uluslararası ilişkiler mi halkla ilişkiler ve reklamcılık mı?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
uluslararası ilişkiler mi halkla ilişkiler ve reklamcılık mı? 2008-07-24 (22:08)
Fatih Akman (fatih165)
Fatih Akman (fatih165)
arkadşlar seçim yapmak zorundayım hangisini seçmeliyim sizce hangisni tavsiye edersiniz
karar senin ama.. 2008-07-25 (15:29)
Saliha Öztürk (blgsaliha)
Saliha Öztürk (blgsaliha)
Kesinlikle uluslararası ilişkiler derdim..

Malum dünya gittikçe küçülüyor.. Gülümsüyor
2008-07-26 (20:56)
Fatih Akman (fatih165)
Fatih Akman (fatih165)
çok saol
2008-07-27 (19:39)
Alper Türkay (alphie)
Alper Türkay (alphie)
valla arkadaş amaç illa bir ilişkiye girmekse tercih yapmak zor tabi.. uluslararası mı halksal boyutu mu bunu sen seçeceksin.. ama sana söle bir yön göstermek gerekirse...

şaka bir yana....

gelecekte ne yapmak istiyorsun..

yaratıcı çalışmalarda bulunup reklam söktöründe kariyer yapmak mı? siyasal ve ekonomik işlerle ilgilenip bürokrat olmak mı?

her ne kadar içinde ilişki de geçiyor olsa iki dal birbirinden çok farklı konular.. hakla ilişkiler denien söktörde patron tayfası %99,9 oranda kadın personel ister.. bu bakımdan bu sektiörden mezuın olunca iş bulamazsan üzülme.. gerek müsteri temsilciliği gerekse marka danışmanlığı departmanları parsellenmiştir... haaa kendine çok güvenip ben creative director olacağım diyorsan o başka...

reklamcılık sektöründe de olaylar farklı değil aslında.. ama orada şansın biraz daha fazla...

ama uluslararası ilişkilerde, hem de iyi bir üniversitenin u.i bölümü ise yolun gerçek anlamda açık...

hangi bölümü tercih edeceğin konusunda rehberlik öğretmenlerinden ve bu işi yapan profesyonel kişilerden bilgi almanda fayda var... yaşadığın şehirde pr sektöründe çalışan varmı bilemiyorum tabi.. ama en azından elinin altında internet var ve buralardan bilgi edinebilirsin...

başarılar...
2008-07-29 (23:45)
Miray Tel (miraytugce)
Miray Tel (miraytugce)
uluslarası okuyup da diğerlerini de yapman olası. üretmeyi seviyorsan ki her insan pardon düşünen her insan retebilir hayal gücün de kuvvetliyse reklamcı olabilirsin.ben ing.dili okudum iletişim de y.lisasn yaptım şimdi hem öğretmenim hem danışman hem de reklam yazıyorum metin olark. daha eğlenceli birden fazla şey yapmak.umarım kafanda netleşir önemli olan senin gönlünde yatan aslanın ne dediğiGülümsüyor