“Yolsuzlukla mücadelede devir atlıyoruz, her şey şeffaf olacak, bundan böyle her şeyi açık açık konuşacağım, AKP iktidara geldiği günden itibaren yolsuzlukla mücadele etmiştir, etmeye de devam edecektir. Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyiz, yedirmeyiz, haaa içimizden biri yiyorsa da onunda çaresine bakarız, gerekirse siler atarız” falan filan…
Tam altı yıldır duyduğumuz, dua gibi ezberlediğimiz sözler…
Başbakan herkesi kucaklamayı falan unutup, öfke sanatını konuşturdu yine!
Ama artık yeter!
Ben onu bunu bilmem.
Bir ülkenin başbakanı, birileri “başbakanın adını kullanarak” (üstelik insanların dini duyguları sömürürken kullanarak) milletin cebindeki son kuruşa, milletin çoluğunun-çocuğunun rızkına göz dikenlere konuşturur öfke sanatını…
Bir ülkenin başbakanı, partisinin içinden biri, köylünün arazisine göz dikip, araziyi ucuza kapatıp, sonra değerini yükseltip zimmetine milyon dolarlar geçirdiğinde konuşturur öfke sanatını…
Bir ülkenin başbakanı, başka bir ülkenin başbakanı, cumhurbaşkanı, kralı vesairesi ülkesine geldiğinde, misafirinin bulunduğu şehirdeki halkı, günlük ihtiyaçlarını karşılamayacak duruma sokanlara, trafiğe kapanan yollardan dolayı insanlar hastanelere bile gidemediklerinde bu durumdan sorumlu olanlara karşı konuşturur öfke sanatını…
Bir ülkenin başbakanı, daha iddianamesi hazırlanmamış, suçlulukları ispatlanmamış iki emekli paşa tutuklandığında, “Türkiye bağırsaklarını temizliyor” diyen partisindeki adama konuşturur öfke sanatını…
Bir ülkenin başbakanı, içki satıyor diye çivili sopalarla insanlara saldıranlara, oruç tutmuyor diye insanların kafasını-gözünü parçalayanlara konuşturur öfke sanatını…
Bir ülkenin başbakanı, halka, temiz su diye arsenikli suyu dayayanlara konuşturur öfke sanatını…
Basın özgürlüğüne darbe vurmak için değil!
“Aydın Doğan zamanında benden bunu-şunu istedi, ona bir hafta süre veriyorum, o açıklamazsa ben açıklayacağım, onun derdi başka” gibi yuvarlak cümleler yakışmaz bir başbakana…
Net söyler, ne söyleyecekse!
Hele ki bu başbakan, iktidara geldiği günden beri “her şey şeffaf olacak” dediyse!
Hala, “açıklarım bak” diye tehdit ediyor…
“Şeffafsan hemen açıklarsın” demezler mi?
“Deniz Feneri” davasına kadar şeffaf değil miydiniz, neden hiçbir açıklama yapmadınız?
Diye de…
Sormazlar mı başbakana!
Nesrin Yılmaz
DURMAK YOK SOYMAYA devam
kula bela gelmez hak yazmadıkça; hak bela yazmaz kul azmadıkça. siz azmışsınız bela bekliyorsunuz.kime çamur atsam derdinde olacağınıza gözünüzü açında sizi asıl kimin soyduğunun farkına varın..
b249 demiş ki:
kula bela gelmez hak yazmadıkça; hak bela yazmaz kul azmadıkça. siz azmışsınız bela bekliyorsunuz.kime çamur atsam derdinde olacağınıza gözünüzü açında sizi asıl kimin soyduğunun farkına varın..
Arkadasım gözlerinde bir problem var mı??
Anlıyorumki akp yi savunuyorsun,ama biz götürmedik 1 milyon doları,belediylerde skandallarıda biz yapmadık,almanyada vurgunu biz yapmadık demi bunlaeı görüyor,duymuyorsan sende problem vardır bu paralar senin benim param gurbetcimin parası,varsa yüregi olan eger temizlerse cıkarsınlar milletvekili zırhını yargı karsısına cıksın daha sonra görsün türk halkı kim temiz kim ak kim kara ondan sonra konusalım,senin bu yaptıgın körü körüne türk halkına zarar vermekten baska öteye gitmez ne demek camur izi kalsın saban bey partideki görevinden istifa ediyor etsinde millet vekilliginden görelim anyayı konyayı..Saygılar
öncelikle ben akpyi değil haklı olanı savunurum.sonra eğer türk halkına zarar veren biri varsa o sen ve senin zihniyetini taşıyan insanlardır.biz yapmadık biz etmedik diyip durmuşsun siz kimsiniz biz kimiz önce buna açıklık getir.biz bu vatanın her karışında kanı olan şehit yakınları, biz vatan millet dediğin zaman gözünü kırpmadan canını feda edecek olan insanlarız.peki siz kimsiniz

