*hemen başvurulan burslar*
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 20
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1617181920

2008-09-27 (12:18)
Burak Emekli (burake)
Burak Emekli (burake)
csa bursu sonuçlarını siteden öğrenemioruz nasıl öğreniriz bi açıklasanız
2008-09-28 (11:28)
Irmak Xd (rakrak)
Irmak Xd (rakrak)
sonuçları kazananların cep telefonlarına göndermişler. bana da haber gelmedi, çıkmadı sanırım... ne arıyorlar burs vermek için anlamadım ama tanıdığım kimseye çıkmamış. sitenin forumlarında bursla ilgili bi başlık açılmış, kuruculardan biri de yalnız smsle duyurulduğunu belirtmiş, başka hiç bir açıklama yok. bursu kazananlar listesine ulaşmak pek mümkün değil Gözlerini yuvarlıyor
sorma ya.. 2008-10-02 (13:11)
Tugce Can (worthseeing)
Tugce Can (worthseeing)
yoluk prenses demiş ki:
worthseeing demiş ki:
ya bu çydd aradım ben edirne şubesini 1eylül-15eylül arası burs başvuruları ara sınıf için..ama telefona çıkan adam baya payladı beni 1.sınıfta nie başvurmadn die..hazırladm bütün belgeleri..sizde bi deneyin isterseniz..internetten okuduğunuz yerdeki şube tel. no alın arayın derim ben..kolay gele..
allaa allaa ne hakla paylıo seni yaa belki ilk sene haberin yoktu git başvur canım o ne saçma şey öle bu yıl zaten derneğe bizzat gidip başvurmak gerekiomuş gecen sene internettendi,alttan dersin yoksa şansın var yani bu sadece ilk yıl giren öğrencilere burs veren bi vakıf deildiki:/

hmm öle yaptm bende zaten gittim başvurdum..bide bana bisürü belge saydı şunlar şunlar gerekli die hazırladm götrdm sorada dioki önce bu formu doldurcaksın(tanıma formuymuş) eğer uygun görülürse belge istencekmiş...sora belgelerde uygun görülürse mülakata çağırcakmış...sora mülakatta olumlu geçerse burs vercekmiş...yani ölme eşeğim ölme...ouf ya ilerde acaip param olsada ben burs verebilsem keşke...öğrencilerin çilesi bu burs işi...
2008-10-02 (13:29)
Tugce Can (worthseeing)
Tugce Can (worthseeing)
http://www.tysd-istanbul.org.tr/default.aspx?pageid=6 bu adreste başvuru tarihlri gerekli belgeler falan yazmıoki,acaba süresi bitmişmi ?
2008-10-02 (13:37)
Gülşah Uyanık (yoluk prenses)
worthseeing demiş ki:
yoluk prenses demiş ki:
worthseeing demiş ki:
ya bu çydd aradım ben edirne şubesini 1eylül-15eylül arası burs başvuruları ara sınıf için..ama telefona çıkan adam baya payladı beni 1.sınıfta nie başvurmadn die..hazırladm bütün belgeleri..sizde bi deneyin isterseniz..internetten okuduğunuz yerdeki şube tel. no alın arayın derim ben..kolay gele..
allaa allaa ne hakla paylıo seni yaa belki ilk sene haberin yoktu git başvur canım o ne saçma şey öle bu yıl zaten derneğe bizzat gidip başvurmak gerekiomuş gecen sene internettendi,alttan dersin yoksa şansın var yani bu sadece ilk yıl giren öğrencilere burs veren bi vakıf deildiki:/

hmm öle yaptm bende zaten gittim başvurdum..bide bana bisürü belge saydı şunlar şunlar gerekli die hazırladm götrdm sorada dioki önce bu formu doldurcaksın(tanıma formuymuş) eğer uygun görülürse belge istencekmiş...sora belgelerde uygun görülürse mülakata çağırcakmış...sora mülakatta olumlu geçerse burs vercekmiş...yani ölme eşeğim ölme...ouf ya ilerde acaip param olsada ben burs verebilsem keşke...öğrencilerin çilesi bu burs işi...
harbiden ne zor iş bu yaa:/ben de param olursa kırklarelililer derneği kurucam her ilin vakfı var bi trakyada yok Üzgün ne zor şu burs işi yaw
2008-10-02 (13:43)
Tugce Can (worthseeing)
Tugce Can (worthseeing)
hmm öle yaptm bende zaten gittim başvurdum..bide bana bisürü belge saydı şunlar şunlar gerekli die hazırladm götrdm sorada dioki önce bu formu doldurcaksın(tanıma formuymuş) eğer uygun görülürse belge istencekmiş...sora belgelerde uygun görülürse mülakata çağırcakmış...sora mülakatta olumlu geçerse burs vercekmiş...yani ölme eşeğim ölme...ouf ya ilerde acaip param olsada ben burs verebilsem keşke...öğrencilerin çilesi bu burs işi...[/quote] harbiden ne zor iş bu yaa:/ben de param olursa kırklarelililer derneği kurucam her ilin vakfı var bi trakyada yok Üzgün ne zor şu burs işi yaw[/quote]

bide burs verenlerde öyle bi kriterler istiolarki..alttan dersin olmıcak,ist dışına burs vermiyoruz,okuduğn şehrde bankamızn şubesi olmalı,kredi alanlara burs vermioruz,kredi almasanda burs vermioruz falan....hiç bi açık kapı bırakmıyolarki...geçen tekfen vakfına başvurdum,onun içinde gerekli belgeleri fakslamak gerekiyodu...5sayfa faksladım..6 ytl tuttu...hayır burs çıkacağından deill bide üstüne zararlı çıkıyoruz..
2008-10-02 (14:21)
worthseeing demiş ki:
harbiden ne zor iş bu yaa:/ben de param olursa kırklarelililer derneği kurucam her ilin vakfı var bi trakyada yok Üzgün ne zor şu burs işi yaw[/quote]

bide burs verenlerde öyle bi kriterler istiolarki..alttan dersin olmıcak,ist dışına burs vermiyoruz,okuduğn şehrde bankamızn şubesi olmalı,kredi alanlara burs vermioruz,kredi almasanda burs vermioruz falan....hiç bi açık kapı bırakmıyolarki...geçen tekfen vakfına başvurdum,onun içinde gerekli belgeleri fakslamak gerekiyodu...5sayfa faksladım..6 ytl tuttu...hayır burs çıkacağından deill bide üstüne zararlı çıkıyoruz..[/quote] haklısın kardeşim de başvurdu onlar da referans istiolarmış yok baban tekfen de çalışçak yok akraban olcak kısaca tanıdık yoksa burs da yok gelde küfür etme şimdi Çok kızmış
2008-10-03 (16:50)
Irmak Xd (rakrak)
Irmak Xd (rakrak)
worthseeing demiş ki:
http://www.tysd-istanbul.org.tr/default.aspx?pageid=6 bu adreste başvuru tarihlri gerekli belgeler falan yazmıoki,acaba süresi bitmişmi ?

hatta hiç birşey yazmıyor, ilginç baştan savma duruyor birşey çıkacağını sanmam...
2008-10-08 (12:14)
İtf Cerrah (itf cerrah)
İtf Cerrah (itf cerrah)
....
2008-10-11 (00:31)
Arzu Akyıldız (bocuklaa)
Arzu Akyıldız (bocuklaa)
mrh arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bu c.s.a bursundan hbrm oldu tşkr edym dedm buarad size tavsiyem bursları il il hatta memleketlerinize görede arayın örneğin her ilin sanayi ve tic odası yada eğitim vakıflarıda burs veriyo
Sayfa / 20
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1617181920