.. ona da ulasmaya calisalim bakalim..
istanbul bulusmasi icin bizbizeye özel baslik acmislardi, bi ay kaldi baslik yaklasik 200 msj yazildi ama iki kisi disinda gelmeyen olunca ellerine yüzlerine bulastirip kapattilar olayi..

almanya da böyle bi olay gerceklestirmek o yüzden bi basari aslinda.. en azindan bu basliktaki insanlarin cok güzel bi dayanisma ortami icinde bulunduklarini gösteriyor..
hem bu bulusmalari aslinda admin arkadaslar da finanse edebilir öhöhöhöh

sonucta bizim sayemizde bu siteye bilgi almak icin bir cok insan üye oluyor ve bence bu sitede elde ettikleri bilgileri bana göre hic bi danisman firmasi saglayamaz..
son olarak, gelmek isteyen herkese kapimiz aciktir ...