2008-2009 DAU HARÇ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
2008-2009 DAU HARÇ 2008-07-23 (07:44)
Df Df (lefkelim)
Df Df (lefkelim)
evvela selamın hellomillet..bu yazıyı okuyan eski öğrencilere ayriyetten selametmeyi kendime borç bilirim. ben DAU KIBRIS modun biri keyfine göre adam banladığı için o adımı kullanmaıyorumsize arkadaşımla ortak kullandığımız hesaptan yazıyorum neyse...ha ne diyoduk evet HARÇLAR..

efendim bu senen doların değersizliği yüzündne daü harçalrı tl ye çevirdi ve deli bir zam yaptı....sanırımsağda solda bunuz aten duymuşsunuzdur. eski öğrenciler portalların abakarak görebilirler ben yinede burda rakamları açıklamak isterim.

bunda yeni rektörün bir suçu olduğunu sanmıyorum vakıf ne derse o olur ..

BU RESIMDE GORDUGUNUZ RAKAMLAR DÖNEMLİKTİR...
http://img137.imageshack.us/img137/8788/sdsdzd3.jpg

aşağadaki link yeni öğrenciler için olan ücretleri gösteriyor..

http://www.emu.edu.tr/e/prospectivestudents/Semesterfeeseng20082009.htm

http://dormitories.emu.edu.tr/ucretler.htm

Soğukkanlı Soğukkanlı Soğukkanlı
yurt ücretlerinede bakmanız tavsiye ederim.okul acayip zamlandı...
2008-07-25 (11:21)
Ömer Faruk (frk16)
Ömer Faruk (frk16)
bu zamları hiç sormayın ya. şurası forum ortamı olmasa çok güzel saydırıyorum ben bunlara. bıktım ya. okul mu beni bitirecek ben mi okulu anlamadım. bi kandırmaca vardı dolar sabitleme diye. yok efendim neymiş dolar çok oynama başlarsa milleti korumak için doları sabitliyolarmış. kimse zor duruma düşmesin diye. evet doğru sabitlediler ama sadece düştüğü zaman. muhasebenin kendi ağzından bizzat duydum ben bunu. hani sabitliyodunuz sorusuna cevaben o düşerken dedi görevli bayan. bu senede noldu yaptılar grevi şimdi oldu ytl tüm maaşlar falan. dolar iyice düştüya işlerine gelmiyo. önceki senelerde de dolarla maaş almak için grev yapılmıştı. bu sene ytl olarak almak için grev yaptılar ki nitekim alıyolar. onuda aynen bize dayadılar. sözleşmede ne yazıyodu? kaydolduğunuz yıldan belli oranda zam. şimdi noldu? verdiler ayarı herkese. ne oran kaldı ne başka bişey.

biz vallahi bıktık artık. grev olur dersler boş geçer. grev olur okulda su kesilir tüm hizmetler aksar. her vize final zamanı elektrik kesinlikle %100 gider. gitmemem ihtimali yoktur. daha onlarca şey yazarım. bitsede kurtulsak artık yaa.

son söz: ilk senemde öğrendiğim bişey vardı. kıbrısta en büyük mantıksızlık kıbrısta mantık aramak.
2008-07-27 (14:36)
Barış Gündüz (Bbirtan)
Barış Gündüz (Bbirtan)
frk16 demiş ki:
son söz: ilk senemde öğrendiğim bişey vardı. kıbrısta en büyük mantıksızlık kıbrısta mantık aramak.

doğrudur..
zamm 2008-08-08 (02:46)
Arda Efeoglu (Arda-Efeoglu)
Arda Efeoglu (Arda-Efeoglu)
arkadasım orda verdigin fiyatları topladıgın zaman 7.622 ytl e gelio bu eski ögrenciler icin yeni ögrencilerin fiyatları okulun sitesinde ve tercih kılavuzu açıklama kısmında olucaktır ayrıca daü ortalaması 2.00 olan ögrenciyede indirim veriyo ki daü de 2 not ortalaması ingilizce bölümlerde cok kolay degildir ... fiyatları cok görmüyorum ben diger üniversitelerle aralarında cok fazla oynamıyo o okula da veririm bu parayı daha fazla abartılmadıgı sürece ...