öncelikle sunu söyleyeyim size kampüs kötü ama eitim son derece kaliteli.hangi üniversitede var bu kadar kariyerli hocalar.ilk önce bunu dü_ünün.tamam kampüs kötü ama ne beklenirki daha yeni kurulmu_ bir üniversite.odtüde ilk kurulduu zamanlar kampüsü berbatmis ama simdi görüyorsunuz.ayr1ca kampüs kurulacak.bence eitimin kalitesini kulaktan dolma deil mezunlar1na bakarak ölçün mezunlarin çounluu holdinglerde.sonuçta yeni yeni tan1nan bir okul.verdii eitim,hocalar çou üniversiteye bin basar.bir de derslerin ingilizce olmasi büyük bir avantaj.ilk baslarda farkedilmiyor ama ileriki senelerde faydasi çikiyor meydana .bence bu kadar karamsar olacainiza biraz sükredin.art1k devlet üniversiteleri bitmek üzere.hocalar oralardan kaçmaya basladi bu tür özellere.bunun kaniti da odtü bile kendini özele çavirmeye çalisiyor.sonuçta baskentte ki bir okulda okuyorsunuz.ankara izmir, istanbulun en kötü okulu bile dier sehirlerin en iyisine bin basar.
öncelikle sunu söyleyeyim size kampüs kötü ama eitim son derece kaliteli.hangi üniversitede var bu kadar kariyerli hocalar.ilk önce bunu dü_ünün.tamam kampüs kötü ama ne beklenirki daha yeni kurulmu_ bir üniversite.odtüde ilk kurulduu zamanlar kampüsü berbatmis ama simdi görüyorsunuz.ayr1ca kampüs kurulacak.bence eitimin kalitesini kulaktan dolma deil mezunlar1na bakarak ölçün mezunlarin çounluu holdinglerde.sonuçta yeni yeni tan1nan bir okul.verdii eitim,hocalar çou üniversiteye bin basar.bir de derslerin ingilizce olmasi büyük bir avantaj.ilk baslarda farkedilmiyor ama ileriki senelerde faydasi çikiyor meydana .bence bu kadar karamsar olacainiza biraz sükredin.art1k devlet üniversiteleri bitmek üzere.hocalar oralardan kaçmaya basladi bu tür özellere.bunun kaniti da odtü bile kendini özele çavirmeye çalisiyor.sonuçta baskentte ki bir okulda okuyorsunuz.ankara izmir, istanbulun en kötü okulu bile dier sehirlerin en iyisine bin basar.
Arkadaşlar şu özel üniversiteler hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var...
''Çağ'',''Çankaya'' ve ''Tobb Ekonomi Ve Teknik Üniversitelerinin ayrı ayrı yıllık lisans programı ücretleri nelerdir yazarsanız çok müteşekkir olurum:)
Bu yazdıkların içinde senin için en hayırlısı tobb olur sanırım.Çankayayı zaten anlatmak bile istemiyorum ben burslu okuyorum çankayada ama bilkent yazmadıgıma bin pişmanım.
TOBB bildiğin gibi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteğiyle kuruldu.Çok güzel bir gelecek vadediyolar mezuniyeten sonra ayrıca her girene laptop verdiklerin duymustum.
Yurtdısı anlasmaları super.
Bu yazdıgın uc unıversıte arasında kaldıysan tobb derim ben...
eğer iktisadi idari bilimler den girceksen evet tobb diyebilirim ama mühendislikse bence çankaya kat kat iyi bunun garantisini veririm ve ispatınıda yaparım
Re: Lütfen Üniversite Bilgisi!!!
2007-07-03 (14:21)
gizemlierkin Türkiye, İzmir Bergama Cumhuriyet Lisesi
"Nefaki" demiş ki:
Arkadaşlar şu özel üniversiteler hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var...
''Çağ'',''Çankaya'' ve ''Tobb Ekonomi Ve Teknik Üniversitelerinin ayrı ayrı yıllık lisans programı ücretleri nelerdir yazarsanız çok müteşekkir olurum:)
deli misin çağ üniversitesi ilk okul gibiiiiiiii
gidilirmi hiç oraya arka arkaya 20 tane sıra var hocalar desen hocadan başka herşeye benzer yakma kendiniiiiiiiiiii (ama çok ucuz)
noktalıvirgül Türkiye, Ankara Hacettepe Üniversitesi
mhnds2019...bu forumda okuduklarınla kafana takma bişey.burda yazılanların çoğu yalan yanlış şeyler......farkındaysan kötüleyenlerin çoğu(sen hariç)tek mesaj yazıp çıkmış bi daha online bile olmamış insanlar...yani yazılanların büyük çoğunlüğü doğruluk çerçevesi dışından bakıyo okula...arasıra çankayanın forumuna -burda yazılanlara-bakıyorum..ama çoğu alakasız,yanlış düşünüyo.sen nerden biliyosun diycek olursan(ız)>benm kuzen deçankaya uni.endüstri müh.son sınıf öğrencisi...kuzenimin okulda aldığı eğitimi odtüyle eşdeğer diyebilirim..hatta yazın staj yaptığı firmada odtülü öğrencilerde mevcutmuş fakat bnm kuzene iş teklifi etmişler....yan aslındai farkı yapıcak olan sensin..kafana takma hiçbişeyi..olumsuz düşüncelerinle önünü kapatma...bölümün güzell ee okulun ve okulun eğitimide güzelll..ee daha ne olsunn...yolun açık olsun..
çankaya ünv bu kadar kötülemeyin, o kadar ii dediğiniz çoğu ünvteden bin kat iii, başlı başına eğitm dilinn ing olması bu zamanda ne kadar ii bişey, siz bu okulu seçerken arastırma yapmadan mı seçtiniz hayır herkes nasıl bi okul old biliodu o zaman beğenmiosanız neden bu üniv seçtiniz kii... ben çok memnunum daha hazırlıktayım ama benden önceki senelerde o ünv okuyan diğer arkadaşlarım sayesinde burayı tercih ettim su anda hiç pişman değilim ve inş da pişman olmicam...
abartmıssın abi ya yani hocalar falan devletten kaçmıo bi kere devlet en rahat sistem paraya gelio bir odtü ilk kuruldugunda ana binalar yine aynı binalardı ve cok iyi düzeyde kuruldu onu da arastırmadan atma da ayrıca yeni kurulmus diosun ii güsel dierlerine oranla yeni ama bi insan 10 senede bi kantini dahi adam edemez mi ya. bi laf vardır tahsil cahilliği alır esseklik baki kalir. iste bizim okul ogrencileri o kadar genis ki ohh soyun bizi ay ben daha cok vermeliyim para yarisinda, bi kere sen binalardan fazla otopark yaparsan olacagi o yap adam gibi topluluklara biseyler duzelt kendini gerci boyle kiymet bilmeyen ogrenciler olduktan sonra hersey mustehak gercekten ya. okullu olmus sosyal acidan gelisimi 0 ogrenciler yetistirioruz. 10 tane cankaya 1 tane devlet yapmazmis bunu anladim dusuk bi yere gidip devlet okumak daha mantikliymis gercekten ve ayrica da o holdinglerdeki arkadaslar es dost tanidigi hakkiyla giren mi var torpil tanidik iste rezalet devlet sistemi.