Hangi okul - Şartları ney - Fiyatı ney vb... @ ABD
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Hangi okul - Şartları ney - Fiyatı ney vb... @ ABD 2008-07-23 (13:42)
Orçun Boyraz (sahekiret)
Orçun Boyraz (sahekiret)
meraba arklar ben 2 yıldır öss ile ugraşıyorum
acaip inat bi insanım kafama koydugum şeyleri yapmadan bırakmam

o yüzden 2 yıldır odtü için çabalıyordum, bu yıl kesin gözüyle bakıyodum ama
talihsiz bi durum oldu giremiyecegim kesin
ve avrupada okumaya karar verdim , bunun için sadece abd deil bütün ülkeleri araştırdım ve
en iyi şartların abd de oldgunu sanıyorum?

bütün konuları tek tek okudum bilgilendim

Şimdi bu yıl oraya gitmek istiyorum bir yıllık fiyatın max 10 bin $ oldugu bir okul arıyorum
ve ingilizcem çok iyi değil , sadece burda bilgisayar programlamasıyla ugraştıgım için anlıyorum yazılanları
aynı burdaki gibi gittigimde ordada hazıırlıktan başlayıp ilerlicekmiyim yoksa başka yerden kurs alıp üniv e girme hakkımı kazancam ? bunları ayrıntılarıyla anlatabilirmisinz.
orda çalışmak ta istiyorum
abd nin en iyi yer oldugunu düşündügüm için orayı istiyorum

asla pes etmeyen biriyim ,bana kalsa 1 yıl daha oturur odtü için ugraşırım ama
artık bıktım bilgim var ama olmadı , gelmicek eminim odtü
bu yüzden yurtdışı düşünüyorum
orda okuyan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
2008-07-28 (18:09)
Orçun Boyraz (sahekiret)
Orçun Boyraz (sahekiret)
hey allahım ya
nerde millet tatildemi bu ney kimse cvp yazmamış yaaaa
gidip salak gibi kalcaz elin memleketinde
2008-09-27 (16:50)
Enis Er (eniser)
Enis Er (eniser)
Kardeşim çok bildiğim için değil , sırf kimse cevap yazmamış diye cevap veriyorum :

Sen ODTÜ yü istiyorsun ama kazanamamışsın ve şimdi Amerikayı düşünüyorsun.Uzun uzadıya yazmak yerine SUNY ODTÜ üniversitelerinin antlaşmalarını araştır demekle yetiniyorum.Eğitimin yarısını Türkiye de , yarısını Amerika da ( bölümüne göre farklı bir bölgede ) alacaksın.Fiyatları Türkiye için 8000 dolara yakın , Amerika için 10000 dolardan biraz fazla olması lazım.Bu bölüm ODTÜ de ve ÖSS ile kazanılıyor( burssuz olanı için sadece ÖSS ye girmiş olman yeterli.. kaç puan aldığın önemli değil , ya da basit bir taban puan ) . %50 burslu olanı ise bölümüne göre değişse de 335+ Öss puanı aranıyor.%50 burslusunu kazanırsan yazdığım fiyatların yarısını veriyorsun.
Bununla beraber ders notlarında başarı sağlarsan , burs hakkı kazanıyorsun bu da eğitimi ücretsiz hale getiriyor.

Sevgiler. Gülümsüyor
selam 2008-10-08 (15:59)
Asli Ceyhan (Giciq)
Asli Ceyhan (Giciq)
selam orcun
ben amerika da yasamakdayim philadelphia da oturuyorm dil okuluna geldim ben buraya sana yardimim dokunursa sevinirim arkadasim.... ne sormak istiyorsan bildigim kadariyla cevap veririm

ne ogrenmek istedigine bagli benim abimde sana bilgi verebilir

ADaSu_usa@hotmail.com
2008-10-13 (13:21)
Ahmet Er (edanışman)
Ahmet Er (edanışman)
Orçun kardeşim eğer yurtdışında olumaya karar verdiyesen aslında bir çok seçeneğin var. Tabiki Amerikda bunlardan biri.Ben sana bu konuda yardımcı olabilirim ancak ingiltereyi de düşünmeni de tavsiye ederim. Çünkü ingilterede yasal çalışma iznin olacak ve bu sana büyük katkı sağlar. Tabiki çalışmaya ihtiyacın varsa. Amerikada da çalaışabilirisn ancak iznin olmayacak. Buna rağmen öğrencilerin çoğu çalışıyor.

Buradan giderken doğrudan üniversitey kayıt olma çünkü hem ingilizce hazırlık dil okularına göre daha pahalı hem de okuyacağın üniversiteyi görerek seçmen senin için çok daha yararlı olur.Bana eren123alp@hotmail.com adresinden ulşabilirsin.
okul 2008-10-31 (14:11)
Fikret Can Samsun (fikret1)
Fikret Can Samsun (fikret1)
gerçekten gitmek istiyorsan ne zaman gideceğini yaz ama vize zor görünüyor. Malta ya gitmek istemezmisin?
selam 2008-11-01 (14:50)
Teoman Han (enotherstudent)
Teoman Han (enotherstudent)
ben amerıkadayım ve senın soyledıkledıklerın tabıkı ımkansız seyler degıl ama onundekı en buyuk engel
amerıka vızesı alabılmen ondan sonrası cok kolay zaten ıkı yıldırkazanamamıs olman senın ıcın bır eksı tabıkı ama ımkansız degılbıkı yonlendırmelerı dogru degerlendırır ve vıze gorusmelerıne eksıksız gıdersen neden olmasın nerde oturuyorsun sehır olarak felan