arkadaslar avusturyadayim vallah arkadas bulamadim burda burda yetisenlerle arkadas olamiyorum buraya gelende ayni durumlari yasiyor bu sezon gelecekler veya burda olan arkadaslarla irtibata gecelim benim durumumda olanlar beni cok iyi anliyodur
Bende viyana Teknikte mimarlık okucam ..Kabulumun haberini aldım evraklarda yolda inş yakında elimde olurlar..Şimdi vize işlemlerine başlıcam ..Ortam nasıl ki arkadaş bulamadın ? sen nerde kalıyorsun ?
ya ben ailemle kaliyorum 6 ay parali bi kurs yaptim sonra turkiyeye dondum oss icin kurstada arkadas ortami yoktu bir bucuk senedir saten avusturyadayim kursla birlikte toplasan 10 aydir avusturyadayim o dort aydada eve tikilip kaldim universite islerini bekledim dogal olarak bole oldu bugun almanca kursuna yazildim bakalim oncesinde sinava giricem universitenin yonlendirdigi alternatif bi kurs gibi bisey galiba millet pek memnun deil bakalim yavas yavas ayak uydurcaz galiba sen yaz donemi burda olursun galiba?
evet bahar dönemine yetişip orada Almanca kursuna gitmek istiyorum..Vize işlemleri ile ilgilenmem lazım suan ..İnş sorun çıkmaz ve en kısa zamanda gelirim Viyanaya
vallahi fazla dert etme bence bisi olmaz gelirsen kesin gorusuruz ozaman senle