seni seviyorum çünkü.....bana güven veryosun seni sevyorum çünkü içimndeki çocugu sen anlyorsun seni sevyorum çünkü bi yanlış yaptgımda bana doruyu gösteren sensin seni sevyorum çnkü gece gökyüzüne baktığımda yıldızlar kadar masumsun....bazen bana kızsanda küssende herşeyi senis evdğimden kıskanıyorum seni evet kıskanmak suçmu...eger suçsa ben bu sçu işlmeyi istyorum seni sevyorum çünkü benim sevncimde üzüntümde beni anlayan tek sensin...seni sevyorum çünkü beni hayata döndüren sensin seni seviyrum çünkü gece rüyalarımda gündüz gözümü açtığımda senin olman beni mutlu edyor seni seviyorum çünkü senden sana aşığım seni sevyorum sözünü duymak beni sevindiryor...seni sevyorum çnkü paylaşmayı öğrendim senden elmanın iki yarsı içimdeki sevgiyi sana vermeyi öğrendim....seni seviyoruçünkü ilerde senin ve benim sahip olcam iki çocğun annesi sensin annelik en kutsal meslektir...seni sevyorum çünkü saynde saygı duymayı öğrendim...seni sevyorum çünkü sayende sabrı öğrendim seni seviyorum çünkü beklmeyi öğrendim....seni evyorum çnkü sevilmesi ve özlenmesi en güzel insansın...
seni seviyirum çünkü bukadar nedeni yazdırabilyosun ama en güzel nedenide bu yha...seni seviyrum.....
Destan yazmış bu çocuk çok Tehlikeli =)
onu seviyorum çünkü yaratanı yaratandan ötürü sev deniyor
seviyorum çünkü beraber karar verdik
seni seviyorum, çunku, ne zaman bir ask siiri duysam, misralardan sen akiyorsun.
wooww yosi naptın sen yaw biraz daha yazsaydın yaa... yaw iyiydi okuyorduk ne guzel...
Allah ayırmasın tüm sevenleri senide yosi
daha yazcaktımda o an acelem vardı çıktım...ımmm teşekkrler sizide sevdğinzden ayrmasın inşllah.....yüce allah...
çagle45 demiş ki:
onu seviyorum çünkü yaratanı yaratandan ötürü sev deniyor
allah daim eder insallah
Yosi demiş ki:
seni seviyorum çünkü.....bana güven veryosun seni sevyorum çünkü içimndeki çocu..................................................seni seviyirum çünkü bukadar nedeni yazdırabilyosun ama en güzel nedenide bu yha...seni seviyrum.....
destan yazmıssın yaa ben bır saaatır dusunuyorum bulamadım bısey:)ılk fırsattta soylıycem soz:)

yha yaz onunla geçirdğin vakitleri düşün yaz eminim bişelr çıkar ortya: