Mesaj Panosu

"2000 € Karşılığı Almanya'da İstediğiniz Üni/Bölüme Yerleştiriyoruz!" İddiası???
Yeni Konu Aç

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2008-07-26 (15:30)
maniaturk
Bay
maniaturk
Almanya, München
Technische Universität München
arkadasim senin bu kalin fontlarla yazdigin koruma amacli mesaj nedir anlayamadim? Isi hic de o kadar karmasik göstermenize gerek yok. Sanki bir ögrenci icin 387 üniversite ile birden ayni anda imi iletisime geciyorsunuz? Hangi üniversite ise onunla saglanir irtibat. Hem almanca olayi da burada en az 50 tane adama yardimci olduk. Sanki mail degil destan yazacaksiniz. alti üstü yazilacak seyler belli onu da biz burada defalarca anlatip yardimci olduk. Ucak bileti internetten de ayarlanabilir. Poponuzu yerinizden kaldirmaniza gerek yok. Pasaport ve vize icin gerekli hersey burada anlatilmis hatta sabitlenmistir.

Firma adina konusmaniz ilgimizi cekti sanki firma sizmissiniz gibi. Insanlari para icin kandiran
tuzaklara yer yok burada.

Kimse de burayi babasinin mekani gibi gelip reklam yapabilecegi bir yer olarak düsünmesin. Hata yapar.

Bu arada birbirimize girmeye gerek yok arkadaslar hepimizin derdi bir. Hadi sarilip öpüsüp barisin. Danismanlarin aranizi bozmasina izin vermeyin.. Gülümsüyor

FuNdeRSchatteN demiş ki:
Arkadaslar beNcede aşırı tepki göstermeye gerek yok bu tüR Danışmanlık şirketleri bu ücretiN içine herseyi dahil ediyorlar..yaNi siz orada 3 yada 4 yıl mı okuyacaksınız bu şirketlerde sizin tüm eğitim hayatınız boyunca yazışmaları yapıyorlar üniwersiteden memnun kalmazsanız gene almanyada başka bir üniversiteye yatay geçişi sağlıyorlar yurt bulma we dilkursu olaylarını hallediyorlar uçak bileti ayarlamada zamanlama rezerwasyon koNusunda yardımcı oluyorlar,wize için gerekli belgeler pasaport,gerekçe mektubu weya iyiniyet mektubu gibi konularda çewiri yapıyorlar..Össye giremesen dahi şartlı kabul belgesi alıyorlaR..OkuluN büNyesiNde ki weya isteğe göre özel bi dil kursu ayarlıyorlar Almanyada ki 387 üniversiteNin hemeN hepsiyle yazışmaları waR we bu üniwersiteNin çewresini yaşam koşullarını ortalama harcamalarınızı söylüyorlar artı üniwersiteler bazı daNışmanlık şirketleriNide tanıyor we oNların başwurularını öNcelikli kabul ediyor ( bi kazançları wardır tabi alman üniwersitelerininde)kısacası bütün bu koşuştırmaca pek kolay değil herkes için we yorucuda olur..almaNacası eksik olaN biri için bu başwuru belgeleri felen çok zor gelir we maddi durumu biraz iyiyse bu işleri danışmanlık firmasına dewreder bu kadarı nerden biliyorsun derseN beNde bi firmayla anlaştım o yüzdeN bu arada tek başına halleden arkadaslarada tebrikler helal olsun..
2008-07-26 (16:59)
plotonique
Bay
plotonique
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
DAU KIBRIS demiş ki:

Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

palatonik almanya senin psikolojini bozmuş acil tedaviye ihtiyacın var kardeş.bu kadar saldırgan olmanın mantığı nedir?tanımadığın adamlara acayip hakaretler etmişsin. ayrıca özel okulda okuyan herkes zengin değildir saçmalamanın luzumu yok..sen almanyada okuyor ve YAĞLI (zengin) olmuyorsan özel okulda okuyan hiç olmaz.

Aslanim sen önce kendine bak gelip burda sacmalayip durma, senin tedaviye ihtiyacin var gelene gecene posta koyuyorsun, dedigimi yapmisin ama afferin gelip havlarsin demistim almanya basligi altinda aynende yapmisin, olm bak cok sinirimi bozuyosun bana bir daha yazma dengesiz.

Avusturyada egitim basligi altinda yaptigin cirkeflikleri gözümle gördüm, yirtik dondar cikar gibi herseyin icine de atlama, o dondan cikani müsayit bir tarafina monte ederim.
2008-07-26 (17:01)
plotonique
Bay
plotonique
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
strider319 demiş ki:
plotonique demiş ki:
strider319 demiş ki:
DSH felan bahsetmediler... zaten benim bölüm American Studies arkadaşlar... amerika'da okuyacak param olmadığı için Almanya'da iyi bi master yapıp hem dil hemde MA degree almış olurum die düşünüyorum... benim bölümde dersler full english... yani DSH felan bende gereksiz o yüzden bi bilgim yok... ama sanırım "bak bizim şurda şurda sprachkurz var" diyip bide ordan para kırıyolar... imanları para.. yok ya vermicem ben herhalde... ne dionuz??? GPA'm zaten 3,00 okulumda burs ile okuyorum, e herhalde alırız bi iki akseptans... kimseye güven olmaz bu devirde...

Yuh be arkadas sende kara cahilmissin ha, madem full english ise girsene gitmek istedigin uni sayfalarina basvurularini kendin ordan okuyup yapsana, ne danismaniymis dünyanin en gerzek insanlaridir su danismanlara para verenler inanamiyorum ya.

zaten almanyada ingilizce okuyacaksan isin daha da basit, ingilizcen var kendin kontaga gec kendin hallet isini... hay allahim ya, özel okulda okuduguna göre yaglisindir gerci ne gerek var ugrasmaya ver 2000 gör isini..

arkadaş senin bu sinirin niye? ben parayı verecem dedim mi ya? bakın dedim böle böle bi durum var ne diosunuz? yağlı mevzusuna gelince arkadaş iyi oku "BURS"la okuyorum, anam-babam emekli malımız mülkümüz de yok, ok? sen şu bizim salak TVlerdeki reyting için bi anda galeyana gelip bağırıp çağıran insanlara benziyorsun...

"yorum" yapan diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim... ben bu sayfayı sadece diğer insanlarda bu 2000€ kepazeliğinden haberdar olsunlar, bilgi alışverişi olsun diye açmıştım... ama gördümki bu forum'da da "reyting meraklısı" insancıklar var...

saygılarımla...

Rahat ol arkadas sana yazmadim ben onu..
2008-07-26 (21:05)
yolcu54
Bay
yolcu54
Almanya, Heidelberg
Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg
dikkat ettigim bir olay sürekli acilan basliklar bir müddet sonra ya konu sapiyor yada baska konu ile ilgili bir soru soruluyor. birde sürekli konular saptirilarak kisisel kavgalarin yeri oluyor. yani özelden bu isleri halletsenizde basliklar bu sekilde olmasa bence daha güzel olur
2008-07-27 (05:06)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
plotonique demiş ki:
DAU KIBRIS demiş ki:

Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

palatonik almanya senin psikolojini bozmuş acil tedaviye ihtiyacın var kardeş.bu kadar saldırgan olmanın mantığı nedir?tanımadığın adamlara acayip hakaretler etmişsin. ayrıca özel okulda okuyan herkes zengin değildir saçmalamanın luzumu yok..sen almanyada okuyor ve YAĞLI (zengin) olmuyorsan özel okulda okuyan hiç olmaz.

Aslanim sen önce kendine bak gelip burda sacmalayip durma, senin tedaviye ihtiyacin var gelene gecene posta koyuyorsun, dedigimi yapmisin ama afferin gelip havlarsin demistim almanya basligi altinda aynende yapmisin, olm bak cok sinirimi bozuyosun bana bir daha yazma dengesiz.

