Mesaj Panosu

AŞK CİNSELLİĞİN ÜZERİNE SERİLEN Bİ ÖRTÜ MÜDÜR??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456

2008-08-20 (03:42)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
örtü iyidir yoksa kmse kral cıplak diyemezdi Soğukkanlı .
2008-08-21 (00:06)
hüsoo
Bay
hüsoo
Türkiye, Gaziantep
Gaziantep Üniversitesi
yeni1üye demiş ki:
umarım ama nedense bize sayısı hiç bitmeyecek o kişiler rastlamıyor giderek azalıyolar...

Atalarımız boşa dememişler ; ne ekersen onu biçersin diye... sen kendinden emin olduktan sonra karşına da mutlaka o sayısı bitmeyeceklerden biri çıkacaktır... giderek azaldığı çok doğru... belki karşımıza çıkıyordur da biz yanlış yerdeyizdir...
2008-09-03 (17:58)
BeyazKaranlık
Bay
BeyazKaranlık
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
aşk cınsellık??*hmmm....
insanların yaratılış olarak erkek ve dişinin birbirine meyilli olarak yaratıldığını düşünüyorum.çünkü yaşamın devamı ve insanların nesiillerini devam ettirmesi için gerekli bir içgüdü karşı cinse ilgi duymak...

Ama asıl konuya gelirsek...ben aşkın tamamen geçici olduğunu düşünüyorum.hatta birçok kişinin karşı tarafa duyduğu hisleri yanlış yorumlayıp aşk zannetmesi olabilir...yani durum sadece karşı cinse karş duyulan cinsel istek diye düşünüyorum...Kendine hakim ve duygularını yönetmeyi bilen bir insanın aşk ve sevgiyi ayırabileceğini tahmin ediyorum.

aslında konu başlığını çok geniş olarak inceleyebiliriz...yani televizyonlarda insanların duygularını yönlendirmede oldukça yetenekliler maşallah...orada gösterilenlere inanan birçok saf ,art niyet düşünmeyen kişi var...

aşk şu zamanda bence cinselliğin üzerine serilen bir örtü...bunu herkes için söyleyemeyiz..çünkü hala birbirlerini öncelikle kalpden seven insanlar var...

saygılar... Göz kırpıyor

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456

Ücretsiz Kayıt Ol