Evet arkadaşlar öğrencilerin hayatı yollarda geçiyor. Ben ve benim gibi edirnede ilk senesi olan arkadaşlar için otobüs firmaları önermenizi istiyorum.
Konu açıldıysa kusura bakmayın. Şimdiden teşekürler!
İstanbul-edirne edirne-istanbul arası gidip gelecekler için en uygun volkan turizm şöle uygun fiyat metroyla aynı fakat her saat başı var nerdeyse ve 1 saat kala rezervasyon satış yapılabiliyor bi de araçlar yeni ve non-stop dur yani hiç bir yere uğramıyor internetten kalkış saatleri numarası fln öğrenebilirsiniz(ayrıca ankara dan da var )
ankaradan edirneye gidecek arkadaşlar hiç dert etmeyin firmayı nasılsa hepsi dolmuş niteliğinde lastikçiden bile yolcu alabildikleri gibi istanbuldan sonra ayakta yolcuda olabiliyor.
Volkan'da aynı biletin bi kaç kişiye kesilmesi diye bi olay war çok iğrenç bi durum oluyor,genelde ilk oturanın olur yer sonradan gelen bileti daha sonra almıştır gibi bi hava oluşur çünkü..Metro nun bazı seferleri Ankara ve Samsun dan aktarmalı geldikleri için Çorlu'da mola verebiliyorlar o yuzden bilet alırken sorun derim.E tabii en iyisi Ulusoy daha bi tersliğine rastlamadım....
Volkan Metroyla birlesmiş sanırım Volkandan alıyon bileti otobuse biniyon Metro bi de gecen istanbula gelirken Volkandan aldık bileti Edirne Ekspires diye bi otobuse bindik.. 86 modeldi sanırım öldük istanbula gelene kadar.. En mantıklısı Ulusoy..