worthseeing demiş ki:
hmm öle yaptm bende zaten gittim başvurdum..bide bana bisürü belge saydı şunlar şunlar gerekli die hazırladm götrdm sorada dioki önce bu formu doldurcaksın(tanıma formuymuş) eğer uygun görülürse belge istencekmiş...sora belgelerde uygun görülürse mülakata çağırcakmış...sora mülakatta olumlu geçerse burs vercekmiş...yani ölme eşeğim ölme...ouf ya ilerde acaip param olsada ben burs verebilsem keşke...öğrencilerin çilesi bu burs işi...
harbiden ne zor iş bu yaa:/ben de param olursa kırklarelililer derneği kurucam her ilin vakfı var bi trakyada yok

ne zor şu burs işi yaw[/quote]
bide burs verenlerde öyle bi kriterler istiolarki..alttan dersin olmıcak,ist dışına burs vermiyoruz,okuduğn şehrde bankamızn şubesi olmalı,kredi alanlara burs vermioruz,kredi almasanda burs vermioruz falan....hiç bi açık kapı bırakmıyolarki...geçen tekfen vakfına başvurdum,onun içinde gerekli belgeleri fakslamak gerekiyodu...5sayfa faksladım..6 ytl tuttu...hayır burs çıkacağından deill bide üstüne zararlı çıkıyoruz..[/quote] haklısın kardeşim de başvurdu onlar da referans istiolarmış yok baban tekfen de çalışçak yok akraban olcak kısaca tanıdık yoksa burs da yok gelde küfür etme şimdi