selam arkadaşlar ben azerbaycan devlet diller üni.'nde fransız dili ve edb. bölümü okumak istiyorum.oradaki giderler,yurtların fiyatları,yaşam koşulları ve türklere karşı tavrlarıyla ilgili yardım ederseniz sevinirim
yurt derken azerbaycanda devlet yurdu varmı varsa benim haberim yok bi neftin var onada para ödeyip odayı satın alıosun sonra çıkarken satıosun bide türk yurdu var onda ücret nedir bilmiyorum kalmadım hiç evlerde pahalı ulaşım hariç herşey türkiyeye eşit bazı şeyler biraz daha pahalı bazılarıysa ucuz içki sigara ulaşım türkiyedekinden çok ucuz sebze meyve türkiyedekinden pahalı et eşit öyle ben azerbaycanda okuyorum pişmanım gelecek olanlara tavsiyem eğer imkanınız varsa bidaha hazırlanın ucuz diye gelmeyin ucuz değil
saol kardeş yardımın için...
ayrıca azerbaycanlıların esnaf hariç normal halkının türklere karşı tavırları genellikle çok iyidir sıcak kanlı ve bizi seven insanlar ama esnaf ve ev sahipleri biraz kazıkçı
kardeş burası en son çareyse gel.eğitim varmı yok mu belli değil.olsa bile dersler azerbaycanca ve ya rusca olduğundan çok zorluk çekiliyo.çok çalışmak lazım yani.ev kiraları pahalı.yasam türkiyeden biraz daha ucuz.ulaşım içki sigara çok ucuz.sebze meyve pahalı.insanları sıcak kanlıdır.bazen aşırıya kaçarlar rahatsız bile olursun ama esnafları için aynı şeyi söyleyemeceğim.şehir olarak çok güzel ve güvenli bi şehirdir.kültür farkı işin en zor kısmı zaten vatan hasreti çekersin her zaman bu işin dayanılmaz tarafı.en objektik yönüyle bakü işte bu.son çareyse gel.