2008 - 2009 Avusturya Düşünen Arkadaşlar Buraya
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 18
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-07-26 (00:50)
Hakan Turan (alphadog)
Hakan Turan (alphadog)
kardes kıbrısta veye turkıyede ozel devlet farketmez 4 yıllık bır unıversıteyı kazanmıs olarak gozukmen gerekıo burda tutturdugun bolumun aynısını yada tutturdugun bolum yoqsa en yakın bolumu okuyabılırsın okula kayıt yaptirmak icin ya avusturyada okumak ıstedıgın unıversıte ile iletisim kur dil fln gerekli bunu icin yada danismanlık sırketleriyle gorus ...
2008-08-11 (19:05)
Hakan Yavuz (H4k4nn)
Hakan Yavuz (H4k4nn)
Konu günceldir x)
2008-08-11 (20:03)
Hakan Bican (Hakan14)
Hakan Bican (Hakan14)
arkadaslar avusturyaya gitmek icin 4 yılllık ozel universite ya da devlet universitesi kazanmak zorundasınız...Ancak Acıkogretim avusturya okullarında kabul gormuyor haberiniz olsun.ayrıca sirketlere bi ton para vermeye gerek yok illa sirketle gidecem diyorsanız iyice arastırma yapmaniz sızın ıcın daha iyi olur...

forumda daha iyi arastirma yaparsanızz hangi sirketlerin sizi kandırdıgını veya sizinle az ilgilenecegini anlarsınız.

ayrıca yurt konusunda sirketlerle daha iyi konusmanız sızın ıcın daha iyi olacaktır.Cunku bazi sirketler daha fazla para kazanmak ugruna anlasmalı oldugu igrenc yurtlara sizi yerlestirebilir.

Benden bu kadar arkadaslar daha sonra nete girebilirsem daha cok yardımcı olabiLirim
Allah'A eMANET OLUN
2008-08-12 (11:21)
Seher Yeniay (seheryeniay)
bende aed ile gitcem.daha sozlesme yapmadım ama .bu hafta yapcam onuda.benımde kafam yurt konusunda karısık.bildıgım kadarıyla studyo daıreler ıkı kısılık.peki fırın buzdolabı camasır makınesı gıbı temel esyalar varmı?vizemın mart gıbı cıkacagını soyledı danısmanım.burda okula baslamıs olacagım.ozel bı unıde okuyorum.tum senelık harcımımı yatırcam yoksa okudugum kadar mı?
2008-08-12 (11:21)
bende aed ile gitcem.daha sozlesme yapmadım ama .bu hafta yapcam onuda.benımde kafam yurt konusunda karısık.bildıgım kadarıyla studyo daıreler ıkı kısılık.peki fırın buzdolabı camasır makınesı gıbı temel esyalar varmı?vizemın mart gıbı cıkacagını soyledı danısmanım.burda okula baslamıs olacagım.ozel bı unıde okuyorum.tum senelık harcımımı yatırcam yoksa okudugum kadar mı?
2008-08-12 (11:30)
Ahmet Sezgin (minskopat)
Ahmet Sezgin (minskopat)
Avusturya'ya gitmeyi düşünüyor ve çok istiyordum.Okul fiyatları uygun ama orada bir öğrencinin insani şartlarda sürünmeden geçinebilmesi için en az 600 - 700 € para gerekiyor.
Eğitimin kalitesi elbette tartışılmaz.Almanca bilmeyen arkadaşlar için eğitim Hazırlık + 3 yıldır.
2008-08-13 (15:26)
seheryeniay demiş ki:

oncelikle sorunun bi kısmına ben cevap verebilirim, AED ile gitmene gerek yok, yazık 3,5 milyar gibi bi bedel odiceksin, bende odicektim, cok paracı tutumları beni bu siteyi bulmama itti, iyide oldu,
vizen mart2009 da cıkcaksa bunu nerden biliyolar acıkcası ben bilemiyorum. vize biraz problemli ama onların ne okul kabulunde ne vize alımında %0.000001 olsa torpil imkanları kesinlikle yok, hepsi tras,

fakat hazırlancak olan evrakları tabiki dogru hazirlarla, ama siteyi iyice incelersen basvurunu sende yapabilirsin,

viyanadaki uniler sole bi sey istiyolar, viyanada okumayı dusunduğun donemde, TR de okuma hakkının olduğunu belgelemeni istiyorlar,

ornek ben 2008-2009 kıs donemi için basvurdum, dusn DEu de 2007-2008 Bahar donemindeyim, ben ogrenci belgemi alırken, sole bi not dusurdum, 2008-2009 akademik doneminde ogrencimizin ogrencilik hakları kayıt yaptırması halinde devam etmektedir gibi,

bu durumda, sen hangi donemde okumayı planlıyosani o donem için bu belgeyi almalısın, bu belgeyide sana ancak ogrenci olduğunda veririler, ogrenci olmadığın bi donemde, sonraki donem için bu belgeyi alamassın,

umarım yardımcı olmusuzdur,
2008-08-13 (15:42)
Bravo Bravo (bravo99)
Bravo Bravo (bravo99)
seheryeniay demiş ki:

odalarda elektrikli ocak ve mini buzdolabı var.yani mini bir mutfak mevcuttur. yurdun çamaşırhanesi vardır herkes kendi çamaşırını o makinlarda yıkar isteyen kurutma makinalarına atar. fırın ise ortak mutfaklarda mevcuttur. harç durumunu öğrenci işleriyle görüşerek daha sağlıklı bir bilgi alabilirsin. çünkü her özel üninin harç alma sistemi değişik. kimileri 4 taksitle kimisi 2 taksitle almakta...
2008-08-14 (14:51)
Nexuja Sebe (NeXujaSebe)
Nexuja Sebe (NeXujaSebe)
bence ögrenci belgeni, transkriptini vs. aldiysan (ki vizeye basvurduguna göre almissin)
o zaman Yasar Uni.ye harc ödemesen de olur Gülümsüyor ne de olsa Avusturya islemleri icin oraya ihtiyacin olmayacak daha
2008-08-14 (15:29)
hakan yok degılım.. biz rhcp nin basvurusunu hallettık .. darısı basınıza kardesim Göz kırpıyor

arkadas basvuruyu kendınız yapın bosverın şirketı falan .. ingilizcenız varsa ya da ıngılızce bılen bı tanıdıgını zolay cok basıt Soğukkanlı
Sayfa / 18
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa