Sunay dokturu...kimdir?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-10-07 (22:16)
Hasan Ozkaya (gercekleracidir)
Hasan Ozkaya (gercekleracidir)
byangry demiş ki:
ivancho demiş ki:
selam turk student sakinleri. bır konuda tepkimi belirtmek ıcın yazıyorum.forumlarda baktım kendini sofya tıpta 6 . sınıf oldugunu yazan sunay doktor var baya da kendını anlatmıs ovmus havasını basmıs yanı bıraz da..yaaa sunay sen kimsin ya nerden geldın nereye gıdersın kocum.ben de 6. sınıf sofya tıptayım ama seni tanımıyorum yoksa tıpı tıp gıbı okuyanlardan olmayasın sen.insanları kandırmaya utanmıyor musun sen ya.ama forumda baktıgım kadarıyla normal bılgı veren yazan yok aslında herkes cıkar pesınde ekmek parasında.ne dıyeyım kolay gelsın hayırlı ısler sıze bol kazanclar.eger sunay tepkini bellı etmek ıstersen yazabılırsın ama ben resmı belge ısterım sofya tıpta 6. sınıf olduguna dair studentska knijka uverenie falan koy sıteye de goster bakalım herkese ne oldugunu. hayırlı gunler. basarılar tum turk student kullanıcılarına........

Usta sana hak weriyorum sunay munayı bilmiyorum hakketen 6.sınıf değilmi:S .neyse o değildi millet burda çıkar peşinde.Kime slm wersem seni bulg. 200 euro işlemlerini yaparım.Abi bi dur slm nslsn necisin ne okuyorsun? yok bunlar.Yani sana katılıyorum usta

bu sunaymıdır nedir sofyada okuyamıyınca stara zagoraya geçti ordan geri geldi bir kaç dersi bitiremiyince şimdi gelmiş çalışkan doktor edalarında dolaşıyor kimse kimeseyi yemesin abiside cengaverlik yapıyor ....bende bir abiyim cengaverlık yapsam nolcak???

gercekler acidir diyoruz kardeşim ...burası öğrenci yardımlaşmadan ziyade pazarlık mekanına dönmüş az adminlerde işin içinde bu yuzdan turkstudent bitmek üzere farkında değiller az sonra yazımıda silerler banlarlar...

İNSAN BİRAZ DELİKANLI OLACAK....
2008-10-07 (22:41)
Oktay Çetinkaya (byangry)
gercekleracidir demiş ki:
byangry demiş ki:
ivancho demiş ki:
selam turk student sakinleri. bır konuda tepkimi belirtmek ıcın yazıyorum.forumlarda baktım kendini sofya tıpta 6 . sınıf oldugunu yazan sunay doktor var baya da kendını anlatmıs ovmus havasını basmıs yanı bıraz da..yaaa sunay sen kimsin ya nerden geldın nereye gıdersın kocum.ben de 6. sınıf sofya tıptayım ama seni tanımıyorum yoksa tıpı tıp gıbı okuyanlardan olmayasın sen.insanları kandırmaya utanmıyor musun sen ya.ama forumda baktıgım kadarıyla normal bılgı veren yazan yok aslında herkes cıkar pesınde ekmek parasında.ne dıyeyım kolay gelsın hayırlı ısler sıze bol kazanclar.eger sunay tepkini bellı etmek ıstersen yazabılırsın ama ben resmı belge ısterım sofya tıpta 6. sınıf olduguna dair studentska knijka uverenie falan koy sıteye de goster bakalım herkese ne oldugunu. hayırlı gunler. basarılar tum turk student kullanıcılarına........

Usta sana hak weriyorum sunay munayı bilmiyorum hakketen 6.sınıf değilmi:S .neyse o değildi millet burda çıkar peşinde.Kime slm wersem seni bulg. 200 euro işlemlerini yaparım.Abi bi dur slm nslsn necisin ne okuyorsun? yok bunlar.Yani sana katılıyorum usta

bu sunaymıdır nedir sofyada okuyamıyınca stara zagoraya geçti ordan geri geldi bir kaç dersi bitiremiyince şimdi gelmiş çalışkan doktor edalarında dolaşıyor kimse kimeseyi yemesin abiside cengaverlik yapıyor ....bende bir abiyim cengaverlık yapsam nolcak???

gercekler acidir diyoruz kardeşim ...burası öğrenci yardımlaşmadan ziyade pazarlık mekanına dönmüş az adminlerde işin içinde bu yuzdan turkstudent bitmek üzere farkında değiller az sonra yazımıda silerler banlarlar...

