türkiye şartlarında 24 senedir okul okumaktayım yök türkiyede büyük bi sorun ve siyasi partilere büyük malzeme sağlıyo bizler bu ülkenin acı çeken nesli seçilmiş gibi bizim olan üniversitelerde okuyamıyoruz ...darbecilerden bize arta kalan malesef işsizlik terör faşizm ve umutların tükenişi....düz lise mezunuyum müfredet değişti mat 2 den temelim yok e mat2 olmayınca 4 yıllık fakülteden yararlanamıyorsun... kaldı 2 yıllık okullar hade okudun diyelim ya sonra? ki sermaye olsa ne gerek var ki işletme muhasebe okumaya? kpss lise mezunlarına olanak tanımazken üniyi bitirenler için kepaze sınavı olan kpss sınavı ayrı bir dert... eee ne oldu askerlik işsizlik gelecek karanlık..... arkadaşlar tamam dedik nalet gelsin 4 yıllık üniye derken yetenek sınavı resime hazırlandım 4 yıllık okul olsun dedim hazırlandım resim 85 aldım yani üniyi kazandım derken öss eklendi yedeğe düştüm kim bulmuşki yedeğe sıra gelsin....nalet gelsin bu ülkedeki eğitim sistemine yök anlayışına arkadaşlar yurt dışında okumak istiyorum eğer olursa bir daha da gelmeyecem buralara....14 senedir her yıl milli eğitime 1 milyar gitse kitap falan 14milyar 8 sene dersane yemek kayıt özel yetenk de 30 etti 40 milyar ...hey allahsızlar babam emekli olsa bu kadar ikramiye vermiyorsunuz nalet gelsin aldığınız sömürdüğünüz yıllarıma ve size....
arkadaşlar kısacası yurt dışında okumak istiyorum e olmuşken tıp olsun nerde okunulur ve ya neresi daha uygundur ne bilim aranızda bu konularda bilgili olanınız mutlaka vardır duyarlı arkadaşlar varsa ne olur cevap yazsınlar
haklısın ne desen haklısın. Nereye gitmek istiyorsun? Almanya için yardımcı olabilirim. sen hangi yabancı dili biliyorsun?
merhabalar,
ben canada da dil eğitimi almak istiyorum ve iekts sınavına girmek istiyorum. giren varmı? çok zor mu bu sınav.ayrıca canada pahalı bir ülke mi?