seheryeniay demiş ki:
bende aed ile gitcem.daha sozlesme yapmadım ama .bu hafta yapcam onuda.benımde kafam yurt konusunda karısık.bildıgım kadarıyla studyo daıreler ıkı kısılık.peki fırın buzdolabı camasır makınesı gıbı temel esyalar varmı?vizemın mart gıbı cıkacagını soyledı danısmanım.burda okula baslamıs olacagım.ozel bı unıde okuyorum.tum senelık harcımımı yatırcam yoksa okudugum kadar mı?
oncelikle sorunun bi kısmına ben cevap verebilirim, AED ile gitmene gerek yok, yazık 3,5 milyar gibi bi bedel odiceksin, bende odicektim, cok paracı tutumları beni bu siteyi bulmama itti, iyide oldu,
vizen mart2009 da cıkcaksa bunu nerden biliyolar acıkcası ben bilemiyorum. vize biraz problemli ama onların ne okul kabulunde ne vize alımında %0.000001 olsa torpil imkanları kesinlikle yok, hepsi tras,
fakat hazırlancak olan evrakları tabiki dogru hazirlarla, ama siteyi iyice incelersen basvurunu sende yapabilirsin,
viyanadaki uniler sole bi sey istiyolar, viyanada okumayı dusunduğun donemde, TR de okuma hakkının olduğunu belgelemeni istiyorlar,
ornek ben 2008-2009 kıs donemi için basvurdum, dusn DEu de 2007-2008 Bahar donemindeyim, ben ogrenci belgemi alırken, sole bi not dusurdum, 2008-2009 akademik doneminde ogrencimizin ogrencilik hakları kayıt yaptırması halinde devam etmektedir gibi,
bu durumda, sen hangi donemde okumayı planlıyosani o donem için bu belgeyi almalısın, bu belgeyide sana ancak ogrenci olduğunda veririler, ogrenci olmadığın bi donemde, sonraki donem için bu belgeyi alamassın,
umarım yardımcı olmusuzdur,