Arkadaşlar bu konu gibi açılmış birçok benzeri vardır ama herbiri ayrı okul adına açılmıştır.
Burada buluşmasını umduğum kişiler ingilterede herhangi bir dil okulunda, herhangi bir bölgesinde başlayan insanlar.
Hangimiz hangi okulu seçtik, hangi bölgeden seçtik, nekadar süreli ve ne için seçtik?
Hem ne kadar arkadaşımız hangi bölgeleri tercih etmişler görmüş oluruz hemde başka bölgeler hakkında da buradan birbirimize bilgi verebiliriz.
İyi forumlar...
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-09-17 17:36:17
nirdesiniz sayın arkadaşlar ya.
İngilterede eğitim alan arkadaşlar, Please...
frances king school of english e gitmistim ben , cok mukemmel bir okul tavsiye ederim.( biraz pahali gelebilir )
alitis53 demiş ki:
frances king school of english e gitmistim ben , cok mukemmel bir okul tavsiye ederim.( biraz pahali gelebilir )
toplamda kac degisik dil okuluna gittiniz acaba?
2-3 tane okula gittim ama en guzeli frances king school of english di. arkadas ortami cok guzeldi tek turk ogrenci bendim:) hocalari cok kaliteli, gercek ingilizler. diger okullardaki gibi cakma ingilizce hocalari degillerdi yani. ( polish, falan filan)
tanerim sen nie gittigin okulu yazmadinki ilk sen yazicaksin arkadaslarda eslik edicekler bu arada londrada mba programlarini bana bi arastirsana bide laptoplara bak haftaya gelicem yanina insallah izin alabilirsem isten
arkadaşlar cardiff de dil eğitimi hakkında bilgisi olan varmı 2 ay kadar sürem var türkiyede tam zamanlı bir şirkette çalışmaktayım ingilizce seviyem fena değil ..ama elimde böyle bir fırsat varken 2 aylığına ocak-şubat ayında dil eğitimine gitmek istiyorum. kardeşim cardiff unv de yüksek lisansa başladı ama daha yeni gittiği için pek bilgisi yok..sizce cardiff uygunmudur. gal oldugu için çok lisan farkı varmıdır teşekkürler
Bloomsbury International`i kesinlikle tavsiye etmem.
Cunku egitimi cok kotu yani iyi hoca yok!!!
Regent iyi bir okuldur.
Malvern House parasina gore kotu degildir.
Ama cok Turk Ogrenci vardir.
Iyi bir okul demek aslinda, isini seven ve ogretmeyi bilen
hocalarin olmasidir.Cok iyi bir okul olsa bile en kotu hocanin sinifindaysan,
o okul zaten kotudur sana gore...
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-10-19 17:51:25
Ben Malvern House dayim ve hic bir sikayetim yok. Evet Turk ogrenci sayisi epey var ama genellikle siniftaki tek Turk sen oluyorsun. Cunku Turkler Uzak dogu insanlari kadar cok degiller. Bizim sinifta 4 tane Thailandli ogrenci var mesela surekli Thaice konusuyorlar aralarinda. Bende arada bi kac kelime kapmis oluyorum.
Birde Hocalar da gayet British ve birseyler ogretme heveslisi...
Okul cok onemli degil aslinda senin ne kadar ogrenmeye hevesli oldugun onemli.
bence de bu okul çok iyi. linguland la gitti benim kuzenim. Ya bu almanlar şirketleri başka düzenli ya