Yeni gelen ve kafasında bircok soru işareti olanlar..Siz sorun biz söyleyelim =)
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 21
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1314151617 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-08-19 (21:54)
Zeynep Alpay (zeyneap)
Zeynep Alpay (zeyneap)
rica ederm Göz kırpıyor
2008-08-20 (01:50)
Alican Yağız (ikiyuzkirkbir)
Alican Yağız (ikiyuzkirkbir)
llSaUroNll demiş ki:
eğer 2. öğretimsen harc kredisini falan unut 1. öğretimsen harc kredisi mutlaka cıkar ama ilk başta kredisiz miktarı oduyosun bildiğim kadarıyla ve harç miktarı bölüm bölüm değişiyor gecen sene elek muh. 2. ögretim için dönem başı harc parası 650 ytl ydi umarım bu sene fazla zam gelmez Soğukkanlı .

Evet 2. öğretimim fakat kredi falan istemiyorum. Ablam zamanında almıştı kredi ve şimdi 3 ayda 800 YTL olarak geri ödeyecek. Bu miktar gözümü kortuttuğu için girmeyeceğim bu işlere. Gülümsüyor

Taksitlendirme şansımız varsa onu deneyecektim ama sorun değil. Artık el mahkum vereceğiz. Çok mutlu

Evet bu sene de elektronik mühendisliği 2. öğretim harç miktarı bir dönem için 650 YTL. Zam gelmemiş öyleyse. Şok olmuş
2008-08-20 (03:46)
Emrah Sahin (wolderline1313)
Emrah Sahin (wolderline1313)
brown
2008-08-20 (10:50)
M.Selçuk Ayan (M Selcuk)
M.Selçuk Ayan (M Selcuk)
utku-t demiş ki:
zeyneap demiş ki:
M Selcuk demiş ki:
zeyneap demiş ki:
hoopppp noluoooo burdaaaa yaaaa ne o öle alem fln yaws ehehe bnde gelicemm bana ne yaaaa Çok mutluÇok mutlu ehehe

Gel kuzum ya sensiz başlatmam ben alemi zaten Mr. Green Mr. Green
Cansuyuda al gel utku da bi mızıkcılık yapmasa :p

oleeeyyy cok sevinddiimmmm Çok mutluÇok mutlu tmm geliormm eheheheh cansuyuda alırım aman utku zaten bi böle yapmasa olmaz nazlı kuzumm yaaa napcann işte Çok mutluÇok mutlu nese bn onu bi döverm akıllanır Çok mutluÇok mutlu eheheh
bu arada arkadasın soru sorma istegi karsısnda saskınlıgmı saklayamiciimmmm Çok mutlu bu ne asktır yaws eheheh rahat ol yaa sor ne istiosan Gülümsüyor

1.Selçuk sen sınavı geç dağıtacaz.
2.Ben mızıkçe değilim ne zaman gördünüz?
3.Selçuk ders çalışman lazım onun için gelmıyorum görükleye
4.bu kadar. Mr. Green

Bitti olummm sınavım artık tatil modundayım ohhhh Mr. Green
Fethiyenin sahilleri beni özlemiş.. Sınav da iyi gecti ya bakalım artık üzerimden buyuk bi yük kalktı ya süpper Çok mutlu
2008-08-20 (11:45)
Zeynep Alpay (zeyneap)
Zeynep Alpay (zeyneap)
M Selcuk demiş ki:
utku-t demiş ki:
zeyneap demiş ki:
M Selcuk demiş ki:
zeyneap demiş ki:
hoopppp noluoooo burdaaaa yaaaa ne o öle alem fln yaws ehehe bnde gelicemm bana ne yaaaa Çok mutluÇok mutlu ehehe

