Öncelikle hoş geldin uludağa ferhat . iibfliler için genel bir yargı vardır yatarak geçerler not tutmazlar, gereksiz okurlar... vb şeyler ama işin içine girdimi insanlar hiçte öyle olmadığını anlarlar!! kitaplar genellikle umut kırtasiye denilin yerden temin ediliyor ama başka bir çok kitapçıdanda alabilrsin. notlar falan satıyor ama emin ol işe yarmıyor bir kez o yolu kullanana bir daha baş vurmuyor

eski kaç senelik notlar.. ama illada alıcam dersen umu yine göstereceğim adrestir sana.sönmez diyede bir fotokopi merkezi var oradanda fotokopilik işlerini halledersin. birde hocaların bazıları kendi ders notlarını yazıp bırakırlar onlarıda A bloğun altındaki fotokopiciden istersen veririler. sana başarılar

...
Ferhat Gokce demiş ki:
ulsularası ilişkilere yataydan geldim evim ankaradan tüm iibflilere selamlar,yataydan geldiğimden yurt bulamadım bi tane var biraz kazık olucak o da 400lira:( yeni gelen yatayla gelen arkadaşlara bir çağrım var ben bunu daha önce ilk okulumda yaşadım ek kontenjandan gitmiştim üstelik geç gittim baya ve vizelere çok yoktu,hiç kimse not vermedi bana,kış ortasında hasta halimle koca koca kitapların özetini çıkartmıştım.Bilmiyorum burada nasıl olacak,ders kitaplarını fotokopilerini bile nerden temin edicem bulamadım henüz.Yeni gelenler yatayla gelenler yardımlaşalım çünkü kimse yok ilk başta,foruma topic açtım ama cvp yok.Bu konuda görüşleriniz varsa özel mesaj atın arkadaşlar