Vizesi GeLen Arkadaşlar
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2008-11-28 (11:21)
Kamil Serkan (kamil68)
Kamil Serkan (kamil68)
ben 16 ekimde basvurdum isde ıkı defa ma35. den email aldim vizenizi onaylayip gönderdik dediler bugun yine cvap geldi ma35 den :

Sayin Gökhan Bey,

Ögrenci Vizenizle ilgili calismalarimiz-Belediye Dairesi 35- bitmek üzere.Biraz daha sabirli olmanizi rica ediyorum.

Saygilarimla.

bu ne is anlamadim 3 hjafta onaylayip gönderdik dediler simdide böyle diyolar hayret ya...
2008-11-28 (18:17)
Hz. Muhabbet (DAU KIBRIS)
Hz. Muhabbet (DAU KIBRIS)
kamil68 demiş ki:
ben 16 ekimde basvurdum isde ıkı defa ma35. den email aldim vizenizi onaylayip gönderdik dediler bugun yine cvap geldi ma35 den :

Sayin Gökhan Bey,

Ögrenci Vizenizle ilgili calismalarimiz-Belediye Dairesi 35- bitmek üzere.Biraz daha sabirli olmanizi rica ediyorum.

Saygilarimla.

bu ne is anlamadim 3 hjafta onaylayip gönderdik dediler simdide böyle diyolar hayret ya...

çünkü burda 50 kez yazıldı arkadaşım başındna savıyorlar. bazıları çok maıl yada telefonla rahtsız edınce bızı aramaya devam edersenız vızenın dahh gec cıkar denıyormus. anlıyacagın dahah evvel baslarından savmıslar. kı bu ılk defa olan bısey degıl.baskalarıanda yapılıyo aynı sey.

hatta ma35 ı bosver tu wien de bıle kabulunuz cıkmayacak ıyıp telefonu ogrencının yuzune kaptanlar var baskıyı sevmıyor adamlar.
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123