sanal ...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-08-21 (01:23)
Gürkan Yalçın (01physiker)
Gürkan Yalçın (01physiker)
laa adam tam abazaymis ... Gülüyor

iki gündür kizi öm yagmuruna tuttu.. Gülüyor yalvariyordu sanal sex icin... burda evin kücük yaramaz cocugunu oynayip millete bi de akil veriyor dünküf Gülüyor Gülüyor
sssssss 2008-08-21 (06:26)
Furkan Yildiz (Yosi)
Furkan Yildiz (Yosi)
ulan kimiin ne olduğu belli bi mesajımda sana olan acaba öle bişe varmı kendını kız olarak tanıtan sensin motor olarak kaşar olarak adam akıllı bi kız olarak tanıtmadınki...ilk mesajını okuturum millete kaşar bi kız olarak tanıttğını beş yaşımdaki yiğnenim anlar yok ben sana alalade gel sanal seks yapalınm dedimmi hayır...ama mesajda kız olarak azıp burası çok sıcak ben sana sordğumda başka bi soru varmı sende yok gece gece sorulcak soru dedğil ayıptır saten burasıda sıcak yanırum diyen sensin sonraki mesajlarda belli...henoldu bişemi oldu hayır...kimin ne oldu belli dert etmeyin siz yha...sizin gibi sebi sübyanlar yapar böle şeer abisi...insan orta olmayı versin yeterki...
sssssss 2008-08-21 (06:29)
Furkan Yildiz (Yosi)
Furkan Yildiz (Yosi)
he bide ulan millete yanlış bilgi vermeyin ben adam gibi soru soryodum noldu diyodum hatta sen bana bi mesajında kız olarak mootor olarak attğın bi mesajda geceyi bekle fgece konuşalım dedğinde ben sana nededim niye başşka konu yokmu adam gibi konuşalım demedimmi hee...ulan azıp azıp karşıma gelen sensin sonra konuşyosun millete yanlış bilgi verme sonra tamam...alahın daha ne olduğu belli olmayan ortası...çokta fifi...napmışşsan....
2008-08-21 (10:42)
Ezahir Efkar (Ezahir-i Efkar)
Arda ve Gürkan'ın msn konuşmalarını ben yanlış mı okudum?
Ya da her lafa kanacak kadar boş fikirli insanlar mı var burda
2008-08-21 (10:44)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
iğrenç birşey,valla namus kavramı şu sanal zaman da çok zedelenmiş durumda Üzgün ama böyle bir durum da kendisine güvenmesi çok önemlidir,onun içinde kendisini tanıması gerekir,eğer insan kendini tanıyorsa ve dolayısıyla kendine güveniyorsa bence böyle bir ortamda kendisine zarar gelmez Göz kırpıyor Soğukkanlı
2008-08-21 (12:24)
Jack Daniels (RAWO)
Jack Daniels (RAWO)
ya cidden doğru bi nokta ama bi kaç kere bağzı arkadaşlarımın msnini açtım onlar kullanmıyo diye msnlerin bi kısmı kızlara aitti we hayatımda böle bişe görmedim her açışımda 15-20 kişi eklemiş sürekli herkes bişeyler yazıyo yok tanışalım mı yok şöle yok böle bi de hiçbişey demedem görüntülü konuşma teklif edenler war... ortalık acayip sapık dolu ya aman dikkat etmek lazım walla Çok mutlu
2008-08-21 (15:47)
RAWO demiş ki:
ya cidden doğru bi nokta ama bi kaç kere bağzı arkadaşlarımın msnini açtım onlar kullanmıyo diye msnlerin bi kısmı kızlara aitti we hayatımda böle bişe görmedim her açışımda 15-20 kişi eklemiş sürekli herkes bişeyler yazıyo yok tanışalım mı yok şöle yok böle bi de hiçbişey demedem görüntülü konuşma teklif edenler war... ortalık acayip sapık dolu ya aman dikkat etmek lazım walla Çok mutlu

Haklısın zaman kötü fakat bazı bayan arkadaşlar da artık durumun farkında ona göre msn adresi alıyorlar. Gülümsüyor
2008-08-21 (22:22)
Onur Can (sladkiybabnik)
Onur Can (sladkiybabnik)
soyledıgın yuzde 50lik kısmı dogru...haklısın o tarz ınsanların olması yuznden cagın sapıklıgı..ama teknolojıının getırdıgın ıyı seylerede es gecemezsınn..bırılerı sanal sex yapıcam dıyosan onlar sanal ökuzlerdır....Sadece bu sıtenın ne kadar faydası var dusun.....
Teknolojı ınternet benım haytımdakı en guzel bulus bence telefondanda ote gıbı...yurtdısında yasıyorum en erken 1sene sonra donebılıyorum..aılemı hem gorup hem konusabılecegım bır ımkan saglayan teknolojıye sanal öküzler yüzünden sırt cevıremem..
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12