İNSAN BİRAZ DELİKANLI OLACAK....

BANLAMAMIŞLAR DOSTUM bu iyiye işaret GülümsüyorGülümsüyorGülümsüyorGülümsüyor
2008-10-08 (18:09)
Mehmet Şen (mehmetsener)
Mehmet Şen (mehmetsener)
Anlamadığım bisey var!

ivan dıyor ki:
bu adam 3 e kadar okumus sonra derslerde zorlanınca stara zagora ya geçti.Bunu Söylemiş.

Sunay'In abisi :
6 sene sofya tıpda okudu diyor.

SuNAY :
3 e kadar Sofya tıpda sonra stara zagorada okudum dıyor !

Ya o mesajı yazan abisi değil yada kardeşinin nerde okudugunu bılmıyor yada Çok buyuk bır yalancı.

Ve Sunay la bende gorustum arkadaslarımda bıze sofya tıpda okudugunu soyluyordu.Çok başarılı oldugunu vs.
bende bu sene kayıt olucam evraklarımı hazırlıyorum herkesle mecbur gorusuyoruz ama Sunay 6 sene tıp okumuş edasında biri değil.Bu öğrenci işini ticari pazara cevıren bırısı tıp fakultesı bence okuyamaz idealist olamaz.Stara zagora denılen unıversıte ıcın cogu sırket rahat gecebılcegınız not kaygınız olmayan bır okul oldugu için secın dıyor hatta bir şirket tryede o unıversıteden dekan getırdı 2 senelık okuyanları 3 den baslatıcaz dedı.Bu olay sofyada baska unıversıte olmuyor.Ve Sofya Tıpda okuyan makedonlarla knstugumda bana dedıklerı 3 den sonra dersler zorlanıyor.

Bu başlık bence gerçekleri çok guzel acıga cıkardı ve Sunay ve abısı kendı kendılerıne celıstıler.Onlarla yazılan arkadaslara uzuluyorum şimdiden.Birde Sunayın abısı burda farklı nıcklerde aynı kısıler dedı. Bende bilgilerimi vereyim.MEHMET ŞENER - İSTANBUL Göz kırpıyor
2008-10-08 (22:37)
yaw geçende bana abisi mesaj çekmiş yorum yapmican işine bak diyo .Tehdit ediyo Şok olmuş Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Şok olmuş

BAK HELE:)
2008-10-09 (04:24)
Fatih Kalay (İstanbulfatihi)
dr.sunay efendi,ben tekil kişiyim burdaki yazanların hiçbirini tanımam.Doktor olacaksın ticarete atılıyorsun olmadan.Sana hastan nasıl guvenıcek ki burda bır cok kısıde güven problemlerı yaratmışsın.

saryad.com diye bir sirket yok bile ortada.Kocaman resmini koymussun sıteye!

Bu da yetmıyor ya sen yada abın veya kimse İnsanları tehtıt edıyor.Yeni gelmeye calısan bir ogrencı olarak kımın ne oldugu konusmalarından bellı oluyor.Bulgaristan uzak bır ulke degıl sunu bılın yaptıgınız yalnısları Tr de hallederler.Denkliği olmayan bolumlere ogrencılerı para ugruna yazdıran forumda ınsanlar var mezun olunca denklıgını alamazsa neler olcagını bılmıyorum.Mesala bana bu sekılde bısey olsa o okudugum 4 senenın cezası cok buyuk olurdu.Maddı ve manevı ınsandan cok sey kaybettırırım benden once ailem yapar!

