utkanhasan demiş ki:
Senin gibi iLk yurtdışına çıkmıyoruz 11 Sene önce Sdneye gittim Ayrıca Senvize Evraklarını tam vermessen beklersin tabi KonsoLosluğa 2 ev bir dukkan Tapusunu verdiğim zaman bak 3 hafta içinde nasıL çıkar.....Çok ßiliyorsun ama devamLı kaybedersin Sen ukala şey haydi işine bak şimdi....
o değilde cahillikten daha kötü brişey varsa o da cahil olduğunu bilmemendir.
şimdi güzel kardesım bak cansuyu dınle sakın ol ..demişsin ki tabu falan verırı 3 haftada alırım. o zaman ben malıkane tapusu koyar yarın alırım mantık bu olduktan sonra es dosttan topla evlerı uzerıne mal gıbı 5 ay bekleme hemen al vızenı. kaldıkım kımsenın senın tapunu ıstedıgı yok be hocam

napsın adam senın tapunu falan. sen zaten okumaya gıdıyosun turıst vızesı mı bu

:Doturum alacaksın. tapu ıstemelerının sebebı su turkıyeden turıst gıbı cıkıp bır daha donmeyenler oluyor ıste onalrın turkıye ıle sıkı bagları olup olamdıgına bakmak ıcın bankadakı para ve tapularını ıstıyorlar mantık su bu adamın evı araası banlkada bu kadar parası varken nedne gelıp benım ulkemde kaçak yaşasın? kapiş??
bırde burda 6 aydır vıze bekleyenel rvar bu dedılerını onlara anlat ıstersen..
sen 29 yasındasın ve vıyaya gıdıyosun :Dbuy ne okuma aşkı böyle ...ayrıca yazılarına bakınca sende mossad tarzı gordum bılmeden kulaktan duyma hadıselerle mıllete akıl verıyosun. aklını kendıne sakla