: fikri başka zikri başka,işine gelince öyle işine gelince böyle konuşan bukalemun tarzı yaşayan kişilikler misiniz

: babadan oğula geçen fikrinizle karşınıza aldığınız herkesi çekinmeden karalamaktan bıkmadınız mı

: durup bi düşünün o zaman belki akledersiniz....saygılar....
Türk Telekom, Arap'ın.
Telsim İngiliz'in.
Kuşadası Limanı İsrailli'nin.
İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .
Araç muayene işi Alman'ın.
Başak Sigorta Fransız'ın.
Adabank Kuveytli'nin.
İETT Garajı Dubaili'nin.
Avea Lübnanlı'nın.
Petkim? Ermeni'nin.
(Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..
Ermeni...)
Rakı , Amerikalı'nın.
Finansbank Yunanlı'nın...
Oyakbank Hollandalı'nın.
Denizbank Belçikalı'nın.
Türkiye Finans Kuveytli'nin.
TEB Fransız'ın.
Cbank İsrailli'nin.
MNG Bank Lübnanlı'nın.
Alternatif Bank Yunanlı'nın.
Dışbank Hollandalı'nın.
Şekerbank Kazak'ın.
Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.
Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.
Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.
Enerjisa'nın yar ısı Avusturyalı'nı n.
Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.
Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.
İzocam, Fransız'ın.
TGRT(Fox) Amerikalı'nın.
Demirdöküm Alman'ın.
Döktaş Fransız'ın.
Süper FM Kanadalı'nın.
Hepsi TÜRKtü.
Sadece 4.5 yıl önce.
Çok önemli....
ASIL DEGERİ 9 (DOKUZ) TRiLYON DOLAR DiKKAT 9 MiLYAR VEYA
9 MiLYON DEGiL
9 TRiLYON DOLAR...
ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK.
YAZIKLAR OLSUN....
KAPTIRANA, VERENE SUSUP SEYREDENE..
VE BOR İŞLETMELERİ ETIBANK BÜNYESİNDE.
KONULAN FİYAT 40 MİLYON $.
alıntıdır..
b249 demiş ki:
öncelikle ben akpyi değil haklı olanı savunurum.sonra eğer türk halkına zarar veren biri varsa o sen ve senin zihniyetini taşıyan insanlardır.biz yapmadık biz etmedik diyip durmuşsun siz kimsiniz biz kimiz önce buna açıklık getir.biz bu vatanın her karışında kanı olan şehit yakınları, biz vatan millet dediğin zaman gözünü kırpmadan canını feda edecek olan insanlarız.peki siz kimsiniz

: fikri başka zikri başka,işine gelince öyle işine gelince böyle konuşan bukalemun tarzı yaşayan kişilikler misiniz

: babadan oğula geçen fikrinizle karşınıza aldığınız herkesi çekinmeden karalamaktan bıkmadınız mı

