Türkiye mi Almanyami
Yeni Konu Aç
Sayfa / 13
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 910111213

2008-08-10 (21:54)
Gürkan Yalçın (01physiker)
ya olm birakin adam ucmus iste.. din min kafayi iyice sulandirmis.. son 300 yildir bi tane önemli bulus yapmis müslüman bilim adami söyle diyom :: amcamin oglu almanya da mercedes de calisyor o var diyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor ayrica suyla calisan araba erzurum da icat edilmis... Şok olmuş Şok olmuş Gülüyor

hem selcuk bak ben de izmirliyim.. gavuruz biz konusma bizle Niyeti kötü Niyeti kötü
2008-08-10 (23:36)
Selcuk Sahin (ssellccukk)
Selcuk Sahin (ssellccukk)
kullanıcı adında bile hayır olmayan physiker.

türkiyede freze makinasının olmadığı yıllarda almanyadan gelen bir traktörü yetkili servis olmadığı için köyün gencine emanet edipte, o gencin motorun aşınmış kısmını taşlaması için freze makinasını icat etmesinide söylim mi ?

istiyorsan o insanlada tanıştırırım seni gel samsuna !!

örnekleri çoğaltayım mı bu kadar ders sana yeter mi

amerikanın bize sattığı F-16 lardaki çipleri çözen türk mühendislere ne demeli. bunların neden 1 hafta sonra öldüğünü biliyor musun ?

dünyada kara kutusu kaybolan tek 1 tane uçak kazası var. peki bu uçak kazası nerede oldu Ispartada.

o uçakta kimlerin olduğunu söylim mi ?

peki bizim buradaki tarımcılıkta ekilip sonra hasatı alınan mamülden tohum alınmadığını. tohumların terminatör tohum olduğunu hasat alındıktan sonra kendi kendini öldürmesini anlatayım mı ?

bize bu tohumların israilden geldiğini hatırlatmama gerek var mı ?

bu tohumların içinde kısırlaştırıcı bir madde barındığını söylesem nasıl olur ?

bunu çözen özbekistanlı karı koca bilimcileri söylesem.

o kavanoz kellen alır mı ?

ama almaz ki beyin yellenmesi içerisine girmişsin bi kere.

bana boş muhabbet yapma icraat göster cümle üret. bel altı sohbetle yılışma

bu cinsel organ bi sizde var zaten. gelene gidene koyuyorsunuz.

Hadi öptüm o pak-ı alnından akıllı ol.
2008-08-11 (01:48)
kullanici adimin son 5 harfini üstüne aldin heralde.. Gülüyor Gülüyor ama almancasi bölümümle ilgili yanlis anlama.. Gülüyor nasil iki sene almanya da kalmissen neyse Çok mutlu

yazinin sadece bi kac paragrafini okudum baktim sacmalamaya devam etmissin kalanini okumaya bile gerek duymadim Gülüyor bana yan parca icatlarini söylemeyeceksin kocum, kimya da fzik de ahmet yasasi, veli kurali diye bisey duydunmu hic sen Gülüyor Gülüyor bence iyice scmadan birak eline yüzüne bulastirdin tamamen Gülüyor
2008-08-11 (11:36)
Selçuk Selçuk (student01)
Selçuk Selçuk (student01)
Alıntı:
bende sana sabahtan beri diyorum ki şimdi islam ile yönetilen ülke yok. islam ile yönetildiğini zanneden ülke var.

peki nasıl bir yol izleyelim bu ülkerin krallarını veya cumhurbaşkanlarını indirelim yerine seni veya senin gibi düşünen adamları mı getirelim Gülüyor
sonra herhalde bizi uzaya çıkartırsınız sen ve senin gibi düşünenler Gülüyor
örnek verdiğin icatlar tamamen kulaktan kulağa yayılmış efsaneler Gülüyor , Avrupa ve Amerika kaç YÜZBİN İCAT yapmış haberin yok biraz National veya Discovery kanallarına bakarsan azda olsa fikrin olur Gülüyor
2008-08-11 (12:38)
Dniz Coskun (maniaturk)
Dniz Coskun (maniaturk)
Ulen siyaset girdigi yeri böäyle m.kip geciyor iste Çok mutlu

Konuyu kitlemeden önce 130 mesdaj birden okuyup yaptigim harmanlamayi anlatmak istiyorum.

Öncelikle hür irade ve özgürlükten bahsedenler, sonra basörtüsüne karsi cikiyor bu bana hep sacma gelmistir. Bizim oranin sözlerinden biridir cok hosuma gider:

Anamin örtüsüne, bacimin minisine karisani s.kerim Çok mutlu

Neyse selcuk u banliyorum. Hakkinda daha önce sikayet gelmisti zaten. Bir kac günlügüne banliyorum. Laflarin dikkat ederse bundan sonra basina bir sey gelmez. Gürkan hocam sende lafina dikkat et. Ayni ayarda karsilik vermene gerek yok. Biz zaten görünce banliyoruz.

Diger mesele ise Islamin ileriye götürüp, götürmedigidir. Arkadas su anda ileride olan bir islam devleti istemis. Öncelikle kendisine soruyorum dünya tarihinin gelmis gecmis en büyük, en güclü, en uzun süre dünyaya hükmeden devletlerini sirala. EN basta Osmanli gelecektir. YIne devaminda bir sürü islam devleti cikar.

Peki simdi neden yok. Söyleyeyim. Müslümanlar isimde müslüman, yasayislari ateistlerden faksiz. Sen simdi diyeceksin ki seriat mi istiyorsun. Hayir bu seriat degil. Ahlak. Rahmetli Mehmet AKif inde dedigi gibi Avrupali hristiyan ya da ateist ama isleri müslüman isi gibi, biz de müslümaniz ama islerimiz onlari dini gibi. Yani nasil kitaplari yipranmis defalarca degismis. Bilmem ne olmus. Bizim de isimiz böyle cürük iste.

Yani lafin özeti: Onlarin dini bizim isimiz isimiz gibi, bizim isimiz onlarin dini gibi.

Yani arkadaslar Peygamberin'de hadiste dedigim gibi biz bu devirde sayica onlardan fazla olacagiz ama maalesef deniz de savrulan talas parcalari gibi olacagiz ve öyleyiz de. Bir arada degiliz. Kalbimizi korku sarmis durumda. Cesur olmadan bu dünyada bir sey kazanamazsin.

Yani Osmanliyi yüzlerce yil dünyaya hükmettiren kitap mi degisti. Peygamber mi degisti. Allah (hasa) baska yerlere mi gitti? Hepsi yerli yerinde duruyor. Ama biz artik onlara bakmiyoruz.

Dualarla bu is olur ju diyenlere söylüyorum. Dua iki türlüdür. Kavli (sözlü) ve Ameli (Fiili). EGer sen sadece sözlü ile yetiniyorsan yani sinava hazirlanmiyor sadece ALlah'im bana 5 ver sinavdan diyorsan. Tabi Allah'in kudretine kalmis ama biraz cok beklersin. Isin icine ameli yani fiili dua girmesi gerek. Yani senin sinava hazirlanman senin icin bir duadir. Sinava hazirlanarak oradan yüksek not istedigini bu fiilinle anlatmis oluyorsun.

SImdi bizim de yaptigimiz bu. Bit dünyanin en ileri devletlerinden olalim. Tamam olalim da bu o kadar kolay bir sey degil. Sen calis almanlar gibi günde 12 saatten fazla (dünya savasindan sonraki zamanlar) Allah sana da verecek tabiki. Istedigin peynir ekmek degil anam babam.

Neyse dedigim gibi din dersine karsi olanlar. Bunlari din dersinde iyi ögrenselerdi sanirim duanin ne manaya geldigini iyi bilirlerdi.

Son olarak konuyu saptirmakla kalamamis bir de hakaretlerle birbirinizin kalbini kirmissiniz. Bazi disaridan insanlara laf atmissiniz. KOnuyu kitliyorum. Burasi yeri degil hele düzgün ve seviyeli bir tartisma yapmayi bilmeyenler icin hic degil... Göz kırpıyor
Sayfa / 13
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 910111213