9.SINIF
Şuan dersteyiz.yanımda dünya tatlısı bir kız oturuyor.Yüzüne bakmaya kıyamıyorum.onu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor.o benim en yakın arkadaşım. beni sadece arkadaşı olarak görüyor.nedenini bilmiyorum ama kendimden çok utanıyorum...
10.SINIF
Evdeydim arayıp erkek arkadaşıyla tartıştığını ve bana ihtiyacı olduğunu söyledi.sonra bize geldi.bana sıkı sıkı sarılıp ağladı.Şuan dizimde uyuyor.saçlarını okşayıp ogül yüzünü doya doya seyrettim.ben onu o kadar çok severken o beni sadecearkadaşı olarak görüyor.nedenini bilmiyorum ama kendimden çok utanıyorum...
11.SINIF MEZUNİYET BALOSu
Onunla çocukluktan beri arkadaşız.8. sınıftayken birbirimize söz vermiştik lise sonda mezuniyet balosuna gidecek eşimiz olmazsa beraber gidecektik.beni aradı ve erkek arkadaşının hastalanıp gelemeyeceğini söyledi ve beraber gidebilir miyiz diye sordu. kabul etttimonu evinden aldım.balodaki en güzel kız oydu.bembeyaz elbisesiyle tıpkı bir melek gibiydi..gece boyu dans ettik.kollarımdayken hep aynı şeyi düşündüm onu çok seviyordum .gece sonunda onu evine bıraktım.beni yanağımdan öpüp en iyi arkadaşı olduğumu söyledi.onu gerçekten çok seviyorum.ama o beni arkadaşı olarak görüyor.ona onu sevdiğimi nasıl söylerim. nedenini bilmiyorum ama kenmdimden çok utanıyorum...
Aradan yıllar geçti.. şimdi o canımdan çok sevdiğim meleğimi toprağa veriyorum. özel eşyalarının arasından kara kaplı bir defter çıkmış bana verdiler.okuyup okumamakta kararsızdım.açtım. bu bir günlüktü ve bir sayfasında şöyle yazıyordu...
''Şuan dersteyiz ve yanımda dünya yakışıklısı bir çocuk oturuyor.yüzüne bakmaya doyamıyorum.onu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor.beni arkadaşı olarak görüyor.erkek arkadaşım olduğu yalanını söyleyerek ve sürekli onunla ilgili yalanlar uydurarak yanında olabiliyorum.onu canımdan çok seviyorum.bana bir kerecik SENİ SEVİYORUM deseydi dünyalar benim olurdu...''
Ben bu satırları okurken meleğimi çoktan gömdüler.hıçkırıklarımı tutamıyorumgözümü mezarından alamıyorum.merak etme biriciğim ben de ben de seni çok seviyorum....
( bir dosttan............)
arkadsım bu hıkayenın izlesenede videosu var o daha duygulu

ama lınk bulamadım bı türlü yaff

neresi gerçek bunun çok büyük psikolojik hata var öyküde.
bir kere çocukluktan beri büyüyen iki arkadaş, birbirinden böyle büyük şeyleri yıllarca saklayamaz, bunlar hiç mi 2-3 günü birlikte geçirmedi? benim dizimde uyuyacak kadar rahat olan bir kız, nasıl oluyo da aynı zamanda bu kadar utangac olabiliyo? mümkün mü bu?
bu hikaye tamamen uydurma. böyle sevip de söyleyemeyen, zayıf karakterli insanları rahatlatmak için uydurulmuş bir uyuşturucu hikaye. bir başarısızlık ve zayıflık ancak bu kadar övülebilirdi. pes!
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-07-24 22:57:24
Güzel bi hikaye çok duygusal ve her zamanki gibi segoya katılmıyorum

çünkü kişiler arasında arkadaşlık ilişkisi olduğu zaman birbirlerini çok sevselerde (yakın olsalarda) açıklamaları gerçektende zor olur tabi yani bunu gözlemlerimden birazda olsa kendimden biliyorum diebilirim ayrıca bence
hikayenin güzel ve etkileyici olması için gercek olması değil gercek olabilme ihtimali yeterlidir
okudum ama ağlamadım demekki bende bi sorun var

gerçek olmadığı apaçık belli ama yinede güzel ve duygusal bir hikaye.bence bi insan bu kadar çok seviyorsa sonucu ne olacaksa olsun bunu karşısındakine söylemeli.hayata bir kere geliyoruz dimi?
eet hoş olmuş arada böle şeyler okumaya ihtiyacım var.
Bu sitede Sagopeko'da olmasa okuduğumda gerçekçi diyebileceğim kimse kalmadı... Ayrıntıya Dikkat !
(Onaylama Makamı Sunar

)
alem'ss demiş ki:
eet hoş olmuş arada böle şeyler okumaya ihtiyacım var.
Hanım kız duygusal kız imajı vermeye çalıştığın çok belli oluyor, sırıtıyor
Bak ben sana bir kitap yazayım madem ihtiyacın var ara ara okursun

:
İran Masalları
Mehmet Kanar
Yapı Kredi Yayınları / Doğan Kardeş / Okul Çağı Kitaplığı (İdefix'te Var)
aglaya aglaya gözümde yas kalmadi vallaa...
laa gece bi ugradik ne bkton konular var k.a..