arkadaşlar merak ediyorumda acaba sorun bendemi diyorum sadece??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-07-24 (21:41)
Levent İkiyüz (levent200)
Levent İkiyüz (levent200)
ölüm gelecek.. peki biz ne yapıyoz, gırgıriyede şenlik var..hee lan biz bigün ölecez demi
2008-07-24 (21:57)
Püsküüt Püsküüt (püsküüüütüm)
Püsküüt Püsküüt (püsküüüütüm)
ölüm baslangıctır...ölümü düsünmek ürkütür bazılarına ama olacakla ecele care bulunmaz derler ölümü tüm canlılar tadıcak..allah hayırlı ölümler versın abdestlı sehadet serbetını içerek ölelım inşallah
yalnızlık paylaşılmazz 2008-07-26 (13:47)
Cihan Doğan (dumani)
Cihan Doğan (dumani)
arkadaşlar çok güzel soulun yani evet ölüm ya kaçış ya tanrıya az yaklaşmak olacakk ama yanii elbet bir günn bu dünyadann ucacagızz bunu ghiçç unutmayalımm lütfenn Göz kırpıyor
evet 2008-07-26 (13:53)
Cihan Doğan (dumani)
Cihan Doğan (dumani)
püsküüüütüm demiş ki:
ölüm baslangıctır...ölümü düsünmek ürkütür bazılarına ama olacakla ecele care bulunmaz derler ölümü tüm canlılar tadıcak..allah hayırlı ölümler versın abdestlı sehadet serbetını içerek ölelım inşallah
-> -> -> -> -> iman ederek gitmeyi allha herkeze nasipo etsinn yani gece böylee yaww hakkaten ben bir gün ölecem dime yaa demeyi bilmek te çok güzel evet Göz kırpıyor inaçlar farklı olabilir ama sonucunda gidecegimiz yer 3 metrrelik bir çukurdan ibaret olmalı deilmi arkadaşalarr...
2008-07-26 (13:59)
Cihan Doğan (dumani)
Cihan Doğan (dumani)
Göz kırpıyor çok güzel yaa blkide sorun bu yaa yarını düşünmeden yaşıyoruzz ben alkoll sınırını belkide çoktan aştım ama hiç pişman deillimm yaptıklarımdann neden mi;;?? bile bile kendimi sürekledimmm ortamlaraa Niyeti kötü ma düşündümm Gözlerini yuvarlıyor Fikir yaff cihann sende birgün bu diyardan taaa uzaklara uçaçakssın diee l zaman senle eylenen hiç bi arkadaşın yanında olmıcakk dedimm ! o zaman YARININI DÜŞÜNEREK YAŞAMAYI AZ DAOLSA ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUMM Göz kırpıyor
electromania demiş ki:
ölümü degilde aslında sunu düşünürüm ölene kadar bir güzel gün görmeden yasayan insanalrı. üzülürüm onlar için. dünyadaki nimetlerden [basarı vs gibi nimetlerden] hiçbiri tadamadan ömrünün sonuna gelen insanlara üzülürüm. biz çok şükür az çok yararlandık ve yararlanıyoruz bu nimetlerden.zaman zaman erteleme hatasına düşüyoruz hepimiz. belkide yarın olmayacak anı yaşamak lazım.
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12