"2000 € Karşılığı Almanya'da İstediğiniz Üni/Bölüme Yerleştiriyoruz!" İddiası???
Yeni Konu Aç
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-07-25 (02:01)
Gürkan Yalçın (01physiker)
onur o kadar hirslandi ki gece vakti beni aradi.. su anda hoparlör acik paso sövüyor...

ayrica tarifeye yeni tarifler ekleyelim

almanya da is bulma 1500

es bulma 5000 + prim ( bulunan ese göre prim artirilir )

var mi onur baska bi fikrin..??
2008-07-25 (05:01)
Sezer Demirkaya (mavi34)
Sezer Demirkaya (mavi34)
ulan kolpaliginda bu kadari yuh a.q kimse kusura bakmasin ama bu küfürü hak ediyolar
harbiden yaaa
2008-07-25 (11:38)
Dniz Coskun (maniaturk)
Dniz Coskun (maniaturk)
Arkadaslar egitim danismanlarina para yedirmeyin kendiniz halledin her isinizi. Ypamayacaginiz bir sey yok. Bu arada arkadasim 2000€ kabul icin mi? Kafayi mi yedin sen? ALmanya'Da sartlari yerine getirdikten sonra kabul cepte zaten. Yani adamlar pardon kadinlar seni iyi keklemis.

Gürkan, ONur sunu da ekleyelim

VIP Yerlestirme (Kroyum emme para bende yerlestirmesi. Cok parasi olup da batanlara) : 5000€ alt limit

ayrica tek kisilik odaya yanarli meyve ve dansöz servisi: 500€

ilk gün toplu tasima araclarinin tanitimi ve kullanilmasi egitimi: 100€

Sehir gezisi: 1000€

Üstüne oturulacak kazik: hediyemiz Çok mutlu
2008-07-25 (17:05)
Mutlu Cebeci (plotonique)
strider319 demiş ki:
DSH felan bahsetmediler... zaten benim bölüm American Studies arkadaşlar... amerika'da okuyacak param olmadığı için Almanya'da iyi bi master yapıp hem dil hemde MA degree almış olurum die düşünüyorum... benim bölümde dersler full english... yani DSH felan bende gereksiz o yüzden bi bilgim yok... ama sanırım "bak bizim şurda şurda sprachkurz var" diyip bide ordan para kırıyolar... imanları para.. yok ya vermicem ben herhalde... ne dionuz??? GPA'm zaten 3,00 okulumda burs ile okuyorum, e herhalde alırız bi iki akseptans... kimseye güven olmaz bu devirde...

Yuh be arkadas sende kara cahilmissin ha, madem full english ise girsene gitmek istedigin uni sayfalarina basvurularini kendin ordan okuyup yapsana, ne danismaniymis dünyanin en gerzek insanlaridir su danismanlara para verenler inanamiyorum ya.

zaten almanyada ingilizce okuyacaksan isin daha da basit, ingilizcen var kendin kontaga gec kendin hallet isini... hay allahim ya, özel okulda okuduguna göre yaglisindir gerci ne gerek var ugrasmaya ver 2000 gör isini..
2008-07-25 (17:13)
Is dedigim seyde 3 tane evrak almanca yada ingilizceye cevirmek ve 1.45 ytl posta parasi verip kabul kagidini beklemek Gülüyor Gülüyor

ne kadar dümbelek insanlar var ya, hey yarabbim... böyle öküzler olmasa kendini akilli sanan enayiler nerden para kazanacak sasarim zaten.
2008-07-26 (00:45)
maniaturk demiş ki:
Arkadaslar egitim danismanlarina para yedirmeyin kendiniz halledin her isinizi. Ypamayacaginiz bir sey yok. Bu arada arkadasim 2000€ kabul icin mi? Kafayi mi yedin sen? ALmanya'Da sartlari yerine getirdikten sonra kabul cepte zaten. Yani adamlar pardon kadinlar seni iyi keklemis.

Gürkan, ONur sunu da ekleyelim

VIP Yerlestirme (Kroyum emme para bende yerlestirmesi. Cok parasi olup da batanlara) : 5000€ alt limit

ayrica tek kisilik odaya yanarli meyve ve dansöz servisi: 500€

ilk gün toplu tasima araclarinin tanitimi ve kullanilmasi egitimi: 100€

Sehir gezisi: 1000€

Üstüne oturulacak kazik: hediyemiz Çok mutlu

zuhahaahh koptum apunktq Gülüyor Gülüyor

o kadar hizmet sonunda yagli bi kazik hediyesi de olmasi gerekirdi tabiki.. Gülüyor
2008-07-26 (01:24)
plotonique demiş ki:

Yuh be arkadas sende kara cahilmissin ha, madem full english ise girsene gitmek istedigin uni sayfalarina basvurularini kendin ordan okuyup yapsana, ne danismaniymis dünyanin en gerzek insanlaridir su danismanlara para verenler inanamiyorum ya.

zaten almanyada ingilizce okuyacaksan isin daha da basit, ingilizcen var kendin kontaga gec kendin hallet isini... hay allahim ya, özel okulda okuduguna göre yaglisindir gerci ne gerek var ugrasmaya ver 2000 gör isini..

plotonique demiş ki:
Is dedigim seyde 3 tane evrak almanca yada ingilizceye cevirmek ve 1.45 ytl posta parasi verip kabul kagidini beklemek Gülüyor Gülüyor

ne kadar dümbelek insanlar var ya, hey yarabbim... böyle öküzler olmasa kendini akilli sanan enayiler nerden para kazanacak sasarim zaten.

Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

palatonik almanya senin psikolojini bozmuş acil tedaviye ihtiyacın var kardeş.bu kadar saldırgan olmanın mantığı nedir?tanımadığın adamlara acayip hakaretler etmişsin. ayrıca özel okulda okuyan herkes zengin değildir saçmalamanın luzumu yok..sen almanyada okuyor ve YAĞLI (zengin) olmuyorsan özel okulda okuyan hiç olmaz.
2008-07-26 (03:24)
Tekin Tekin (FuNdeRSchatteN)
Tekin Tekin (FuNdeRSchatteN)
Arkadaslar beNcede aşırı tepki göstermeye gerek yok bu tüR Danışmanlık şirketleri bu ücretiN içine herseyi dahil ediyorlar..yaNi siz orada 3 yada 4 yıl mı okuyacaksınız bu şirketlerde sizin tüm eğitim hayatınız boyunca yazışmaları yapıyorlar üniwersiteden memnun kalmazsanız gene almanyada başka bir üniversiteye yatay geçişi sağlıyorlar yurt bulma we dilkursu olaylarını hallediyorlar uçak bileti ayarlamada zamanlama rezerwasyon koNusunda yardımcı oluyorlar,wize için gerekli belgeler pasaport,gerekçe mektubu weya iyiniyet mektubu gibi konularda çewiri yapıyorlar..Össye giremesen dahi şartlı kabul belgesi alıyorlaR..OkuluN büNyesiNde ki weya isteğe göre özel bi dil kursu ayarlıyorlar Almanyada ki 387 üniversiteNin hemeN hepsiyle yazışmaları waR we bu üniwersiteNin çewresini yaşam koşullarını ortalama harcamalarınızı söylüyorlar artı üniwersiteler bazı daNışmanlık şirketleriNide tanıyor we oNların başwurularını öNcelikli kabul ediyor ( bi kazançları wardır tabi alman üniwersitelerininde)kısacası bütün bu koşuştırmaca pek kolay değil herkes için we yorucuda olur..almaNacası eksik olaN biri için bu başwuru belgeleri felen çok zor gelir we maddi durumu biraz iyiyse bu işleri danışmanlık firmasına dewreder bu kadarı nerden biliyorsun derseN beNde bi firmayla anlaştım o yüzdeN bu arada tek başına halleden arkadaslarada tebrikler helal olsun..
2008-07-26 (10:28)
Selcen Çevik (ceviks)
Selcen Çevik (ceviks)
almanyaya gelirken en büyük problem dil oluyor. dilin olmasa henüz üni okumamış olsaydın çok yardma ihtiyacın olurdu ama senin için gereksiz. vize için zaten standart şeyler gerekiyo, unilerin sitelerine gir yabancı işleri sana information verir ve seni aynı ünide okuyan gönüllü yardımcı olan tecrübeli yabancı öğrencilere yönlendirirler.işini zorlaştırma çok basit...
2008-07-26 (14:41)
Mehmet Erdem Başaran (strider319)
Mehmet Erdem Başaran (strider319)
plotonique demiş ki:
strider319 demiş ki:
DSH felan bahsetmediler... zaten benim bölüm American Studies arkadaşlar... amerika'da okuyacak param olmadığı için Almanya'da iyi bi master yapıp hem dil hemde MA degree almış olurum die düşünüyorum... benim bölümde dersler full english... yani DSH felan bende gereksiz o yüzden bi bilgim yok... ama sanırım "bak bizim şurda şurda sprachkurz var" diyip bide ordan para kırıyolar... imanları para.. yok ya vermicem ben herhalde... ne dionuz??? GPA'm zaten 3,00 okulumda burs ile okuyorum, e herhalde alırız bi iki akseptans... kimseye güven olmaz bu devirde...

arkadaş senin bu sinirin niye? ben parayı verecem dedim mi ya? bakın dedim böle böle bi durum var ne diosunuz? yağlı mevzusuna gelince arkadaş iyi oku "BURS"la okuyorum, anam-babam emekli malımız mülkümüz de yok, ok? sen şu bizim salak TVlerdeki reyting için bi anda galeyana gelip bağırıp çağıran insanlara benziyorsun...

"yorum" yapan diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim... ben bu sayfayı sadece diğer insanlarda bu 2000€ kepazeliğinden haberdar olsunlar, bilgi alışverişi olsun diye açmıştım... ama gördümki bu forum'da da "reyting meraklısı" insancıklar var...

saygılarımla...
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa