arkadaşlar bende tübingrn ünide yüksek lisans yapmak istiyorum. üninin önerdiği kurslar hangileridir ayrıca ne gibi belgeler istiyor mastır için yardımcı olurmusunuz*
Ya 15 TEMMUZ son gün lütfen nası başvuru yapacaz ne kabul edilme ihtimalimiz nedir ??
İngilizcem yeterli istenilenleri yerine getirebilirim ancak başvuru çok büyük dert almanca yapılıyormuş nasıl yapacaz off of çok dertliyim.Lütfen yardımcı olun en kısa zamandaa.
Arkadaslar Ben Berlinden Cem, ben de Almanya dan egitim icin sizlere yardimci olabilirim, özellikle dil okulu konusunda, özel mesaj atmaniz yeterli.
denizakucuk6 demiş ki:
Ya 15 TEMMUZ son gün lütfen nası başvuru yapacaz ne kabul edilme ihtimalimiz nedir ??
İngilizcem yeterli istenilenleri yerine getirebilirim ancak başvuru çok büyük dert almanca yapılıyormuş nasıl yapacaz off of çok dertliyim.Lütfen yardımcı olun en kısa zamandaa.
nereye yapacaksin basvuru?
arkadaslar basvurular ingilizce de kabul edilir. Master basvuracaginiz ingilizce ise almanca ile ilgin olmayacak hic...
Ö N E M L İ
arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun düdük gibi kaldım ortada şimdi tercihlere az kaldı kesin vize veriyolarmı ona göre özel üni. tercih yapcam. son olarak egitim danışmanı bulamıyom varsa bi iki isim verirmisiniz kendim nasıl yapcam yapamam. son olarak aylık masrafıda yazarsanız mekanınız CENNET olur wallha

şimdiden saolun var olun
merhabalar;
öncelikle verdiğiniz bu yardım,için teşekkürler...
ben çevre mühendisliği 4. sınıftayım fakat okulum bittikten sonra almanyada köln şehrine yakın bir üniden masterımı tamamlamak istiyorum .ve almancam yok:(bunun için uygun üniversite ve programlar mevcutmudur.ve başvuru için gerekli koşullar nedir.kalacak yerim mevcut olmakla beraber okul ücretleri yaklaşık ne kadardır?
şimdiden teşekkürler.. kolay gelsinn....