Avusturyada egitim basligi altinda yaptigin cirkeflikleri gözümle gördüm, yirtik dondar cikar gibi herseyin icine de atlama, o dondan cikani müsayit bir tarafina monte ederim.

ben kardes sen aslanım dıyorsun hımm.. psikolojın bozuk dıyorum ınkar edıyorsun kavga eden sensın. almanyaya gıtmeden evvelde boyleydın gercı süreklı hakaret sureklı asagılama. manyak oldugun ordan bellıydı :)ben hak etmıyene posta koymam evladım. senın gıbı durduk yere süreklı hakaret eden kokuşmuşa laf analatack halım yok. özel okula gıdene yağlı vs. dıyen almanyadakı türklere her cumlene her kelımende hakaret eden kendı ailene bile hakaret eden bırısın sen

http://www.turkstudent.net/board/topic/43918/page/2

bunalrı unutmadık.kendı akrabasına hakaret eden bırının psıkolojısı bozuktur. avusturya baslgı altında tek bır kez tartıstım tartıstıgım kısının yazıları duruyor ve o kişi banlanmış durumda. salak saçma yalanlarla burda hedef saptırma. sen elın adamına hakaret edıyorsun dıye uyardık, uzatma. yırtık dondan çok çıktığın için sana çok monte etmişler sanırım! içinde ukte kaldı galiba sana yapılanı başkasına yapmak. her kuşun eti yenmez lan bebe akıllı ol Göz kırpıyor

bu kafayla gitmeye devam et . yazdıgın her yazıda mıllete hakaret edıyosun yardıum etmeden evvel bıle hakaret edıp aklın sıra ayar veren bırı olarak kımı elestırıyorsun.

bu arada şu gelip havlarsın dedıgın yazını gormedım gorseydım yanıtını verırdım.dişi köpekliğini yapmışsın ki gelip sana havlıyoruz.. arsız herif.. Göz kırpıyor
2008-07-27 (05:09)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
plotonique demiş ki:
strider319 demiş ki:
plotonique demiş ki:
strider319 demiş ki:
DSH felan bahsetmediler... zaten benim bölüm American Studies arkadaşlar... amerika'da okuyacak param olmadığı için Almanya'da iyi bi master yapıp hem dil hemde MA degree almış olurum die düşünüyorum... benim bölümde dersler full english... yani DSH felan bende gereksiz o yüzden bi bilgim yok... ama sanırım "bak bizim şurda şurda sprachkurz var" diyip bide ordan para kırıyolar... imanları para.. yok ya vermicem ben herhalde... ne dionuz??? GPA'm zaten 3,00 okulumda burs ile okuyorum, e herhalde alırız bi iki akseptans... kimseye güven olmaz bu devirde...

Yuh be arkadas sende kara cahilmissin ha, madem full english ise girsene gitmek istedigin uni sayfalarina basvurularini kendin ordan okuyup yapsana, ne danismaniymis dünyanin en gerzek insanlaridir su danismanlara para verenler inanamiyorum ya.

zaten almanyada ingilizce okuyacaksan isin daha da basit, ingilizcen var kendin kontaga gec kendin hallet isini... hay allahim ya, özel okulda okuduguna göre yaglisindir gerci ne gerek var ugrasmaya ver 2000 gör isini..

arkadaş senin bu sinirin niye? ben parayı verecem dedim mi ya? bakın dedim böle böle bi durum var ne diosunuz? yağlı mevzusuna gelince arkadaş iyi oku "BURS"la okuyorum, anam-babam emekli malımız mülkümüz de yok, ok? sen şu bizim salak TVlerdeki reyting için bi anda galeyana gelip bağırıp çağıran insanlara benziyorsun...

"yorum" yapan diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim... ben bu sayfayı sadece diğer insanlarda bu 2000€ kepazeliğinden haberdar olsunlar, bilgi alışverişi olsun diye açmıştım... ama gördümki bu forum'da da "reyting meraklısı" insancıklar var...

saygılarımla...

Rahat ol arkadas sana yazmadim ben onu..

çevir kazı yanmasın!
2008-07-27 (14:16)
maniaturk
Bay
maniaturk
Almanya, München
Technische Universität München
Bu konu iyice karisti iki arkadasi da banlamadan konuyu kitleyelim. Bence aranizda mesajlasip barisin derim

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

Ücretsiz Kayıt Ol