: durup bi düşünün o zaman belki akledersiniz....saygılar....
Haklı olan kimmis görelim hanimefendi ,soyguncular,rüşvetcilerin hangi hukuk kitabında haklı oldugu yazıyor..Konuyu saptırma pkk,törer ayrı birsey yolsuzluk ayrı birsey elma ile armutu karistirma ucuz poltikada yapma,,biz kimiz biz türküz biz haklının yanında,yetimin hakkını yetirmeyiniz,peki siz kimsiniz bu yazdıkarınızla hırsızları savunan kişisiniz..
ŞUNU YİNE SÖYLÜYORUM MİLLETVEKİLLİGİ DOKUNULMAZLILARI KALKSIN HERKES YÜCE DİVANA GİTSİN GÖRELİM AK İLE KARAYI...SAYGILAR
ne kadarda emin konuşuyorsunuz böyle.herkesi yargıladınız hüküm vereceksiniz neredeyse.tabiiki de soyguncu rüşvetçi haklı değildir ama ortada kesin deliller olmadan böyle keskin konuşmak yanlış bence.herşey gün yüzüne çıktığı zaman gelin haksızla kol kola savaşalım ama şimdi böyle ermiş gibi konuşmak işkembeden laf atmaya benzer.bu iş akpnın kapatma davasından eli boş dönenlerin karalama propagandasından başka birşey gibi gelmiyor bana.yani b planı anlayacağınız.milletvekillerinin dokunulmazlığına gelince bence de kalksın.saygılar...
b249 demiş ki:
ne kadarda emin konuşuyorsunuz böyle.herkesi yargıladınız hüküm vereceksiniz neredeyse.tabiiki de soyguncu rüşvetçi haklı değildir ama ortada kesin deliller olmadan böyle keskin konuşmak yanlış bence.herşey gün yüzüne çıktığı zaman gelin haksızla kol kola savaşalım ama şimdi böyle ermiş gibi konuşmak işkembeden laf atmaya benzer.bu iş akpnın kapatma davasından eli boş dönenlerin karalama propagandasından başka birşey gibi gelmiyor bana.yani b planı anlayacağınız.milletvekillerinin dokunulmazlığına gelince bence de kalksın.saygılar...
Merhaba,
Öncelikle tabiki miletvekillligi dokunulmazlıgı kalksın,cünkü yargının karsısına dokunulmazlık engeli cıkıyor,şaban beyi ben yargılayacak degilim örnek,yargı ama önce saban beyde dokunulmazlıgı kaldırsın görelim istifa etsin cıksın yargı karsısına öle göstermelik parti görevinden istifaya karnımız tok kimi kandiriyolar
Akp nin kapatma davası Cumhuriyet baş savcısı acmıstır davalı akp dir,Bu yargılama sürecinde
11 üyeden
6 üye kapatılsın,
4 üye kapatilmasın hazine yardımı kesilsin,
1 üye kapatilmasın,
7 üyeli cogunluk saglanmamıstır ama,10 üye bu konuda cumhuriyet bassavcısını haklı bulup cezalandırması gerektigini söylemistir,Akp bunun sonuda ciddi bir ihtar ve hazine yardımından %50 si kesilerek cezalandırılmıstır..
Kimse hukukculuk teslamasın nedemek kimin planıymıs kim iskembeden bu bahsettiginiz kisiler bu isin ilmini okmus bu görevlere gelmis ve bir partiyi eylem ve hareketlerinden cezalandırmıstır,bende hukukculuk taslamıyorum bizzat dava sonucu yazıyorum.Bunları ben demiyorum Cumhuriyet Anayasa Mahkemesi söylüyor ve degerlendiriyor..Saygılar
walla benimde hukukçuluk taslamaya hiç niyetim yok.sonuç olarak kapatıldı mı?hayır.ayrıca konu bu değil.yolsuzluğa gelince bu kadar kesin konuşunca delil getir kardeşim derler adama.sende haklıysan delillerinle bunu kanıtlarsın olay biter ama kalkıp bu kadar büyük konuşursan ortada kesin birşey yokken bu da yargısız infaz olur.diorum ki bekle.hemen köpürme.zaman her soru işaretinin cevabını içinde saklar.saygılar...