TURKSTUDENT BILGI PAYLASIM PLATFORMU! BU BOYLE DEVAM EDERSE COK REZIL OLACAKSIN .tEHTIT ne demek abi ya
2008-10-09 (13:04)
Seyhan Yılmaz (seyhan-1453)
anlaşılan Sunay bayağı kişinin kuyruğuna basmış.Bu kadar rahatsız olunduğuna göre.Karalamaya da çalışsanız iftira da atsanız " it ürür kervan yürür".www.saryad.com. diye bir site var öğrenci işlerini yapan .Bu sitenin açılımı Sarnıç yardımlaşma ve dayanışma derneğidir.Bu dernek Sarnıç Belediyesine bağlı olarak çalışan ve Belediyemiz bünyesinde yardım ve kültürel amaçlı bir dernektir.SARYAD Bulgaristan Üniversitelileri ile anlaşması olan EGE BÖLGESİ TEK RESMİ TEMSİLCİSİDİR.Bu dernek Sarnıç belediyesi bünyesinde faaliyet göstermektedir.Sarnıç Belediyesi Halkla İlşkiler Biriminde faaliyet göstermektedir.Sarnıç Belediyesinin telefonu 0232 281 22 70 tir isteyen arkadaşlar arayıp bu dernek hakkında bilgi alabilirler.Belediye sitemiz de www.sarnic.bel.tr dir.
Arkadaşlar Sarnıç Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sarnıç Üniversiteliler ve Gençler Topluluğu (SUGT) ismiyle bir gençlik yapılanmamız da vardır.www.sugt.org adresimiz.
Sarnıç Üniversiteliler ve Gençler Topluluğu değişik çalışma takınlarından oluşan bir topluluktur.Bunlardan bir tanesi de Yutrdışı Öğrenci Temsilciliği dir.Yurt dIşı öğrenci temsilciliği de Sunay YILMAZ yürütmektedir.
Ben kendim de bu toplluluğun danışmanlığını yapmaktayım. Aynı zamanda Hak ve Özgürlükler Hareketİ(DPS) Sarnıç Bölge Sorumlusuyum.
Değerli ifiracı ve düzenbaz arkadaşlar bu konuyu açmakla farkında olmadan kendinize zarar verdiniz.Artık gerçekleri herkes öğrenecek sayenizde.Burda resmi kurumların telefonlarını verdim , ismi geçen kişilerin görevlerini verdim telefonları verdim çok merak ediyorsanız ararsınız Belediye Yetkililerini gerçekleri öğrenirsiniz. Amacınız "bağcıyı dövmek değilde bağ yemekse tabi"

Tekrar söylüyorum derneğimizin telefonu, sitesi yukarıda yazılı.Sarnıç belediye Başkanlığının telefonu da var.Art niyetliler emin olmak için yardıma ihtiyacı olanlar danışma için arayabilirler.
Artık siteyi de bu saçmalıklarla meşgületmeyi bırakın.
2008-10-09 (13:49)
benim anlamadığım kendinizle ters dustunuz kardesınızle!
DERNEK diyorsunuz ticaret yapıyorsunuz!
com uzantısı bır dernek alan adı degıl. Dernekler için ozel alan adı verılır.
Gelip forumdakı kısılerı tehtıt edıyorsun özelden ve gelip İnsanlara İT diyorsun.
Sen kimsin? siz kimsiniz? Ben burda gözlemlemlerimi yazıyoru ve sizin verdiğiniz cevaplar rezillik birbirinizi küçük düşürücü.Ben bu forumda belki sunaydan faydalı olmusumdur.Millete msn verip su paraya getiririm olayı yapmıyoruz.Dernek dediğiniz yuzde 10 okuldan 500 ogrencıden alıp insanları somuruyor ve bunu tekil br kişinin resmini koyuyorsa bu yardım degıldır.Danısmanlık işidir.Ve bunu işi bir belediyenin ısmını kullanıp yapıyor vergısını dernek veya beledıye ustunden gostermezsenız SUÇ oldugunuda bılıyorsunuzdur.Burdakı insanlar Salak değil.Ben belki yasal prosudur ve bu konuları sizin 2 katınız olarak biliyorum.Ve yenı gıtmeme rağmen Sunaydan daha cok cevrem var,insaat firmamız var!

Gelip öğrenciye transkribini duzenlerız demek SUÇ değil mi.Ateş olsanız kendinizi yakarsınız.

İnsanları halen burda tehtit edip durmayın.SUNAY konussun burda abisi değil.Konuyu acan kısıye uslubu yuzunden kızmıstım ama burda 1 mılyon uyesı olan bır forum uyelerıne once "İT" daha sonra gruplasma gibi itamlarda bulunuyorsun.Unutma bu öğrenciler sunayla yazılanlarda neyın ne oldugunu ogrenıyor..Bulgaristan İstanbula 8 saat ve orda TİCARİ cevresi olan insanlar var.Burda işleri Resmi yerleri soyleyıp ama halbukı bu konu ıle alakası olmayan yerlere baglıyorsun.Adamın bırı cıkıp dogru bısey soyluyor ve cevaplar nden boyle agır gelıyor anlamadm!
2008-10-09 (18:33)
İstanbulfatihi demiş ki:
Gelip forumdakı kısılerı tehtıt edıyorsun özelden ve gelip İnsanlara İT diyorsun.
Sen kimsin? siz kimsiniz? Ben burda gözlemlemlerimi yazıyoru ve sizin verdiğiniz cevaplar rezillik birbirinizi küçük düşürücü.Ben bu forumda belki sunaydan faydalı olmusumdur.Millete msn verip su paraya getiririm olayı yapmıyoruz.Dernek dediğiniz yuzde 10 okuldan 500 ogrencıden alıp insanları somuruyor ve bunu tekil br kişinin resmini koyuyorsa bu yardım degıldır.Danısmanlık işidir.Ve bunu işi bir belediyenin ısmını kullanıp yapıyor vergısını dernek veya beledıye ustunden gostermezsenız SUÇ oldugunuda bılıyorsunuzdur.Burdakı insanlar Salak değil.Ben belki yasal prosudur ve bu konuları sizin 2 katınız olarak biliyorum.Ve yenı gıtmeme rağmen Sunaydan daha cok cevrem var,insaat firmamız var!

