evt anladım özel yetenek snvına grdimm bu yıl össde açıkda kldım aklımda yoktu hiç daha önce bilmiodm bile bi arkadasım bahsetti yaklaşık 2 hafta bi ressamdan çzm kursu aldım yani ii sayılmam bayağı zrlandım ilk defa grdimm[orda bulunanların çoğu bi kaç kez grmişler sınava

] çok istiormm yani iç mimarlık özelliklee baskent istiodumm ama bi kaç kişiden hoşolmyn şeyler dydmm ama HOCALARLA İLŞKİ GERÇEKTEN ÖNEMLİ resmiyetin olduğu biyerde herşey çok sıkıcı olr bence...bide arkadasllar geçen yıl özel yetenekle iç mimarlığa yerleşenn varmıı???ben çok umutsuzumm çnki sanırım torpil çok fazlaymışşş hatta bi kaç kişiden sınv kağıtlarının bile okunmadığını dydum???ve gren sayısı çok fazlaydıı benim şasım çok azgözüküo bu drmda??? ......bide beykentte grcemm ama orası hakknda hiç bilgim yokkk ?????yani eğtimi hakkında frkındayım çok cahil duruyorum bukonuda ama napalım hiç özelde okuyacağım aklıma gelmezdii ama naparsınız açıkta kalıncaa

......bu akşam belli olckk ltfen olsuuuuuunnnnnnnnnnnnnn başkentte olmak istiorummmmmmmmmmmm