ivancho demiş ki:
selam turk student sakinleri. bır konuda tepkimi belirtmek ıcın yazıyorum.forumlarda baktım kendini sofya tıpta 6 . sınıf oldugunu yazan sunay doktor var baya da kendını anlatmıs ovmus havasını basmıs yanı bıraz da..yaaa sunay sen kimsin ya nerden geldın nereye gıdersın kocum.ben de 6. sınıf sofya tıptayım ama seni tanımıyorum yoksa tıpı tıp gıbı okuyanlardan olmayasın sen.insanları kandırmaya utanmıyor musun sen ya.ama forumda baktıgım kadarıyla normal bılgı veren yazan yok aslında herkes cıkar pesınde ekmek parasında.ne dıyeyım kolay gelsın hayırlı ısler sıze bol kazanclar.eger sunay tepkini bellı etmek ıstersen yazabılırsın ama ben resmı belge ısterım sofya tıpta 6. sınıf olduguna dair studentska knijka uverenie falan koy sıteye de goster bakalım herkese ne oldugunu. hayırlı gunler. basarılar tum turk student kullanıcılarına........
Dur bakalım arkadaşım yağmışsın esmişsin... Belki bir kanıtı vardır ispatı vardır koyar ortaya ama sen direkt adamı karalamışsın olmamış yani yakışmamış sana. Bu arada herkes yardım değil çıkar peşinde ekmek peşinde demişsin, ben de bu işleri yapıyorum bilgiyi zaten herkes bedava veriyor da (en azından ben bedava veriyorum) kim neden bedava yardım etsin ki? Kalkacaksın öğrencinin ayağına gideceksin, yüzyüze görüşeceksin, ailesiyle tanışacaksın, evraklarını alacaksın, işlemlerini koşturacaksın (tercüme, noter, tasdik), bulgaristanda karşılayacaksın, evine ya da yurduna yerleştireceksin, okuluna kaydını yaptıracaksın, oturum iznini çıkarttıracaksın vs vs vs... Kim neden bunları bedava yapsın? Herkesin kendine göre bir fiyatı var o çerçevede yardım etmeye çalışıyoruz... Bu işlerin hakkı belli zaten kimse çok görmüyor sen mi çok görüyorsun? Saygılar...