Gel kuzum ya sensiz başlatmam ben alemi zaten Mr. Green Mr. Green
Cansuyuda al gel utku da bi mızıkcılık yapmasa :p

oleeeyyy cok sevinddiimmmm Çok mutluÇok mutlu tmm geliormm eheheheh cansuyuda alırım aman utku zaten bi böle yapmasa olmaz nazlı kuzumm yaaa napcann işte Çok mutluÇok mutlu nese bn onu bi döverm akıllanır Çok mutluÇok mutlu eheheh
bu arada arkadasın soru sorma istegi karsısnda saskınlıgmı saklayamiciimmmm Çok mutlu bu ne asktır yaws eheheh rahat ol yaa sor ne istiosan Gülümsüyor

1.Selçuk sen sınavı geç dağıtacaz.
2.Ben mızıkçe değilim ne zaman gördünüz?
3.Selçuk ders çalışman lazım onun için gelmıyorum görükleye
4.bu kadar. Mr. Green

Bitti olummm sınavım artık tatil modundayım ohhhh Mr. Green
Fethiyenin sahilleri beni özlemiş.. Sınav da iyi gecti ya bakalım artık üzerimden buyuk bi yük kalktı ya süpper Çok mutlu

fethiye mi tatil mi sahil mi Üzgün Üzgün bende istiyoruummmmm yaaaaaa offf Üzgün Üzgün
2008-08-20 (12:28)
M.Selçuk Ayan (M Selcuk)
M.Selçuk Ayan (M Selcuk)
zeyneap demiş ki:
fethiye mi tatil mi sahil mi Üzgün Üzgün bende istiyoruummmmm yaaaaaa offf Üzgün Üzgün

Gel canım sende şimdi binersen 12 saat sonra burdasın yarın da ölüdenize giderüz hehehe Mr. Green
2008-08-20 (12:44)
Zeynep Alpay (zeyneap)
Zeynep Alpay (zeyneap)
M Selcuk demiş ki:
zeyneap demiş ki:

Gel canım sende şimdi binersen 12 saat sonra burdasın yarın da ölüdenize giderüz hehehe Mr. Green

ehehe oohh kısaymıs cnm Çok mutlu hemen geliorm bn otobise atlayıp ehehe Çok mutluÇok mutlu
... 2008-08-21 (10:35)
Ze Ke (zelxe)
Ze Ke (zelxe)
kayıt için gelen zarf yerleştirme sonuçları açıklandıktan kaç gün sonra bize geliyor? zarf elimize ulaşmazsa ne yapabiliriz? bir diğer soruda hazırlık atlatma sınavında 1. aşma(ilk) seviye sınavını geçip diğerlerinde başarısız olursak ders saati ne kadar oluyor?
2008-08-21 (11:47)
Zeynep Alpay (zeyneap)
Zeynep Alpay (zeyneap)
zelxe demiş ki:
kayıt için gelen zarf yerleştirme sonuçları açıklandıktan kaç gün sonra bize geliyor? zarf elimize ulaşmazsa ne yapabiliriz? bir diğer soruda hazırlık atlatma sınavında 1. aşma(ilk) seviye sınavını geçip diğerlerinde başarısız olursak ders saati ne kadar oluyor?

zarfların ne zmn kargoya verildigini yada verilecegini ögrenmek için okulu araman gerekli bunu bilemeyiz biz zarflar kargoyla gönderilio eline ulasmazsa yani eve gelmezse eger kargo şirketinin subesnde bekletiliodur hangi subede oldugunu ögrenip gidip ordan alırsn bi şekilde eline ulasıo korkma Gülümsüyor hazırlık sınavıyla ilgili sordugun soraya gelicek olursak 1. seviyeyi geçip 2. de kalırsan seviyen intermediate oluo buda en yüksek seviye zaten eger int. olursan haftada 22 saat dersn olucak.
2008-08-21 (12:02)
Aslı Koçoglu (aaslı)
Aslı Koçoglu (aaslı)
int olman için birinci sınavı geçmen gerekmio sadece,yaptğn soru sayısına bağlı olarak gene int olablrsn.
Sayfa / 21
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1314151617 … Sonraki SayfaSon Sayfa