ALMANYADA UNİVERSİTE VE DİL KURSU AciL
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
ALMANYADA UNİVERSİTE VE DİL KURSU AciL 2008-08-20 (22:06)
Hasan Hasan (utkanhasan)
Hasan Hasan (utkanhasan)
Selam Arkadaşlar ben öss sınavına girdim TURİZM Ve OTEL işLetmeciliği Kazandım Ama almanyada okumak istiyorum....

1-Almanyada Garantirorüm Var Benim Para yatırmama gerek varmı...
2-Almancam hiç Yok Napmam Lazım Dil Kursunamı YazıLmam lazım Ama Nereye Unıversitelere bağLı dil Kurslarınamı...
3-Hannoverdeki veya Duisburg Bir universiteye kayıt oLabilirmiyim...
4-Turizm Ve Otel İşletmeciliği Die böLüm varmı Orda...
5-Ben ÖZel unıversite kazandım Kayıt yaptırıp dondurmama gerek yok dimi Çünkü 2009 Kayıt olcam sanırım unıversiteye Dil kursundan sonra değiLmi..
6-Bana Ucuz ßir diL kursu Önerecek varmı Honnever ve duisburg yakın bir yerden..
ACİL!!!! Yardımıza İhtiyacım var arkadaşlar...Msn açık ekleyip bilgi veren olursa sevinirim sağoLun şimdiden....
.... 2008-08-20 (22:08)
Hasan Hasan (utkanhasan)
Hasan Hasan (utkanhasan)
TercüMan Burosu BuLdum ama Benden 1500-200 Euro işlemlerimi halletmek için Ücret istiyorlar Çok değiLmi Ben Kendim halledememmi ne dersiniz ??
2008-08-21 (00:33)
Gürkan Yalçın (01physiker)
Gürkan Yalçın (01physiker)
utkanhasan demiş ki:
Selam Arkadaşlar ben öss sınavına girdim TURİZM Ve OTEL işLetmeciliği Kazandım Ama almanyada okumak istiyorum....

1-Almanyada Garantirorüm Var Benim Para yatırmama gerek varmı...

garantörün almanyadaysa gerek yok..

2-Almancam hiç Yok Napmam Lazım Dil Kursunamı YazıLmam lazım Ama Nereye Unıversitelere bağLı dil Kurslarınamı...

sifir almanca ile duisburg kabul aliyor..
3-Hannoverdeki veya Duisburg Bir universiteye kayıt oLabilirmiyim...

ol.
4-Turizm Ve Otel İşletmeciliği Die böLüm varmı Orda...

duisburg da yok..

5-Ben ÖZel unıversite kazandım Kayıt yaptırıp dondurmama gerek yok dimi Çünkü 2009 Kayıt olcam sanırım unıversiteye Dil kursundan sonra değiLmi..

gerek yok..
6-Bana Ucuz ßir diL kursu Önerecek varmı Honnever ve duisburg yakın bir yerden..

uni dil kurslarina katilabilirsin Göz kırpıyor
ACİL!!!! Yardımıza İhtiyacım var arkadaşlar...Msn açık ekleyip bilgi veren olursa sevinirim sağoLun şimdiden....
SeLam 2008-08-21 (00:40)
Hasan Hasan (utkanhasan)
Hasan Hasan (utkanhasan)
Saol Arkadaşımda Turizm ve otelcilik bölümü duisburg ta yoksa nereye yazılırım peki ve 1 Kur kaç ay edıyor ayrıca tercuman burosuna başvurmadan işlemleri yaparmıyım ?? Duisburgtaki universitenın ve ona bağlı diL kursunun adresi yazabilirmisin peki