Sunay dokturu...kimdir?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

Sunay dokturu...kimdir? 2008-08-19 (16:12)
İvan Kolev (ivancho)
İvan Kolev (ivancho)
selam turk student sakinleri. bır konuda tepkimi belirtmek ıcın yazıyorum.forumlarda baktım kendini sofya tıpta 6 . sınıf oldugunu yazan sunay doktor var baya da kendını anlatmıs ovmus havasını basmıs yanı bıraz da..yaaa sunay sen kimsin ya nerden geldın nereye gıdersın kocum.ben de 6. sınıf sofya tıptayım ama seni tanımıyorum yoksa tıpı tıp gıbı okuyanlardan olmayasın sen.insanları kandırmaya utanmıyor musun sen ya.ama forumda baktıgım kadarıyla normal bılgı veren yazan yok aslında herkes cıkar pesınde ekmek parasında.ne dıyeyım kolay gelsın hayırlı ısler sıze bol kazanclar.eger sunay tepkini bellı etmek ıstersen yazabılırsın ama ben resmı belge ısterım sofya tıpta 6. sınıf olduguna dair studentska knijka uverenie falan koy sıteye de goster bakalım herkese ne oldugunu. hayırlı gunler. basarılar tum turk student kullanıcılarına........
... 2008-08-19 (16:58)
Uğur Özkan (ugurozkan22)
Uğur Özkan (ugurozkan22)
ivancho demiş ki:
selam turk student sakinleri. bır konuda tepkimi belirtmek ıcın yazıyorum.forumlarda baktım kendini sofya tıpta 6 . sınıf oldugunu yazan sunay doktor var baya da kendını anlatmıs ovmus havasını basmıs yanı bıraz da..yaaa sunay sen kimsin ya nerden geldın nereye gıdersın kocum.ben de 6. sınıf sofya tıptayım ama seni tanımıyorum yoksa tıpı tıp gıbı okuyanlardan olmayasın sen.insanları kandırmaya utanmıyor musun sen ya.ama forumda baktıgım kadarıyla normal bılgı veren yazan yok aslında herkes cıkar pesınde ekmek parasında.ne dıyeyım kolay gelsın hayırlı ısler sıze bol kazanclar.eger sunay tepkini bellı etmek ıstersen yazabılırsın ama ben resmı belge ısterım sofya tıpta 6. sınıf olduguna dair studentska knijka uverenie falan koy sıteye de goster bakalım herkese ne oldugunu. hayırlı gunler. basarılar tum turk student kullanıcılarına........

Dur bakalım arkadaşım yağmışsın esmişsin... Belki bir kanıtı vardır ispatı vardır koyar ortaya ama sen direkt adamı karalamışsın olmamış yani yakışmamış sana. Bu arada herkes yardım değil çıkar peşinde ekmek peşinde demişsin, ben de bu işleri yapıyorum bilgiyi zaten herkes bedava veriyor da (en azından ben bedava veriyorum) kim neden bedava yardım etsin ki? Kalkacaksın öğrencinin ayağına gideceksin, yüzyüze görüşeceksin, ailesiyle tanışacaksın, evraklarını alacaksın, işlemlerini koşturacaksın (tercüme, noter, tasdik), bulgaristanda karşılayacaksın, evine ya da yurduna yerleştireceksin, okuluna kaydını yaptıracaksın, oturum iznini çıkarttıracaksın vs vs vs... Kim neden bunları bedava yapsın? Herkesin kendine göre bir fiyatı var o çerçevede yardım etmeye çalışıyoruz... Bu işlerin hakkı belli zaten kimse çok görmüyor sen mi çok görüyorsun? Saygılar...
2008-08-20 (12:26)
Serdar Kızıldag (serdarkizildag)
Serdar Kızıldag (serdarkizildag)
peki sen ismini vermemişsin ama?
2008-08-20 (12:32)
Aydın Çalışkan (aydın89)
Aydın Çalışkan (aydın89)
ivancho demiş ki:

ne diyon sen be sana belge göstermek zorunda mı o adam bilen biliyo senin bilmene gerek yok aslanım
2008-08-20 (12:44)
Hasan Aysoy (cilginn)
Hasan Aysoy (cilginn)
peki sen kimsin ??
2008-08-20 (14:51)
İvan Kolev (ivancho)
İvan Kolev (ivancho)
kocum siz sunayın avukatlarımısınız?zaten cogu kisinin ne oldugu belli degil cogu da sahte insanların maskeli bir baloda gibiyiz o yuzden neden ben gercek olayım ki.6. sınıf sofya tıptayım cok merak eden olursa gelir gorur beni.ismimi soran arkadaslarla da yuzyuze tanısırız sorun degil.ben sadece tepkimi belirtmek istedim bazı seylere ve bunu da sunay uzerinden yapmıs gıbı oldum cunku sofya tıpta oldugum ıcın en cok gozume o battı.bekliyoruz uverenieni sunay doktor goster de herkes gorsun nerde ne okudugunu...
yapamıyorsan numaranı grupanı yaz ben alırım uverenieni tabi okula kayıtlıysan:)))ekmekk parası ıcın ugrasan arkadaslara da dıyecegımı dedım son olarak da hayırlı musterıler bol kazanclar dıyorum...ve bır de yasim 27. mesaj atarken ona gore atın. kocum aslanım diye mesaj atmayın asker arkadası degılız hıcbırınızle. basarılarr......
:@ 2008-08-21 (14:02)
Bartu Yasıtlı (bartuyas)
Bartu Yasıtlı (bartuyas)
ben sunay abiyi tanıyorum ve bana belgelerını gosterdi... bu arada farkındaysan sana cevap bile vermedi yani seni umursamıo aslında bu kadar kişinin seni adam yerine koyup cevap yazması bile şanslı oldugunu gösterir bence
:@ 2008-08-21 (14:06)
Bartu Yasıtlı (bartuyas)
Bartu Yasıtlı (bartuyas)
ben sunay abiyi tanıyorum ve bana belgelerını gosterdi... bu arada farkındaysan sana cevap bile vermedi yani seni umursamıo aslında bu kadar kişinin seni adam yerine koyup cevap yazması bile şanslı oldugunu gösterir bence
2008-08-21 (15:02)
Aydın Çalışkan (aydın89)
Aydın Çalışkan (aydın89)
saol kardeş iyi değindin .. söyleyecek tek şey var kişisel konuşurken sınırı aşmayalım
2008-08-22 (15:11)
İvan Kolev (ivancho)
İvan Kolev (ivancho)
kocum ben zaten sunayın kim oldugunu biliyorum sımdı bana actırmayın agzımı. genclerı kandırmayın bu kadar paralarını toplamayın. tabı ortalık bos sallayan sallayana ısı goturen goturene ben buna tepkı gostermek ıstıyorum.cevap yazanların buyuk cogunlugu da zaten sunayın tayfadan ogrencı ıslerıne bakan kısıler.bana belgelerın gosterdı dıyorsun kardes ne gosterdı sana allah askına yaa ortalık yerde ayak ustu amma attın be kocum ..gordugun belgelerı bır de bıze goster ya gosteremıyorsan dedım ya numarasını grupasını ver bana ben sana cıkartayım hayat hıkayesını...ulan ortalıgı bos bıraktık herkes olmus artıs burda ya kocum sızın gıttıgınız yollardan artık bız gerı donduk herkese verlcek cevabım var ama bakarım lafına laf mı dıye bır de bakarım lafı yapan adam mı dıye.. saglıkcakla kalın cunku once saglık gerısı yalan arkadaslar..basarılarrr.....
Sayfa / 4
1234 Sonraki SayfaSon Sayfa