Selam ben özlem.bende başkent'i bu yıl kazandım ve hazırlık atlama sınavı hakkında bazı sorularım var. sadece test şeklinde mi yapılıyor bu sınav?yani mülakatı yok mu?testler şıklı mı yoksa sorular boşluk doldurma şeklinde mi soruluyor?şimdiden teşekkürler...
mrblar....
hazırlık sınavı test...lisede veya kolejde ingilizceyi ii öğrenen bi kişinin rahatlıkla geçebileceği bi sınav...2 aşamadan oluşuyo...ilk sınav kur belirleme sınavı...bi nevi bilenle bilmeyeni ayırt ediyor...2. sınav ise esas sınav yani proficency...60 almak gerekiyo...ben ingilizceyi ii bilmemem rağmen kur atlama sınavında bi aksilik sonucu kalmıştım...bi yıl haz. okudum...geriye dönüp baktığımda haz. okumamamın benim için artıları daha fazla oldu...neyse zaten aradan 3 yıl geçti..şimdi başkent tıp 4 e geçtim....
merabalar,ben de bu sene baskenti kazandim.Benim de hazirlikla ilgili sorularim var.Simdi yaz okulu diye bisey varmis,31 agustos-15 eylul arasinda.ogrencilerin kur belirleme ve yeterlik sinavinda daha basarili olabilmeleri icin.bu yaz okuluna gitmek zorunlu mu?direk kur belirleme sinavina girebiliyomuyuz?cevremde kime sorsam mutlaka hazirlik oku diyolar.direk 1.sinifa gecersem zorlanirim diye korkuyorum.bi de hazirlik okuyanlar memnunlar mi acaba.ingilizceleri istedikleri duzeye geldi mi?son sorum hazirlik siniflari kac kisilik oluyo,bolumlere gore mi ayriliyo mu?ayrica zor mu hazirlik merak ediyorum.cevaplarsaniz cok sevinirim.saygilar,tesekkurler.
bnvrsl
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
ya hazırlık atlama sınavından bende çok korkuorum.ek kontenjanla yerleştim.son 4-5 gündür paso ing çalışıorum aslında ingilizce me güveniorum ama girmeden hiçbişi bilinmio

girenler yardımcı oalbilir mi acaba yani sorular nasıl kolay mı zor mu ya pffffffffff.üni ye giren bi dertli girmeyen bi dertli ne olcak bu gençlerin hali yawww