AŞK CİNSELLİĞİN ÜZERİNE SERİLEN Bİ ÖRTÜ MÜDÜR??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 7
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 34567 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-08-20 (03:42)
Yüksel Argın (llSaUroNll)
Yüksel Argın (llSaUroNll)
örtü iyidir yoksa kmse kral cıplak diyemezdi Soğukkanlı .
2008-08-21 (00:06)
Hüseyin Aslan (hüsoo)
Hüseyin Aslan (hüsoo)
yeni1üye demiş ki:
umarım ama nedense bize sayısı hiç bitmeyecek o kişiler rastlamıyor giderek azalıyolar...

Atalarımız boşa dememişler ; ne ekersen onu biçersin diye... sen kendinden emin olduktan sonra karşına da mutlaka o sayısı bitmeyeceklerden biri çıkacaktır... giderek azaldığı çok doğru... belki karşımıza çıkıyordur da biz yanlış yerdeyizdir...
2008-09-03 (17:58)
Ms Başaran (BeyazKaranlık)
Ms Başaran (BeyazKaranlık)
aşk cınsellık??*hmmm....
insanların yaratılış olarak erkek ve dişinin birbirine meyilli olarak yaratıldığını düşünüyorum.çünkü yaşamın devamı ve insanların nesiillerini devam ettirmesi için gerekli bir içgüdü karşı cinse ilgi duymak...

Ama asıl konuya gelirsek...ben aşkın tamamen geçici olduğunu düşünüyorum.hatta birçok kişinin karşı tarafa duyduğu hisleri yanlış yorumlayıp aşk zannetmesi olabilir...yani durum sadece karşı cinse karş duyulan cinsel istek diye düşünüyorum...Kendine hakim ve duygularını yönetmeyi bilen bir insanın aşk ve sevgiyi ayırabileceğini tahmin ediyorum.

aslında konu başlığını çok geniş olarak inceleyebiliriz...yani televizyonlarda insanların duygularını yönlendirmede oldukça yetenekliler maşallah...orada gösterilenlere inanan birçok saf ,art niyet düşünmeyen kişi var...

aşk şu zamanda bence cinselliğin üzerine serilen bir örtü...bunu herkes için söyleyemeyiz..çünkü hala birbirlerini öncelikle kalpden seven insanlar var...

saygılar... Göz kırpıyor
2008-09-05 (18:51)
Mahtap Ay (gecelerin)
Mahtap Ay (gecelerin)
hüsoo demiş ki:
yeni1üye demiş ki:
umarım ama nedense bize sayısı hiç bitmeyecek o kişiler rastlamıyor giderek azalıyolar...

Atalarımız boşa dememişler ; ne ekersen onu biçersin diye... sen kendinden emin olduktan sonra karşına da mutlaka o sayısı bitmeyeceklerden biri çıkacaktır... giderek azaldığı çok doğru... belki karşımıza çıkıyordur da biz yanlış yerdeyizdir...
belki kader belki kısmet....
2008-09-05 (20:41)
Aysen Özcan (aaysenn)
Aysen Özcan (aaysenn)
levent200 demiş ki:
bir erkek başka bir erkeğe niye aşık olmaz? ya da bir kız başka bir kıza niye aşık olmaz?

mesela, bir erkek 100 metre öteden gördüğü başka bir erkeği çok güzel bir kız olarak algılasa, sonra onun kız olmadığını anlayınca aynı dürtüler devam eder mi?(eşcinselleri ayrı tutuyorum tabi)

erkeği kıza, kızı da erkeğe iten etken nedir?bence bu sorunun cevabını bulursak sonuca ulaşmış oluruz..burada cinslere göre değişen bir estetik kaygı mı var?..ya da alışılmış değerlerden dolayı mı böyle?ya da kaçamak bir cevap olacak ama insanların fıtratında mı var bu?

bana göre aşk cinselliğin bir parçasıdır..farkında olmasak da böyle yani...

tabi sadece cinsellik düşünen tipleri kastetmiyorum burada...işin içinde de muhakkak duygu da var..

vav katılıyorum..güzel bir noktaya değinmişsin..
... 2008-09-07 (02:34)
Hüseyin Aslan (hüsoo)
Hüseyin Aslan (hüsoo)
gecelerin demiş ki:
hüsoo demiş ki:
yeni1üye demiş ki:

belki kader belki kısmet....

kadere de kısmete de sonuna kadar inanırım... ama bu bizlerdeki düşünceyle... yaşayış tarzıyla... ve de en önemlisi dürüstlükle alakalı... (bence) ! ! !
2008-09-10 (18:34)
Ask yataga girince biter ! yerinide sevgiye birakir... Göz kırpıyor
feda:) 2008-09-10 (18:41)
Neva Fedazarar (fedazarar)
Neva Fedazarar (fedazarar)
aşk yerini elbette bi süre sonra cinselliği bırakır. çünkü insan sevdiği şeyi merak eder ve onu keşfetmek ister. adı üstünde aşk normal arkadaşlıktan farklı olmalıdır demi yoksa arkadaş ile sevgilinin ne farkı kalırdı .
ama bide bunun zamanı vardır her gördüğün insanda cinsellik arıyorsn bu senin abaza olduğunu gösterir;) doğru insanı bulduğun zaman senin olduğundan emin olduğun zaman bu insana haz verir diyorm ben bilmiyorm yanlış mı??
2008-09-10 (19:04)
iste insan dogru insani buldugunu sanip boyle birsey yaparsada asil adi cinsellik olan ask denilen kavram yok oluyor... fakat tabi dedigin istisna asklar haric..
2008-09-10 (19:15)
Laik Laika (savarona84)
Laik Laika (savarona84)
aşkın binbir paylaşımı varken sırf cinselliğe bağlamak çok saçma olur...tabiki cinsel istekte sevdiğinle paylaşılcak ama birlikte olmak birlikte bir şeyler yapmak ve sevdiğin için bundan keyif almak mutlu olmak önemli...film izlemek,birlikte yolculuk yapmak,birlikte yüksek sesle aynı kitabı okumak,birlikte uyumak,cinsellikte bunlardan biri sadece...
Sayfa / 7
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 34567 Sonraki SayfaSon Sayfa