ya biz başvuralım ya çıkarsa diye vermezlerse kendileri kaybederler....burs alcak başka yer mi yok arkadaşlar burs işlerinde zaten fazla heveslenmemek gerekiyo..elimizden geleni yaparız.bulduklarımıza başvururuz ne kadar çıkarsa.......
ya biz başvuralım ya çıkarsa diye vermezlerse kendileri kaybederler....burs alcak başka yer mi yok arkadaşlar burs işlerinde zaten fazla heveslenmemek gerekiyo..elimizden geleni yaparız.bulduklarımıza başvururuz ne kadar çıkarsa.......
yaşar eğitim kültür vakfı resmen ipe un sermiş.....zaten sadece iki üçfakülteye veriyo bi de utanmadan iki kişiden(muteber iki kişi) referans mektubu istemiş.ihtiyacı olan varsa ben bi mektup yazabilirim arkadaşlar
merhaba arkadaslar ben tog a basvurmayı düşünüyorum ama haftalık 4 saat aylık ... saat toplantı,etkinlik vs şeylere katılmakla yükümlülükten bahsediyor.ben böyle söylerle uğrasamam bunlara katılmak cok önemli mi ve katılmayanın hemen atıyorlar mı?
arkadaşlar sema yazar geNçlik vakfının bursu var.başvuru formuna sitesinden ulaşabiliyosunz.ama yeni kazanmış olmak gerekeiyo snaırm üniversiteyi ben kaçırdıM Bide belli puanın üstündekileri alıyor sanırım..hepinize kolay gelsin http://www.semayazar.org.tr/tr/burs.html
yaşar eğitim kültür vakfı resmen ipe un sermiş.....zaten sadece iki üçfakülteye veriyo bi de utanmadan iki kişiden(muteber iki kişi) referans mektubu istemiş.ihtiyacı olan varsa ben bi mektup yazabilirim arkadaşlar
bu ne bea:/bu vakıf burs verirken gizli ajanlar tutup takip de ettirir hee anlaşılan bu yıl da babavakfına devam:(