SELAM ARKADASLAR NASILSINIZ BIRLIKTE KALABILECEGIM KAFA DENGI PRENSIPLI EV ARKADASLARI ARIYORUM ILGILENIRSENIZ SEVINIRIM
aynen birader izmirliyim ve kusstepe de tek basıma bir ev kiraladım insan tek basına sıkılıyo dimi. bana göre bir arkadas varsa bana yolla bende evime arkadas arıyorum
sen okuyormusun nedır durum ogrencımısın bıraz kendını tanıtırmısın eger kafalar uyarsan bırlıkte kalabılırız cevabını beklıyorum
hayatmeyvesi@gmail.com buraya dırek yazabılırsın
ben kustepe kampüsünde hazırlık okuyorum. izmirliyim tek basıma kustepeden ev kiraladım spotculardan dayadım dösedim evi evde bir kisilik yer var. sessiz sakin biriyim ama tepem atarsa napcagım belli olmaz saglam delikanlı yalansız harbi bir ev arkadası arıyorum
anladım aksaraya felan oradan otobus varmı nedır durum avrupa yakasındasınız sanırım sartları nedır kırası masraflar felan
kustepe mecidiyeköye 10 dk yürüyüs mesafesinde. zaten bilgi üni evin yanında üninin servisleri var mecidiyeköye cevahire dolapdereye silahtara ve tophane ücretsiz servisleri var. bana sorucak olursan ben izmirli oldugum icin istanbulun hertarafını bilmiyorum aksaray nerde kalıyo bilmiyorum ama mecidiyeköyden hertarafa arac oldugundan eminim. acık konusayım evim muhit olarak cok iyi bir yerde degil kustepede genelde alt gelirlli cogu romen veya çingene insanlar var ama kimsenin kimseye bir zararı yok. benim okula yakın oldugu icin ilk tercihim bu ev oldu ev 70 metrekare 1 oda 1 salon esyalı. esyalı oldugu icin kira 400 ytl. sen hangi ünide okuyosun kacıncı sınıf biraz kendinden bahsetsene...
ben mezunum calısıyorum ama ogrencı bır arkadasla kalmak ıstıyorum senınle yuzyuze nasıl gorusuruz aksaray emınonunden bıraz daha ılerde sen ızmırde nerde oturuyorsun ben 4 5 yıl kaldım ızmırde yarı ızmırlı sayılırım arkdasım ama ben alkol sıgara kullanmam
ya sen
ayrıca ben salonda mı kalıcam yoksa aynı odayımı paylasacaz salo ayak ustu olmazmı oda da ıkı kısı kalınabılırmı nedır musaıtmı
ya msnimi vereyim ben sana
kocyta2@hotmail.com ordan görüselim