Eliza Testi???
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-08-19 (18:43)
İgır Aleks (igir)
İgır Aleks (igir)
alpsi demiş ki:

Senin gibi rapor alanların bir çoğu kapıdan geçmiş olabilir ama kapıdaki görevlinin gıcıklığı tutar seni sokmaz içeri.
Cingözlük yapayım derken Devlet hastanesinden alacağın rapora vereceğin ücretin 2 katını ödersin gidiş dönüş uğraşırken Gülümsüyor

Senin gibi rapor almış birini tanıyorum.Geri gönderdiler.Yazık oldu paracıklarına Gülümsüyor

bak arkadaşım usttede yazdım vıze için lazımdır diye
kapıdakıler vızeye davetıyeye bakarlar okul kaydı yapmazlar
kapının işi budur kısaca kapıdan donenler duygusala takılır sahıbı olmassa dılı olmassa

DEDIĞİN GİBİ BİR COKLARI HATTA HERKES BOYLE GIRIYOR

TÜM EVRAKLARI TAM OLUPTA GİREMEYENLERDE VAR TABİİ

YAZIK OLUYOR PARALARINA SAHİPSİZ ÇOCUKLAR NAPSINLAR!!!
selam 2008-08-19 (21:56)
Gokhan Cali (baskentli06)
arkadaşlar ben sağlık raporunu kaymakamlıktan aldim bedava eliza testinide özel bir hastaneden aldim 8.5 liraya eğer ssk sigortaniz varsa sizde yaptirabilirsiniz boştan yere 30 yada 45 lira vermeyin derim
selam 2008-08-19 (22:01)
pardon arkadaşlar şunu unttum eliza testinin üzerine muhakkak hastanenin kaşesini vurdurun ve imzasini attirin çünkü bana ilk önce kaşe basmadan verdiler tekrar hastaneye gidip kaşe bastirdim
2008-08-19 (23:22)
Ghn Genc (ghngenc)
Ghn Genc (ghngenc)
öss ile gelenler para vermeyin sakın bedavaymış sağolsun devlet karşılıyor

yoksa bayağı para tutuyor
2008-08-22 (08:25)
Fatih Yıldırım (lavymitralian)
Şimdi olaya geyikten ziyade bi yanıt verecek babacan insanlar bekliyoruz

Eliza Testi devletten alınmakta tamam bunu anlamışız
Da sağlık raporu hala Tam teşekküllü heyet raporu mu olmalı yoksa sağlık ocaklarından alınan sağlık belgeleri de olabilirmi

Ukrayna resmi konsolusluk sitesinde yazan :
Kaynak Kodu:
Devlet sağlık kurumundan Ukrayna’ya girişinden en çok iki ay önce alınmış Sağlık Raporu.

Burda tam teşekküllü de yazmıyor , sağlık ocağından alınmaz da yazmıyor ki sonuçta Sağlık ocağı da bir devlet kurumu

Kaynak : http://www.mfa.gov.ua/turkey/tur/6828.htm

Devlet Hastanesi de olsa Eliza Testi de para demek oluyor,ben bügün 35 ytl ye yaptırdım mesela.Tam teşekküllü sağlık raporu da bi 120 ytl civarında ama işte tam bende bilmiyorum.sağlık ocağındaki geçse beleş zati ama bilmiyorum yaw

Ben sağlık ocağından aldım hiç de bi b*k diyemezler,sitede yazılanlar elbet doğru hakkımı da savunurum ne öyle almıyolarmış
2008-08-22 (22:43)
İgır Aleks (igir)
İgır Aleks (igir)
lavymitralian demiş ki:

Burda tam teşekküllü de yazmıyor , sağlık ocağından alınmaz da yazmıyor ki sonuçta Sağlık ocağı da bir devlet kurumu

TAM İSABET ÇOK DOĞRU BİR YORUM
2008-08-23 (10:41)
Aksini söyler diye Konsolosluk yanımda internet çıktısını götürcem zaten diyeceğim ''bakın burda ne yazıyo''

TC.Bilmemne bilmemne sağlık ocağı ordaki TC zaten olayı bitirmiş durumda
Ki Eliza testi önemli devlet hastanesinde karne olmasına rağmen 35 liraya yaptırıyosunuz akabinde Elizadan başka 2-3 bulaşıcı hastalık testi de yapmaktalar

Arkadaşlar sonuçları aldığınızda mutlaka Labaratuardan İmza kaşe mühür kombinasyonunu yaptırın

Mühür olmasa bile imza kaşe mutlak gerek =) hadi kolay gele
2008-08-24 (13:51)
Barbaros Deniz (Rhodes88)
arkdaslar basima gelen bir durum ,
ben tam tesekkullu hastaneden aldim geldim sorun olmadi .
bi arkadasim saglik ocagindan almis apostilde de VEREN KURUM KIM ISE ONUN ADI YAZAR ve tercumeye bu sekilde aktarilmis onun kaydi olmadi .

TC yazmasi onemli degil bizim muhtarin da var TC yazan kagitlari Gülümsüyor Isin sakasi bir yana arkadaslar eliza testi ozelden alirsanizda SAGLIK GRUP BASKANLIGINA onaylattirin derim .

Saglik raporunu kaymakamlik nasil veriyor ??? Anlamadim . Genel saglik raporu , diger adi ile HEYET RAPORU dur . Adi ustunde heyet kurulan hastanelerden alinmalidir . Arkadaslar saglik ocaklari eger tum doktorlara sahip degillerse verdikleri belgeler vize aliminda sorun olabilir . Tam tesekkullu yazmasa da , HEYET RAPORU ( gen. sag.rap ) heyet toplanan hastanelerden alinir.

Istanbulda falan belki saglik ocaklari kapsamli olabilir ve heyet toplaniyordur bu tamam ama kucuk yerlerde saglik ocaklarinda heyet toplanmasi zo bi durumdur .

Lutfen bu konuyu arastirin burda sorun yasamanizi istemem .
2008-08-24 (18:39)
igir demiş ki:
Baris Adiguzel demiş ki:
arkadaşlar ben sağlık ocagından saglık raporu aldım(ücretsiz).
özel polikiliniktede eliza testi yaptırdım(30 ytl).
ve tamam dediler hiç bir sorun olmayacagını soyledıler. özel yada devlet hastanesi önemli degil dediler.

bu belgeler sadece vize için gereklıdır onemlısı elıza testıdır
rapor teferruattır
okul kesın kayıtta sızı tekrar sağlık kontrollerınden gecırecek zaten
elınızdekı rapaora ıtıbar etmıyecek

Bizim üniversite sağlık raporu tam olmadan almıyor . demekki senin okul biraz rahat bu konuda . Sadece vize için alınmıyor bu sağlık raporu öyle olsa sağlık ocağından alınan yeterdi . Bu belgeyi alıp apostil vurudurup tercüme ettiriyoruz demi ? Peki sadece vize içinse neden tercüme gereği var , biliyon mu ? Konsolosluk belgeleri Türkçe isterdi o zaman . bu belgeler Ukraynada gerekli esas . SADECE TR DE DEĞİL .

Ankara konsolosluk vize verirken davetiye dışında belge istemez ! biliyor muydun ? Demekki , senin dediğin gibi değilmiş demi ?

Arkadaşlar her okul , her konsolosluk aynı uygulamaları yapmaz ! Bu nedenle nereye gidecekseniz orada okuyan arkadaşlara danışın . 30 liraya aldığın sağlık raporu Tr dışında geçecek mi ? Okulun istediği kriterlere yeter mi ? Allah'a emanet iş yapmayın sakın .
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12