yaw arkadaslar bız bu vıze ıcın tecıll olayınıda halletmemız geekmnıyomu subeden.askerlık tecılını yapmayanlar nasıl vıze alcak.ılk sayfada yazan seylerı bı bayan ark yazdıgı ıcın atlamıs sanırım

peki vize süresi bittikten sonra ynilemek icin gerekli olan belgeler ve sartlar neler?
ayın 14 nde randevum var sizdende geliriniz varsa belgeleyin yoksa ailenizin yani size bakmakla yukumlu kisinin gelir durumunu belgeleyin gibi bi talepleri oldumu zaten 9 bin yatirdim bunu niye istediler anlamadim evrak toplamaktan tabanlarim sisti haaa bide ben alamadim ama ankarada basvuranlar varsa orayi biliyorum sadece sabika kayidini almanca veriyolarmis diye duydum yetkili bi agizdan ama kimseyi de yanlis yonlendirmek istemem baska ilden gidecegim icin ben cikardim tercumesini yaptiracagim da zamani olanlar varsa Ankaradan alabilirler minik bi tavsiye kar kardir:)
sağlık raporunda hangi hastalıklar yer alıyor?
benim astımım var mesela.hangi hastalıkların yer aldığını yazarsınız sevinirim.
tuberkuloz cuzzam kolera cocuk felci paratifo veba dızanteri tifo hepatit A B C D G difteri bogmaca bunlar hastaliklar 4 tanede asi var cocuk felci hepatit A B difteri bogmaca bende bulunan formada bunlar yaziyo bu formu saglik ocagina goturdum buna gerek yok dedi sadece bu kisini hastaligi yoktur yazan minik bi kagit verdi doktor bildigim kadariyla saglik ocaginda alinan raporu kabul ediyolarmis en son basvuran arkadasim da saglık ocagi raporunu goturmus form veriyomusunuz diye sormus yok demisler sonucta astim bulasici bi hastalik degil sorun olacagini sanmiyorum ki listede de yok zaten umarim yardimci olablimisimdir bols sans

viyanada Ki bankaya havale ettiğmiz 6200 euro dışında ve babamızın maaş bordrosu,tapu vs. leri dışında herhangi bir sponsor şirket filan bulmamıza gerek yok değil mi?
bir de ilk mesaj da (Cansu hanımın yazdığı) ilk kez pasaport alınmışsa bunun emniyet müdürlüğünden tasdiki,tercümesi ve noterden onayı diye yazıyor. ben bunu ilk kez duyuyorum (ki 1 aydır araştırma yapıyorum deli gibi) acaba buna illa ki gerek var mıdır?
arkadaslar ben vıze dosyasına dıploma tercumesı fotokoısı koymadım yaf:(konsoloslugun bana verdıgı kagıtta ıstenen evrakların ıcınde yazmıyodu bende o yuzden koymadım

problem cıkarmı bı bılgısı yada fıkrı olan varmıı??
YA ARKADASLAR BU PARA MESELESİ GERÇEKTEN CANIMI SIKMAYA BAŞLADI YA..HANİ DIYOLAR 24 YASINDAN UFAKLAR SUKADAR YATIRCAK DIE BASKA SAYFADA ARKADASLAR DA YOK GUVENMEYIN RET ALDIM DIOLAR OKADAR PARALA.... COK YATIRIN FALAN DİYORLAR....KENDIMIZI ONA GÖRE AYARLIYALIM..BIDE BU PARAYI YATIRDIK DİYELİM SONRA HEMEN ÇEKEBILIOMUYUZ BUNUDA BILEN ARKADASLAR VARSA SÖYLERLESE COK İİ OLUR..