KÖKÜ DIŞARDA BAŞI İÇERRDEE; NEDİR BU CEMAATLARR
Yeni Konu Aç
Sayfa / 19
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 910111213 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-09-08 (04:38)
Heora Heora (heora)
Heora Heora (heora)
01physiker demiş ki:
heora demiş ki:
dogru bu arada psikir

sen ulkene yardım etmışsın maddı yonden 5-6 turist kazandırmışsın kişi bası en fazla 1 mılyardan 6 mılyar

AMA.........

cemattekı ınsanlar bu ulkeye 3 - 5 mılyar deıl adam gıbı adam kazandırıolar .. gerek dagdan gerek köhne yerden insan kazandırıolar......

sadece eleştırı kaldırabılıosan soyluorum .. bence kaldır su at gozluklerını gozunden....

lenn sen piyangodan mi ciktin ne Gülüyor Gülüyor Gülüyor

ben onu dalgasina söyledim.. gidip bi de beni 25 milyar dolarlik, milyonlarca kurbani olan cemaatlerle karsilastirmis.. Gülüyor Gülüyor büyüksün len physiker dur gözlügü de takayim Soğukkanlı .. harbi marka olmusum Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor

ewet bu konuya gelırsek bunu espırı oldugunu bende bılorum ancak sen de benım demeye calıstıgımı anlamamışsın.. bu konu oyle şakaya üç beş turiste gelcek şeyler deıl adamlar ınsan kazanıo dalag gecmek deıl de övmen gerekırdı......... bu arada şu dıl konusunda da bır kac zencıye turkce ogretse nolur dedıgın sey....; bırıncı zencı deıl sıyahı aşalamak sana kalmış deıl buradan 1-0 yenık duruma dusuosun ıkıncısı de yeryusunde 180 küsür ülke war ve bunun 110 tanesınde turkce tek tuk de olsa konusuluor bu gurur werırcı bı olay olması gerekırken sen bır kac zencı ogrense ne olur dıorsun...
??? 2008-09-08 (04:43)
Heora Heora (heora)
Heora Heora (heora)
bu arada cemaatte kotu ınsan war mı war yanı cıkarları ıcın olan war mı war...... ama bunu cemaate deıl arkdasın dedıgı gıbı yapana odetırler.....

cemaatın bır sozu war kendı arasında ;;;kişi ye değil hızmete takılacaksın dıye... umarım ne demek ıstedıgımı anlamışsındır....,,
2008-09-08 (04:46)
Gürkan Yalçın (01physiker)
Gürkan Yalçın (01physiker)
heora dalgaya sarmayacaktim kusura bakma ama o kadar sacmalamissin ki yazdiklarinda oturup düzgünce tartisma geregi duymadim bile Gülüyor Gülüyor

halen cemaatlerin bu ülkeye sagladigi somut bi yarar gösteremediniz.. Çok mutlu bu adamlar nasil adam gibi adam kazandiriyor ?? bunlarin farki ne digerlerinden, kutsal mi oluyorlar Şok olmuş .. cemaat terbiseyimi nedir ondan mi aliyorlar.. Çok mutlu yani biraz daha aciklayici yazarsan sevinirim.. Çok mutlu

biz burda daha önce bu cemaatlerin gercek yüzü diye basliklar acmistik.. sonra birilerinin isine gelmeyince silinmisti Çok mutlu ben size bu cemaatlerin ne zarari var, belgelerle gösteririm.. siz bana somut bi faydalarini gösterin, 3-5 "zenciye" ( bi gol de kendi kaleme atayim 2-0 olsun Gülüyor Gülüyor )maraba dedirtmekten baska.. Gülüyor

hayden iyi geceler.. sahur da bitti... Çok mutlu

haa unutmadan, heora sen nerden düstün bu cemaatin kucagina ondan da bahsetsene bi merak ettim gece gece Gülüyor Gülüyor
??? 2008-09-08 (04:51)
Heora Heora (heora)
Heora Heora (heora)
cemaate dusmedım bende zamanın da kaldım yurtlarından emın ol onlardan tıksınır derece oldum .. bır kac kısı yuzunden kaldıgım yurtların da ... ama anladım kı daha sonra yıne onlarda kaldım şans ole kı cok super hayatıdma tanımadıgım kadar ii insanlar tanıdım demek ıstedıgım de bu ıkı uc tane ahmak yusunden tum cemmatı yargılayamayızz....

