güvenli modda bile açılmayan bilgisayarım şehit mi oldu?
Yeni Konu Aç
güvenli modda bile açılmayan bilgisayarım şehit mi oldu? 2008-09-26 (17:01)
Zeki İnternet (zeki599)
Zeki İnternet (zeki599)
selam arkadaşlar

benim bilgisayar şehit mi oldu acaba?

tamindir.com dan adobe reader9 pro sunu indirdim bilgisayarıma yükledim.. yeniden bilgisayarı başlatmanız gerekiyor klasik pencere geldi .. evet e bastım işte ne olduysa bundan sonra oldu

anakart markası :biostar

siyah ekran geldi biostar yazdı sonra 5-6 satır yazı yazdı yine biostar yine açılırken her zamn old gibi 4-5 satır yazı yine biostar ........bu böyle periyodik şeklinde devam etti reset fayda etmedi kapattım yine açtım yine" tık" yok

bir arkadaşımla format çekip XP yi kuralım dedik o da olmadı

güvenli modda da açılmadı şimdi T.servise götürmeden önce size bir danışmak istedim

daha önce böyle birşey başınıza geldi mi bu sorun ne olabilir?

nıod 32 yi 2 gün önce yüklemiştim netten indirdim onu da? bilgisayar gümbür gümbür çalışıyordu alla alla neden yapar bunu?

teşekkür ederim okudaysanız kolay gelsin iyi günler
2008-09-26 (20:55)
Gökhan Saroğlu (gokhansaroglu)
Windows ekranı gelmeden önce makina restart atıyorsa bilgisayarınıza bir virus girmiş. Windowsun başlangıç dosyasına ufak bir ek yapılmış ve bilgisayar kendini sürekli yeniden başlatıyor.

Sorun çözümüne gelince;

Elininizdeki windows cdsi ile bilgisayarınızı açın. Dos ekranına gelin. Cd sürücüsüne geçiş yapın.

Alıntı:

cd e:
gibi

daha sonra

Alıntı:

cd i386

i386 klasörüne girin. Ardından

Alıntı:

copy ntdetect c:/

Yapın. Dosyanın kopyalandığından emin olun. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Muhtemelen sorununuz düzelecetir. Düzelmezse ve eksik dosya hatası verirse yine aynı klasörden eksik dosyayı c: klasörüne kopyalayın.

Kolay gelsin Göz kırpıyor
2008-09-28 (23:51)
Edri Ali (la_edri)
Edri Ali (la_edri)
eger bılgısayarında cok onemlı bırsey yoksa hard dısk kını cıkar baska bır bılgısayarra tak ve format at....kesınlıkle hard dısk problemı baska sekılde cozum ararsan kı arasan bulacaksın ama bu problem ılerıde tekrar karasına cıkacak
2008-09-30 (09:47)
Enqin Enqin (AnaxagoraS)
Enqin Enqin (AnaxagoraS)
la_edri demiş ki:
eger bılgısayarında cok onemlı bırsey yoksa hard dısk kını cıkar baska bır bılgısayarra tak ve format at....kesınlıkle hard dısk problemı baska sekılde cozum ararsan kı arasan bulacaksın ama bu problem ılerıde tekrar karasına cıkacak

Senin Dediğini Yaparsa Diğer Bilgisayarda Formatladığı Zaman O Bilgisayarların Özelliklerine Göre İşletim Sistemi Kurulacağından Kendi Bilgisayarına Taktığı Zaman Bilgisayar Açılmaz Arkadaşım...
2008-09-30 (11:29)
AnaxagoraS demiş ki:
la_edri demiş ki:

Senin Dediğini Yaparsa Diğer Bilgisayarda Formatladığı Zaman O Bilgisayarların Özelliklerine Göre İşletim Sistemi Kurulacağından Kendi Bilgisayarına Taktığı Zaman Bilgisayar Açılmaz Arkadaşım...

Yok bence arkadaş sadece formatlama işleminden bahsetmiş. Formatladıktan sonra hdd i kendi makinasına koyup xp kurmaktan bahsetmiş ama bu sorunu çözmek yerine sorunu silmek oluyor Gülümsüyor Ben çözüm yolunu anlattım ister yapıın ister yapmayın Gülümsüyor
2008-10-01 (16:25)
Enqin Enqin (AnaxagoraS)
Enqin Enqin (AnaxagoraS)
GülümsüyorGülümsüyorGülümsüyor Gökhan Valla Ben Pek Birşey Söylemek İstemiyorum Zaten Benim Araştırmama Gerek Yok 13 Yıllık Bilgisayarcıyım Burda Bilgi İsteyenler Olursa Ufak Defek Yardımcı Olmak İçin Üyeyim Burayada Zaten.
Yoksa OkuL MokuL Yok Benim Yani Çok mutlu
2008-10-01 (20:57)
AnaxagoraS demiş ki:
GülümsüyorGülümsüyorGülümsüyor Gökhan Valla Ben Pek Birşey Söylemek İstemiyorum Zaten Benim Araştırmama Gerek Yok 13 Yıllık Bilgisayarcıyım Burda Bilgi İsteyenler Olursa Ufak Defek Yardımcı Olmak İçin Üyeyim Burayada Zaten.
Yoksa OkuL MokuL Yok Benim Yani Çok mutlu

Sana zaten araştırma yap diyen olmadı ki sen neden celallendin birden? Senin yanlış anlamış olabileceğini düşünerek düzeltme yaptım. Yanlış olan nedir?
2008-10-03 (18:17)
İsmail Zor (ManYaQs)
İsmail Zor (ManYaQs)
zeki599 demiş ki:
selam arkadaşlar

benim bilgisayar şehit mi oldu acaba?

tamindir.com dan adobe reader9 pro sunu indirdim bilgisayarıma yükledim.. yeniden bilgisayarı başlatmanız gerekiyor klasik pencere geldi .. evet e bastım işte ne olduysa bundan sonra oldu

anakart markası :biostar

siyah ekran geldi biostar yazdı sonra 5-6 satır yazı yazdı yine biostar yine açılırken her zamn old gibi 4-5 satır yazı yine biostar ........bu böyle periyodik şeklinde devam etti reset fayda etmedi kapattım yine açtım yine" tık" yok

bir arkadaşımla format çekip XP yi kuralım dedik o da olmadı

güvenli modda da açılmadı şimdi T.servise götürmeden önce size bir danışmak istedim

daha önce böyle birşey başınıza geldi mi bu sorun ne olabilir?

nıod 32 yi 2 gün önce yüklemiştim netten indirdim onu da? bilgisayar gümbür gümbür çalışıyordu alla alla neden yapar bunu?

teşekkür ederim okudaysanız kolay gelsin iyi günler

arkadaşım. adobe reader dan kaynaklanan bir sorun ile karşılaştıgın kesin. sanırım onunla beraber birde truvaatı gibi dandik bir virüs indirmişsin. işletim sistemin zarar görmüş. win cd si ile rahatca güvenli mod da çalıştırabilirsin makinanı..

konu kilitlenmiştir. sorun devam ediyorsa lütfen yeni konu açınız.

bilgisayar destek bölümü forumlar moderatörü
ismail ZOR