meraba özgecim,
senin durumunda sayilirim suan 12sinifi okuyorum:)
staj belgesi sart, cünkü onada denklik almak zorundasin... kimisi önce okulunu bitirirve bir sene staj görür, kimiside hem okulunu yapar (bir sene icerisinde) ayni zamandada staj görür... ben bunu yapiyorum yani öyle görünüyorum
ycs kitapciklarina gelince global academianin 6 tane ycs kitapcigi var ücreti 180 euro ama dialog egitim merkzenin de kitapciklari var 6 tane degil sanirim ama ücretide fazla degil (egitim merkezenin kitaplar hakkinda biseyler ögrenirsem yazarim)
3.soruna gelince malesef sinava daha hic katilmadim ama abim katildi ve cok kolay oldugunu söyledi 6= tane almanca (satzbau) sorusu oluyormus
Örnek: Ich _______ spaziere mit meinem Hund.
a) gehen
b) laufen
c) laufe
d) gehe ------------> dogru cevap:D
e) essen
sorular yaklasik buna benzermis ve 60 tane
ve 60 tanede türkce soru varmis ayni zamanda edebiyat, hukuk, tarih, matematik...
eger güzel bir üni kazanmak istiyorsan bence calismak sart (bu benim fikrim) ama maksat kaydini yurt disina aldirmaksa calisma:D dogu bölgesini yaz kaydini aldir yurt disinda oku...
Hatta su varmis her ünin belirli bir sayida yurt disindan ögrenci alma sorumlulugu varmis ve dogu bölgesi cok nadir yazilan bölgeler (kim isterki siirt de hakkaride okumak savas bölgeleri oralar) böyle ünilere girmek istiyorsaniz sinav kagitina isminizi yazip hic bir soru cözmemeniz yeterliymis:D

ama ne kadar dogru bilemem:D