WuBi
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
WuBi 2008-09-19 (18:44)
Secretqirl Falcon (akşahin)
wubi-ubuntu isletim sisteminin kurulumunu bilgisayara indiriyorum ama kurulum dosyaları indirilirken hata ile kesildi dio Gözlerini yuvarlıyor hatayı arastırdım ama bulamadım Çok üzgün, ağlıyor
vista kullanıyorum problemim hakkında bir bilgisi olan var mı?
2008-09-19 (21:39)
Gökhan Saroğlu (gokhansaroglu)
akşahin demiş ki:
wubi-ubuntu isletim sisteminin kurulumunu bilgisayara indiriyorum ama kurulum dosyaları indirilirken hata ile kesildi dio Gözlerini yuvarlıyor hatayı arastırdım ama bulamadım Çok üzgün, ağlıyor
vista kullanıyorum problemim hakkında bir bilgisi olan var mı?

Bir download yöneticisi kullanmanızı tavsiye ederim. Flashget, iepro vs. Ama size kişisel tavsiyem xpye downgrade yapmanızdır. Çünkü vista sistem kaynaklarını fazlasıyla kullandığı gibi birçok iç soruna sahip. Microsoft xpden tüm desteğini kaldırsa vistaya göre çok daha verimli. Yinede karar sizin.

Ayrıca linux işletim sistemi kurmak istiyorsanız ubuntu güzeldir ama ben daha çok live-cdlerden hoşlanıyorum. (HDD e kurmanıza gerek yok, tak-kullan olarak çalışır.) Knoppix i tavsiye edebilirim.
2008-09-21 (04:44)
ben pc yi aldıgımda vista yüklüydü sonra gene bir tavsiye üstüne xp y kurmyı denedim ama kurulurken bir yerde hata verio abimle arastırdık ama hatayı bulamadık Gözlerini yuvarlıyor bu aralar xp yi kurcagımı hic sanmıyorum format atmaktan bilgisayarın anası agladı Çok mutlu bi ara gene denerim saol Göz kırpıyor
2008-09-21 (11:18)
akşahin demiş ki:
ben pc yi aldıgımda vista yüklüydü sonra gene bir tavsiye üstüne xp y kurmyı denedim ama kurulurken bir yerde hata verio abimle arastırdık ama hatayı bulamadık Gözlerini yuvarlıyor bu aralar xp yi kurcagımı hic sanmıyorum format atmaktan bilgisayarın anası agladı Çok mutlu bi ara gene denerim saol Göz kırpıyor

Sata driverları kurulu değildir muhtemelen xp cdnizde. Harddisk bulunamadı tarzı bir hata olmalı? Değilse muhtelemen cdniz çiziktir.
2008-09-21 (19:56)
evet hata harddisk bulunamadı Çok mutlu tesekkür ederim tahminlerin icin Mr. Green
2008-09-22 (12:45)