arkadaslar burada karalamaktan cok faydali bilgileri paylasmaliyiz son gunlerde turkstudentin durumu hicde iyi degil bulgaristanda egitim konusunda. kayit donemi bitti sene basinda yazan arkadaslar hep gitti simdi bir cogu yazmiyor bizde ticaret yapiyoruz ama turkstudenti bu noktada kullanmaktan hep kacindim kayitlar bitene kadarda son 1 ay yazmadim simdi kayitlar bitti sayilir ve artik burdayim sitede arkadaslara bilgi vermeye her beraber gayret edelim lutfen.
Merhaba arkdaşlar.Öncelikle burada herkezin düşüncesini açıkca dile getirmesinden memnun oldugumu belirtmek isityorum..
Fakat bu hiddet nedir? Bu tavrınıza ,birbirinizi yalancı çıkartma anlayışınıza hiçbir anlam veremedim...
Hepimiz Üniversiteli birer öğrenciyiz.Tartışma kültürüne sahip oldugumuzu ispat etmemiz gereken çok önemli yerlerden biriside bu tip forumlardır...
Aramızda abilerimiz -ailelerimiz de var... Yeni gelecek olanlara ve Bg'de bulunan öğrencilerin Tr'de yaşayan ailelerine çok kötü örnek oluyoruz.Biraz empati yapacak olursak anlayacagız.
Sunay arkdaşımızla ilgili açılmış konuya gelecek olursak ; kendisini bizzat tanıyorum.Fakat olaya objektif yaklaşacağımdan hiçbir şüphenizin olmamasını rica ediyorum.
Kayıt döneminde en az 5 şirket ve 10 şahısla görüştüm.En son sunay ve seyhan beyle tanıştım.Defalarca evlerine gittim.Aileleri ile tanıştım.Yemeklerini yedim.Ve hayatımda gördüğüm en sıcak ailelerden birisi.Gereken samimiyeti ve saygıyı gösterdiklerinden hiçbir şüpheniz olmasın...
Sizlerinde annesi-babası-abisi-kardeşi var.Sunay Bg'ye gittiğinden beri; abisinin, babasının canla başla onu oralarda okutabilmek için çabalamadığını kim söyleyebilir..Kim böyle birşeyi savunabilir.İşte şuan yaptılanlar böyle bir iftira niteliğine Kavuşmak üzere..Şuan kendinizin ve ailenizin konumuna da bakcak olursanız beni anlayacagınızdan eminim... Herkez kardeşi ile gurur duymak ister.Onun haksız yere yargılanmamasını ister..Ve belli bir aşamadan sonra tevazu etmek zorunda kalır...
Biraz insaf diyorum !!!
İşin TİCARET boyutuna gelecek olursak: "1000€" isteyen insanlarlada karşılaştım.Benim ailem orta halli bir aile...Bu rakamları vermemiz imkansızdı. Sunayla karşılaşmamız bizi çok rahatlattı bu konuda.Çok çok cüzzi bir paraya benim kaydımı yapmayı kabul etti.Ve onda gördüğüm ilgiyi alakayı -sadece kargoyla evrakları yollayacagım diger şirketlerden ve sadece sanal bi şekilde iletişime gececegim BAZI arkdaşlardan- göreceğimi hiç zannetmiyorum...
Keşke yerimde olup da onları tanısaydınız.Yada samimi bi şekilde hatanızın farkına varıp seyhan beyin verdigi telefon ve adreslerden bilgi alıp ,bu söylediklerinize sonradan pişman olmasanız (Genel olarak söylemiyorum bunu.. sadece birkaç arkdaşi kastediyorum)
Herşeye rağmen birlik olmamız gerektiğine inanıyorum... Lütfen "anlık hiddetlenmelerle- ticari kaygılarla- ortam ugruna, Gereksiz yere amaçsızca davranışlarda bulunmayalım... Teşekkürler. Saygılar...
burada kim ne yapmıssa bıle yargılama yerı egıtım forumu oldugunu sanmıyorum.Veya reklamların havada ucustugu yer burası olmamalı.Konuyu açan arkadaş zaten ortadan kaybolmus ama yorum yazanlar çokmuş.Konu ya ısmı gecen sahsı uzerınde detaylı anlatılmalı yada kılıtlenıp sılınmelı.
saygılar
valla ben plovdiv 5 sinıf tıptayım.bisey diim tıp okuyan adamın deil ogrencı islerine ayıracak zamanı yemek yemege zamanı yoktur.valla tıp okumak laylaylom deil..