kim nerde kalirsa kalsin o benim ilgilendirmez.. sahislar dini kendi icinde yasamalidir.. din, insanin kendi icindeki bireysel bi zenginligidir.... türkiyenin %99 u müslüman.. kimi az inancli, kimi cok.. buna da saygi duyarim .. arkadas secerken ideolojik görüsüne göre arkadas secmem.. grup kurmam... en yakin arkadaslarimdan birisi gecen sene hacca gitmisti ordanda filistine gecti hizbullahla beraber israil e karsi savasiyor.. yadirgamam kendi görüsüdür... ama kim ki, benim inanclarim üzerinden siyaset yapar, benim kuranimi , dinimi pazarlayip kendi capinda kendi gibi düsünen insanlardan grup kurar veya kendi gibi düsünmeyenleri kendileri gibi düsündürmeye zorlar, iste orda tepkisiz kalamam.. bunlar, Allah in yolladigi dini bile kendilerine özgü degistiriyorlar.. herkes dini farkli yorumluyor..
tek bi tarikat yetmezmis gibi, rant rekabetinin yasandigi farkli tarikatlar türemis bide

yok süleymanci, nurcu, sahink. ci falan..

bunlarin amaci, bireysel olarak ceplerini doldurmaktir.. grup olarak ise, türkiye deki laik sistemi cökertmektir.. tabiki bunu disardan destek alamadan yapamazlar.. ülke bütünlügünü bozmak isteyen, al yildizli bayragimi kaldirip pis araplara ait yesil bayragi getirmeye, her yerde kadrolasma ile belli mevkilerde göreve gelip, bu ülkeyi karistirmaya calisana ben de bireysel olarak tepkimi gösteririm.. siz de buna saygili olun..