bunun en canlı orneklerınden bırı benım.....
meyve veren ağaç taşlanırmışşşş!!! 2008-09-08 (09:06)
Neva Fedazarar (fedazarar)
! ! yapmayın arkadaşlar sevmeyebilirsiniz ama herkesin düşüncesine ve gittiği yola saygı duyun. kimsenin kimseyi zorladığı yok. sizi zorla sokmuyorlar araların. ki söylediklerinizde abartma ve kulaktan dolma saçma sözler. ben beş yıldır içlerindeym ve iyiliklerinden başka bişşi görmedim. sizi iyiye götürdükleri içinmi bu hakaretlerr. ayrıce fetoş diyen arkadaş bilmiyorm bu kadar insanın hakkını nasıl ödeyeceksnnn yazık günah bea. varsa bi iyiliğiniz çıkın mertçe gösterin lafla yürümüyo peynir gemisi. madem dediğiniz gibi kötü neden milyonlarca insan bu cemaatin içindeee. açın gözlerinizi de iii bakınnn o zaman doğruyu yanlışı göreceksiniz....
çok büyük hakka giriyorsunuz. aman dikkat. herkesin son durağı ölümün öldüğü yerdir unutmayın bunu!!! 2008-09-08 (09:15)
semocan süpersinnn. diline eline yüreğine sağlık. millet araştırmadan laf atıyo. kolay tabi oturduğun yerden konuşması. bu paralar nerden geliyo bunlar sizin sandığınız kadar basit küçük deiller. dersaneler yurtları v.s. zenginden alıp fakire verme derdindeler neden mi allah rızası için tabi siz dar baktığınız için göremiyorsnz.mesela ben k.maraşlıyım ve buradaki cemaat yurdunuiş adamı yaptırdı hayrına. hayrı bilen varsa anlar.ülkemize katkısı mı e? yurtlar evler ne güne duruyoo. insanlık için hizmet için uğraşılıyo. senden tek bi karşılık beklemeden. seni hiçbirşeye zorlamıyorlar içlerine girmek zorunda deilsnn ama bu sana onlara hakaret etme hakkını vermez...
2008-09-08 (09:45)
Duman Duman (duman42)
Duman Duman (duman42)
ARKADASIM BU CEMAATLERİN ZARARLISI DA VAR ZARARSIZI DA.ALLAH RIZASI İÇİN ÖGRENCİYİ ALIP ONUNLA İLGİLENEN SINAVA HAZIRLAYAN KAZANDIRAN SONRA DA ÜNİVERSİTE DE İLGİSİNİ DEVAM ETTİREN CEMAATLER VAR...BUNLARIN AMACI BOOL DUA TOPLAYIP SEVAP KAZANMAK.AMA BAZI CEMAATLER DE VAR Kİ KENDİ ARALARINDA BİLE 'KÜLAH KAPMA YARISI' İÇİNDELER.GENELDE İBADET KONUSUNDA BASKI YAPMIYOR HOSGÖRÜ GÖSTERİYORLARSA BU ZARARRSIZ CEMAATTİRRR ONDAN ZARAR GELMEZZZ Mr. Green
... 2008-09-08 (11:35)
Sena Sena (mimarsena)
Sena Sena (mimarsena)
şimdi bende yorum yapmadan geçemeyeceğim Gülümsüyor
kimisi dogru konuşmuş kimisi kendisi ne anlamak istiyorsa oraya çekmiş bıla bıla...
cemaat için süper hepsi çok iyi diyemeceğim bende Çok kızmış gerçekten bazısı çileden çıkarıyor bazısı da gerçekten samimi olduklarını kanıtlıyor ama bu insanların karakteri yüzünden oldugunu düşünüyorum kimisi egosittir hep benim olsun der kimisi istedigi gibi anlatmaya çalışır cemaatin özelligini sen yanlış yaparsan hemen kötü olursun ama bu sadce bu cemaate ait birşey deildir ki her insan öle ...degil diyemezsiniz şimdi... eee sonuç olarak böle birilerine çatarsan çileden çıkarsın sona da gözünü yumar agzını açarsın başlarsın cemaati karalamaya ne de olsa sen ölesine çattın hepsi öle diye söylersin Çok kızmış ama arkadaşlar hak bu hak kul hakkıdır birilerin yanlışı bütün cemaate mal edilemez o kadar kişinin hakkı ile nasıl hesap verirsin...şimdi dersin ki sanane hesabı ben verecegim Gülümsüyor haklısın ver ne diyeyim ben uyarim dedim Göz kırpıyor Gülümsüyor
yaptıgı hizmetler ve açtıgı okullar gerçekten de takdire şayandır
fetos Şok olmuş nanoş gibi lütfen düzgün yazın hiç hoş degil böle yazımlar
birde gülenin 25 milyar doları oldugunu demişsiniz bu şimdi cemaate ait paradır kesin gülene ait oldunu sanmıyorum zaten bi gazetde okumuştum cemaatler hakkında gene bu para konusu geçmişti hatta öldükten sonara gülenin mirasının kime kalacagını merak etmiş yazan kişi ilginç yorum Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor
???? 2008-09-08 (14:26)
Heora Heora (heora)
Heora Heora (heora)
arkdaşlar yorumlar için saolun ..... ben bayadır ugrasıorum at gozlugunu cıkarmak ıstemeyen cok ınsan war ....

artık ne yapalım burada ıkı uc seyle de bunun gerecegını ıkna edemeyız umarım kı karsılarına cıkar adam gıbı ınsanlar ve gercegı gosterırler...
2008-09-08 (15:03)
Yüksel Argın (llSaUroNll)
Yüksel Argın (llSaUroNll)
yobazlar dolmuş yine bu başlığa Niyeti kötü . siz deniz fenerinden haber verin ... insanların dini ve vicdani duygularını sömürmek ne kadar kolay öyle değil mi Göz kırpıyor .cemattlerin yaptıklarıda bu ortada ne kadar cok paralar donuor siz uyuyun eskiden mafyayla yapılan yolsuzluklar daha çok ve daha kolay bi şekilde cemaatler eliyle yapılıo siz gidin o.. çalık gurubunun kapılarında iş arayın baksana başbakan israillede söz vermiş ceyhan-yumurtalığı satmak farz olmuş.
Sayfa / 19
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 910111213 … Sonraki SayfaSon Sayfa