Gelip öğrenciye transkribini duzenlerız demek SUÇ değil mi.Ateş olsanız kendinizi yakarsınız.

İnsanları halen burda tehtit edip durmayın.SUNAY konussun burda abisi değil.Konuyu acan kısıye uslubu yuzunden kızmıstım ama burda 1 mılyon uyesı olan bır forum uyelerıne once "İT" daha sonra gruplasma gibi itamlarda bulunuyorsun.Unutma bu öğrenciler sunayla yazılanlarda neyın ne oldugunu ogrenıyor..Bulgaristan İstanbula 8 saat ve orda TİCARİ cevresi olan insanlar var.Burda işleri Resmi yerleri soyleyıp ama halbukı bu konu ıle alakası olmayan yerlere baglıyorsun.Adamın bırı cıkıp dogru bısey soyluyor ve cevaplar nden boyle agır gelıyor anlamadm!

Anlayamadığım konuyu nereye çekmeye çalıştığın.Sana www.saryad.com adresinin Sarnıç Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneğine ait olduğunu söylüyorum bana com uzantısının dernek olamıyacağını söylüyorsun.yav sen anlama özürlüsümüsün derneğin adını veriyorum telefonunu veriyorum böyle bir dernek varmı yok mu arar öğrenirsin olmadı yerine gelirsin olmadı Emniyet Müdürlüğü Dernekler masasını arar öğrenirsin tabi amacın bunu öğrenmekse.Neyin suç neyin suç olmadığını iyi biliyorsun bu kavramlar sana pek yabancı olmadığına suçla çok defa içli dışlı olmuş olmalısın.
Transkriplerin değiştirilmesi, okullarla nasıl anlaşma yapıldığını da iiii bildiğine göre bu işleri yapanlarla da bi bağlantın var oldukça da yakın galibaaaaa......

Senin bu yazdıklarına bakanlar senin neyle meşgul olduğunu kimlerle bağlantın olduğunu anlıyor merak etme.Senin de dediğin gibi insanlar SALAK değil.
Bitti artık insanları kandırma devriniz hiç boşuna çırpınmayın.Merak etme insanlar araştırmadan artık kimselere güvenmiyor.Araştırınca da doğruları bulmasından doğru insanlarla tanışmasından galiba sıkıntınız.
Artık bulanık suda balık avlama devri bitti.Burası reklam veya karalama sitesi değil ama ithamlar karşısında suskun duracak değiliz.Somut bilgiler veriyoruz hayali değil.

Sunayın nerde okuduğunu herkes biliyorda sen nerde okuyorsun bir de onu öğrenelim bakalım.Öğrencimisin yoksa bahsettiğin inşaat firmasının başka faaliyet alanları da mı var eğitim konusundan nemalanan.
bak arkadaşım resmi prosedürleri senden çok ama çok daha iii bilen bir insan olduğuma emin olabilirsin.senin yerinde olsam acaba kiminle muhatab oluyorum diye araştırırdım.Sunayın abisi olmaktan öte de özelliklerimiz olduğuna emin olabilirsin.
Artık şu konu mantıklı zemine çekilsin, hakaret ve özel hayat müdahalesinden vazgeçilsin.Özel isimle konu açılıp karalama yapamazsınız.İNSANLAR SİZİN AMACI BELLİ OLAN SAÇMALIKLARINIZI DİNLEMEK ZORUNDA DEĞİL.

