selam başkentliler.size bir şeyler soracağım.başkentliler olarak çankaya üniversitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?ankarada en iyi özel üni. bilkentten sonra başkent mi?cevap yazarsanız sevinirim
BASKENT OLDUGUNU SANIYORUM CUNKU altyapısı cankayadan daha saglam cankaya 1997 de kurulmus baskent 1993 te kurulmus cankaya henüz kendini toparlama aşamasında olduğunu sanıyorum... artı baskent mezunlarının iş bulma imkanı cankayadan daha fazma mesela baskentin hastaneleri otelleri falan var ama cankayada iyi bir universite en azından gelecek için sinyaller veriyor...
evet bencede bilkentten sonra başkent geliyor bu kesin.ama çankayada arkadaşımın dediği gibi ii sinyaller veriyo.ama altyapı şirketler hastaneler ve iş imkanı açısından bilkentten sonra başkent geLiyor bu bir gerçek..
tabi kesinlikle baskent geliyoo.hatta bilkent i de solladı bilee.
odtu kalitesinde nerdeyse .hürmetler ve saygılarr )
atılım ise en berbat uni bana göree..sorma neden nicin
eheuhe evet atılımın en berbat üni.olduğu kesin bizzat gördüm kötü bir dersaneyi andırıyor bide 6500 dolar fiyatı nasıl oluyorsa bu iş..neyse başkent bilkent 1 numara bunlar saygılar
dersane olmasını bırak servisler icin 6500 dolar ya 500 ü serwis parasıydı önceden .simdi ise ayrıyeten servislere para ödüyolar ...sükretmek lazım halimize:)
ewet servislerin paralı olduğunu bende duydum hey gidi hey .. insan anca soyulmaya gider..6500 doları veriyon madem üstüne bi 1000 dolar daha koy adam gibi bilkente git yada biraz çalış ii puan al başkente git demi yani
eheue yok o kadar da değil ya yeditepe kazık hemde yağlı kazık hesap ve kalite istiyosan başkent yok bende para çok gerisi önemsiz diosan yeditepe ama orasıda süper bi üniversite bilkent başkent yeditepe başka özel üniversite zararlıdır
)ewt aynen öle.bi de 7 tepeye sosyeti yi görmek istiyenler gidiyo ztn.tugce kaza fln hep ordalar..para cok akıl az mı cok m bilinmez neyse girmeyelim oralara:))ama baskente aklı cok olanlar geliyo
walla yakında bu kadar megolamanlk ytr diyckler )