arkadasim senin bu kalin fontlarla yazdigin koruma amacli mesaj nedir anlayamadim? Isi hic de o kadar karmasik göstermenize gerek yok. Sanki bir ögrenci icin 387 üniversite ile birden ayni anda imi iletisime geciyorsunuz? Hangi üniversite ise onunla saglanir irtibat. Hem almanca olayi da burada en az 50 tane adama yardimci olduk. Sanki mail degil destan yazacaksiniz. alti üstü yazilacak seyler belli onu da biz burada defalarca anlatip yardimci olduk. Ucak bileti internetten de ayarlanabilir. Poponuzu yerinizden kaldirmaniza gerek yok. Pasaport ve vize icin gerekli hersey burada anlatilmis hatta sabitlenmistir.
Firma adina konusmaniz ilgimizi cekti sanki firma sizmissiniz gibi. Insanlari para icin kandiran
tuzaklara yer yok burada.
Kimse de burayi babasinin mekani gibi gelip reklam yapabilecegi bir yer olarak düsünmesin. Hata yapar.
Bu arada birbirimize girmeye gerek yok arkadaslar hepimizin derdi bir. Hadi sarilip öpüsüp barisin. Danismanlarin aranizi bozmasina izin vermeyin..
FuNdeRSchatteN demiş ki:
Arkadaslar beNcede aşırı tepki göstermeye gerek yok bu tüR Danışmanlık şirketleri bu ücretiN içine herseyi dahil ediyorlar..yaNi siz orada 3 yada 4 yıl mı okuyacaksınız bu şirketlerde sizin tüm eğitim hayatınız boyunca yazışmaları yapıyorlar üniwersiteden memnun kalmazsanız gene almanyada başka bir üniversiteye yatay geçişi sağlıyorlar yurt bulma we dilkursu olaylarını hallediyorlar uçak bileti ayarlamada zamanlama rezerwasyon koNusunda yardımcı oluyorlar,wize için gerekli belgeler pasaport,gerekçe mektubu weya iyiniyet mektubu gibi konularda çewiri yapıyorlar..Össye giremesen dahi şartlı kabul belgesi alıyorlaR..OkuluN büNyesiNde ki weya isteğe göre özel bi dil kursu ayarlıyorlar Almanyada ki 387 üniversiteNin hemeN hepsiyle yazışmaları waR we bu üniwersiteNin çewresini yaşam koşullarını ortalama harcamalarınızı söylüyorlar artı üniwersiteler bazı daNışmanlık şirketleriNide tanıyor we oNların başwurularını öNcelikli kabul ediyor ( bi kazançları wardır tabi alman üniwersitelerininde)kısacası bütün bu koşuştırmaca pek kolay değil herkes için we yorucuda olur..almaNacası eksik olaN biri için bu başwuru belgeleri felen çok zor gelir we maddi durumu biraz iyiyse bu işleri danışmanlık firmasına dewreder bu kadarı nerden biliyorsun derseN beNde bi firmayla anlaştım o yüzdeN bu arada tek başına halleden arkadaslarada tebrikler helal olsun..