erkeklerın kadınlara rıcaları
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

erkeklerın kadınlara rıcaları 2008-08-15 (16:04)
Berkay Nişancı (berkayyakreb)
Berkay Nişancı (berkayyakreb)
8 hafta süren baş ağrıları baş ağrısı olamaz, bir doktora gidin.

Alışveriş yapmak zevkli değildir ve asla da olmayacaktır.

"Beni seviyor musun ?" diye sormayın. Emin olun ki sevmesek yanınızda bir saniye bile durmayız.

Bir probleminiz olduğunda bizden sorunu çözmek için yardım isteyin.

Bizden sizinle ayni üzüntüyü çekmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın işidir.

Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayın.

Biz erkekler basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak,aslında ekmeği getirmenizi istiyoruzdur. Bundan "ekmek masada değil" diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın.

Eğer 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle öbür anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın. Eğer bir şey istiyorsanız sormanız yeterlidir.

Bir şeyi açıklığa kavuşturalım. Biz erkekler öyle farklı anlamlar taşıyan dolaylı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin.

Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır zaten. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruz.

En karmaşık durumda bile bizim için temel kural şudur: "En kolayını seç". Bizden komplike seyler beklemeyin.

Erkekler en fazla 16 renk görürler. Şampanya bir renk değil, bir içkidir.

Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. Biz basitizdir. O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize uyacağını sormayın, bilmeyiz.

Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve yatak odasına giden yol mutfaktan geçer gerçekliğinin icrasidir...

Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim için bir anlamı yoktur, takdir beklemeyin. Temiz bir evden önce güzel en azından bakımlı görünen bir kadınla bir evi paylaşmak daha anlamlıdır...

Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her turlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar... Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır... Temizlik bir temizlikçi tarafından da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz.

Size "neyiniz var" diye sorduğumuzda, "hiç bir şeyim yok" derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin....

Yeteri kadar ayakkabınız ve elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir......!!!!!
hımmm... 2008-08-21 (17:21)
Seda Ergl (şeda)
Seda Ergl (şeda)
ii guzel yazmıssın da belkı de bunlar sadece senın ıcın gecerlıdır.cogu erkek anlattıgın gıbı diil.bazısı gercekten anlayıssız,bencıl vs..bunu yazarken hıc kadınların ısteklerını dusundun mu?merak ettım de..
2008-08-21 (17:38)
Howarda Arda (howarda)
Howarda Arda (howarda)
şeda demiş ki:
ii guzel yazmıssın da belkı de bunlar sadece senın ıcın gecerlıdır.cogu erkek anlattıgın gıbı diil.bazısı gercekten anlayıssız,bencıl vs..bunu yazarken hıc kadınların ısteklerını dusundun mu?merak ettım de..

diye gerçekten ama benmki bencill anlayışsız diyenler çıkabilr ama erkekler hep aynı diyen siz değil misiniz işte... Çok mutlu

bir ricada bunu ekleyin
offf.. 2008-08-21 (18:15)
Seda Ergl (şeda)
Seda Ergl (şeda)
erkekler hep aynı dıe bısey dedım mı ben?hayır..pekı ne dıyosun sen?ne anlatmaya calısıosun?kendınce orya bı katkı saglamaya calısıosn bunu benım sozum uzerınden yapma kendın bul..
2008-08-21 (18:43)
Howarda Arda (howarda)
Howarda Arda (howarda)
konuşma gızz çakarım azına iki tanee Gülüyor Gülüyor
sabırr... 2008-08-21 (18:47)
Seda Ergl (şeda)
Seda Ergl (şeda)
evet,erkekler bırbırıne benzemıo bı kez daha anladım aradan senın gıbı salaklar da cıkıoÇok mutluÇok mutlu
2008-08-21 (19:00)
Howarda Arda (howarda)
Howarda Arda (howarda)
neyin var şedaaa Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Göz kırpıyor
2008-08-21 (19:11)
Mert Erdem (DReAdFuL)
Mert Erdem (DReAdFuL)
adam ne güzel yazmıs işte herşeye bi comak sokun illa Kızmış
2008-08-21 (20:27)
Mew Re (mewre)
Mew Re (mewre)
işte bunlarda bayanların erkeklere ricası Göz kırpıyor

- Hiçbir şey istemememizi istemeyin.

- Bir bakışınız canlar yaksın, kadınlar etrafımızda pervane olsun istemeyin.

_Akıllı kadından hoşlanıyor gibi görünmeyin, hoşlanın. Bu konuda kıskançlık size yakışmıyoo.

- Maçların 90 dakikadan 24 saate çıkarılması gibi komik talepleriniz olmasın. vs vs...

artık duruma göre bı kac tane daha eklenebılır... Şaka yapıyor Şaka yapıyor Şaka yapıyor

we burası bıldığiniz üzere eğlence köşesi.gereksiz yere polemiğe gırmeyin lütfen

hadiii ii eğlenceler Şaka yapıyor
2008-08-22 (00:06)
Emrah Sahin (wolderline1313)
Emrah Sahin (wolderline1313)
şeda demiş ki:
evet,erkekler bırbırıne benzemıo bı kez daha anladım aradan senın gıbı salaklar da cıkıoÇok mutluÇok mutlu

howarda bak senin ne oldugunu anlayan biri daha cıktı
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa