ali güzeli demiş ki:
mrb arkadaslar ben ziraat mühendisliğini almanya aachenda okumak istiyom neyapmalıyım

:

1 defa değiştirildi
En Son: 2008-08-16 20:35:06
aachende okumayı dusunuorum bednde ama nasıl gecebılırım bılmıorum yanı vıze yı nasıl alıp almanyaya gecebılırımm
arkadaşlar ben ulm üniversitesinde okumak istiyorm evraklarım hazır dil kursu görmem lazımmış üni dil kursunu öğrensin gelsin demiş.bide bana evraklarımı gördükten sonra ulm üniversitesi teyit belgesi verir mi birde ulm üniversitesinde almanca kursu var mı?
Hsyn38 demiş ki:
arkadaşlar ben ulm üniversitesinde okumak istiyorm evraklarım hazır dil kursu görmem lazımmış üni dil kursunu öğrensin gelsin demiş.bide bana evraklarımı gördükten sonra ulm üniversitesi teyit belgesi verir mi birde ulm üniversitesinde almanca kursu var mı?
Ben dil kursu olmadan geldim. nasil yaptilar bilmiyorum ama tayöd ile. adamlar ugrasti kagit edevat isleriyle. ama ben geldigime gore gerekmiyordur bir yolu var demek ki. istiyorsan bir gorus adamalrla.
slm bende ziraat muhendisligi 1.sınıfta okuyorum, berlinde okumaya devam etmek istiyorum. bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
hangi evraklar gerekli, ne kadar almanca bilgisine sahip olmamız gerekir, devlet universitelerine kabul edilirmiyim?
bu konulardaki bilgilerinizi lütfen paylasın sevinirim.
simdiden tesekkurler
Oncelikle Berlin´de okuyabilir misin, bunun incelenmesi gerekli, bolumun var mi o sehirde, o acidan. Ben Berlin´deyim. Ama islemlerimi kendim yapmadigim icin detaylari bilmiyorum, Tayöd ile calistim. Onlarla gorusmeni oneriririm. tayoed.de
arkadaşlar bu sitenin amacı reklam yapmak değil tutturdunuz danışmanlık şirketini ...özelliklede 2 3 gündür bir tayöed diye...herhalde sitede kötü reklamı yapıldı

bu sitenin amacı birbirimize parasız yardımcı olmak yol göstermek...bırakın danışmanlık şirketini onlar hiçbişiy yapmıyorlar sadece paranızı alıyorlar...benden demesi
kitty26 demiş ki:
arkadaşlar bu sitenin amacı reklam yapmak değil tutturdunuz danışmanlık şirketini ...özelliklede 2 3 gündür bir tayöed diye...herhalde sitede kötü reklamı yapıldı

bu sitenin amacı birbirimize parasız yardımcı olmak yol göstermek...bırakın danışmanlık şirketini onlar hiçbişiy yapmıyorlar sadece paranızı alıyorlar...benden demesi
Merhaba Kitty,
Kisisel kanaatim o ki laf ebeligi yapmaktan soru soran arkadasimiza bilgi vermiyorsun. Ben, karinca-kararinca kendisine yardimci olmaya calistim, ama en azindan basit de olsa birsey soyledim. Ama sen sadece felsefe yapiyorsun!!! Ben reklam da yapmadim, orasi bir dernek, bilgi de veriyor sonucta insanlara.
2 defa değiştirildi
En Son: 2008-11-16 17:17:53
dikkatinizi çekerim ben bir senedir bu sitenin sıkı takipçisiyim izin verinde kim ne yapıyor bileyim daha yeni katıldınız ve bir reklam derdine düştünüz direk..sanırım dernek sizi aradı ve bu siteye kayıt olun reklam yapın dedi ..daha fazla konuşmayacağım ama insanlara sadece şunu söylüyorum kendiniz bu işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz...para tuzağına düşmeyim
sevgiyle kalın
kitty26 demiş ki:
dikkatinizi çekerim ben bir senedir bu sitenin sıkı takipçisiyim izin verinde kim ne yapıyor bileyim daha yeni katıldınız ve bir reklam derdine düştünüz direk..sanırım dernek sizi aradı ve bu siteye kayıt olun reklam yapın dedi ..daha fazla konuşmayacağım ama insanlara sadece şunu söylüyorum kendiniz bu işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz...para tuzağına düşmeyim
sevgiyle kalın
Merhaba Kitty,
Sitdenin bir yildir takipcisiyim, diyorsun ama kayit tarihin 15 Ekim 2008.