Var olduğunu söylediğin inşaat şirketinde başarılar dilerim.inşaat konuları ile ilgili birçok site var eminim oraya daha fazla faydan dokunacaktır.
.................. 2008-10-09 (19:25)
ARKADAŞLAR KİMSE SALAK DEĞİL TEHDİT EDEN HER ŞEYİ GÖZE ALMIŞTIR ZATEN
SEYHAN >>SUNAYIN ABİSİ >>> BİDAHA BANA ÖZEL MESAJ ATARSAN OLANLARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİM .BU YAZDIKLARIMDA SIRF İŞ OLSUN DİYE DEĞİL . ALLAHTAN BAŞKA KORKUM YOK BEN İSTEDİĞİM YERE İSTEDİĞİMİ YAZARIM BUNA KİMSE KARIŞAMAZ .
2008-10-10 (00:35)
seyhan-1453 demiş ki:
İstanbulfatihi demiş ki:

Anlayamadığım konuyu nereye çekmeye çalıştığın.Sana www.saryad.com adresinin Sarnıç Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneğine ait olduğunu söylüyorum bana com uzantısının dernek olamıyacağını söylüyorsun.yav sen anlama özürlüsümüsün derneğin adını veriyorum telefonunu veriyorum böyle bir dernek varmı yok mu arar öğrenirsin olmadı yerine gelirsin olmadı Emniyet Müdürlüğü Dernekler masasını arar öğrenirsin tabi amacın bunu öğrenmekse.Neyin suç neyin suç olmadığını iyi biliyorsun bu kavramlar sana pek yabancı olmadığına suçla çok defa içli dışlı olmuş olmalısın.
Transkriplerin değiştirilmesi, okullarla nasıl anlaşma yapıldığını da iiii bildiğine göre bu işleri yapanlarla da bi bağlantın var oldukça da yakın galibaaaaa......

Senin bu yazdıklarına bakanlar senin neyle meşgul olduğunu kimlerle bağlantın olduğunu anlıyor merak etme.Senin de dediğin gibi insanlar SALAK değil.
Bitti artık insanları kandırma devriniz hiç boşuna çırpınmayın.Merak etme insanlar araştırmadan artık kimselere güvenmiyor.Araştırınca da doğruları bulmasından doğru insanlarla tanışmasından galiba sıkıntınız.
Artık bulanık suda balık avlama devri bitti.Burası reklam veya karalama sitesi değil ama ithamlar karşısında suskun duracak değiliz.Somut bilgiler veriyoruz hayali değil.

Sunayın nerde okuduğunu herkes biliyorda sen nerde okuyorsun bir de onu öğrenelim bakalım.Öğrencimisin yoksa bahsettiğin inşaat firmasının başka faaliyet alanları da mı var eğitim konusundan nemalanan.
bak arkadaşım resmi prosedürleri senden çok ama çok daha iii bilen bir insan olduğuma emin olabilirsin.senin yerinde olsam acaba kiminle muhatab oluyorum diye araştırırdım.Sunayın abisi olmaktan öte de özelliklerimiz olduğuna emin olabilirsin.
Artık şu konu mantıklı zemine çekilsin, hakaret ve özel hayat müdahalesinden vazgeçilsin.Özel isimle konu açılıp karalama yapamazsınız.İNSANLAR SİZİN AMACI BELLİ OLAN SAÇMALIKLARINIZI DİNLEMEK ZORUNDA DEĞİL.

Var olduğunu söylediğin inşaat şirketinde başarılar dilerim.inşaat konuları ile ilgili birçok site var eminim oraya daha fazla faydan dokunacaktır.

1) Ailemde 2 kişi avukat 1 kişi HAKİM.Hakkari ve karslılar derneğinin tuzugu ile ben ugrastım bu konuları iyi bilmemin nedeni.Azından Çıkanları kulagın duysun sınırını aşıyorsun.

2) Transrkıp degısıklıgını senin kardeşin soylemiş sofya teknıge basvuran öğrenci için.
Msnimde bu sene gidecek öğrnciler var onlar öğrenmişler.Bizde arastırıyoruz herhalde.Emin ol bu işi hakkı ile yapanlar var ama bu para için b işi yapmam ama emin ol yapsam sizin 2 katınız daha ıyı yaparım.Benim işlerimi kimin takip ettiğini yazdıgım mesajlara bakarsan gorursun Göz kırpıyor millet vekili kendısı.

3) burdaki kımseyı tanımam sınırını astın.Bu kadar tepkı yedın halen konusuyorsun!

Konuyu Açan arkadas:
Kaynak Kodu:

Sen 6 sene sofyada okudugunu ıddaa ettın.Sunay kendısı bunu yalanladı.ASIL konu bu zeminde acıldı.Ve ticaret yaparken yalanlar soylenmemelı.Ben konuyu acan kısı ıcın ozel mesaj attım bu adab çok yanlış dıye fakat goruyorum ki adam haklıymıs.
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa