Zulassunglar ne Alemde :D
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-08-20 (11:42)
Mutlu Cebeci (plotonique)
gknr demiş ki:
mrb arkadaşlar kabul alan arkadaşlara başarılar Göz kırpıyor
TU-Bioprozesstechnik
TU-Elekrtrotechnik und informationtechnik
TU-Technologie und Biotecnolojie der Lebensmittel
fakat belli değil daha evrak göbnderiorum aslında inşaat istiodum olmadı.bide bu bölümlerin türkçe karşılığını bilen varmı ben boşta kalmamak için yazdım 1. ve 3. yü. Şaşkın

TU nedir ya hangi universite bu?
2008-08-20 (11:44)
bu arada maniaturk aynı üni ye başvuru yapmışız sana 2 sorum var:) 1.Hochschulzugangsberechtigung
-Hochschulaufnahmeprüfung bunlar ne oluo?sanırım biri lise diploması
2.her seçtiğim bölüm için ayrımı göndericem başvuru ne zaman bitio??bide okul ne zaman başlıo:)teşekkürler
2008-08-20 (11:46)
Technische Universität(TUM a başvurdum)eksik yazmışımGülümsüyor
2008-08-20 (12:33)
Ömer Ömer (omier)
Ömer Ömer (omier)
plotonique demiş ki:
omier demiş ki:
Kaiserslautern TU Wirtschaftingenieurwesen/macshinen bau
Karlsruhe TU Wirtschaftingenieurwesen

ikisi de kabul da .. genclik korkmaya basladim bitmezse uniler diye..
kac kere bölüm ve okul degistirme hakkimiz var..
2 kere ayni sinavdan kalirsan atiliyormussun bunu biraz dha acalim mi tam bilgim yok..

TU Karlsruhe diye bir okul yok ki, Uni Karlsruhe (Technische Hochschule) var bu mu senin kastettigin okul?

Bide Karlsruhe de nasil bilmiyorum da nrw de 3 kere ayni dersten kalinca okuldan kovuluyorsun, o dersin oldugu hic bir bölümü almanyada okuyamiyorsun.

Zor ciddi ya.. konsantre olmak lazim baya.

evet dostum th iste.. ikise ayni kapiya cikio nasilsa.. kalma mevzusu 1+2 degil mi ?
Bir okudugun unide bolum degistrme hakki da oluyormus..
Hatta baska bi uniye bile gecebiliomussun.. Hic bise yapamazsak okul degistiririz.. Allah oyle gunler yasatmasin da.. Okul bitsin de nasil biterse bitsin
2008-08-20 (12:36)
Ömer Ömer (omier)
Ömer Ömer (omier)
omier demiş ki:
plotonique demiş ki:
omier demiş ki:
Kaiserslautern TU Wirtschaftingenieurwesen/macshinen bau
Karlsruhe TU Wirtschaftingenieurwesen

ikisi de kabul da .. genclik korkmaya basladim bitmezse uniler diye..
kac kere bölüm ve okul degistirme hakkimiz var..
2 kere ayni sinavdan kalirsan atiliyormussun bunu biraz dha acalim mi tam bilgim yok..

TU Karlsruhe diye bir okul yok ki, Uni Karlsruhe (Technische Hochschule) var bu mu senin kastettigin okul?

Bide Karlsruhe de nasil bilmiyorum da nrw de 3 kere ayni dersten kalinca okuldan kovuluyorsun, o dersin oldugu hic bir bölümü almanyada okuyamiyorsun.

Zor ciddi ya.. konsantre olmak lazim baya.

evet dostum th iste.. ikise ayni kapiya cikio nasilsa.. kalma mevzusu 1+2 degil mi ?
Bir de okudugun unide bolum degistrme hakki da oluyormus..
Hatta baska bi uniye bile gecebiliomussun.. Hic bise yapamazsak okul degistiririz.. Allah oyle gunler yasatmasin da.. Okul bitsin de nasil biterse bitsin
2008-08-21 (11:21)
Dniz Coskun (maniaturk)
Dniz Coskun (maniaturk)
Acikta bilgi kalmasin
2008-08-21 (11:34)
ya zaten kafam karışıktı saol ya baya moral oldu:))))sayısalcı da değilim ea çıkışlıyım
2008-08-22 (03:47)
maniaturk demiş ki:
gknr demiş ki:
bu arada maniaturk aynı üni ye başvuru yapmışız sana 2 sorum var:) 1.Hochschulzugangsberechtigung
-Hochschulaufnahmeprüfung bunlar ne oluo?sanırım biri lise diploması
2.her seçtiğim bölüm için ayrımı göndericem başvuru ne zaman bitio??bide okul ne zaman başlıo:)teşekkürler

birisi lise diploman digeri öss yerlesti belgen. Evet her bölüm icin ayri göndereceksin. Taahhütlü gönder. Cünkü öküzler benim bir dosyayi kaybetmisler ispatlayamadim da tekrardan göndermistim belgeleri. Hem senin tr den bir daha göndermen zor olur.

Ayrica 1. ve 3. bölümler gida mühendisligine yakin mühendislikler. Kampüsü Münih e uzak Freising diye bir yer. Elektrotechnik ise sehir merkezi ama en zor bölüm. Ilk sene 9 dersin en az 8 inin vermek zorundasin hatta bu sene diyorlarki 9 unu bile vermek zorunda birakmak icin yeni düzenlemeler yapiyorlarmis Çok mutlu yani bir dersi veremedin mi tschüss diyecekler Çok mutlu

Okul Ekim'in ortasinda basliyor. Buranin takvimi tr den cok cok farkli. Benim tr ye tatile gidecegim zaman orada okullar basliyor Çok mutlu

Evet abi e-t ama hic kendimi harap edemem Çok mutlu hem kazikci sehir zaten, mis gibi dortmund varken Şaka yapıyor Şaka yapıyor Çok mutlu
Bu arada Mutlu münih ten kabul mü aldin. Bekliyoruz o zaman reis Çok mutlu
2008-08-22 (13:07)
Dniz Coskun (maniaturk)
Dniz Coskun (maniaturk)
Acikta bilgi kalmasin
2008-08-22 (15:58)
:)yazdığım bölümler mühendisliğe yakın bölümlermiii???mühendislik değilmi yani ben burda ne olucam??Gülümsüyoröle yazmışsın yukarda
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa