BİZE DAYATILAN HAYAT
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa

BİZE DAYATILAN HAYAT 2004-09-30 (13:20)
Ali Güngör (teen)
Ali Güngör (teen)
BİZMİ HAYATI YAŞIYORUZ YOKSA HAYATMI BİZE YAŞATILIYOR NERDE DOSTLUK AHLAK GÜVEN SAYGI SEVGİ KİM ALDI BUNLARI BİZDEN YADA BİR DAKİKA BUNLAR BİZE HİÇ VERİLMEDİMİ YOKSA BİLEMİYORUZ ÇÜNKÜ BU DUYGULARI HİÇ YAŞAMAMIŞIZ..............

MSJLARINIZI BEKLİYORUM HAYATIN NERESİNDE OLDUĞUMUZA DAİR
2004-09-30 (13:37)
Yabancı Şahıs (Yabancı)
Yabancı Şahıs (Yabancı)
"HAYAT PARA GİBİDİR,
YA YÖNETECEKSİNİZ, YA DA YÖNETİLECEKSİNİZ!"

( Bir Yabancı )
2004-09-30 (13:40)
Mert Mirza (Lawful)
Mert Mirza (Lawful)
! Şaşkın: büyük harfle yazman yanlış.... hayat bazen bize yaşatılıyormuş gibi geliyor ama insanın kendi özgür iradesi var isterse akarsu ters tarafa aksa da o diğer tarafa kürek çekebilir yani herşey olmasa da bir çok şey senin elinde.
2004-09-30 (13:44)
Yabancı Şahıs (Yabancı)
Yabancı Şahıs (Yabancı)
ben farklı bişi demedim ki!
Ya kürek çekeceksin yada akıntıya kapılacaksın... Ya sandalı yöneterek istediğine ulaşacaksın, yada suyun sandalını yönetmesine izin vererek istemediğine katlanacaksın...
Bide büyük harfle yazmam niye yanlış onuda anlamadım ?
2004-09-30 (13:46)
reix
reix
"Yabancı" demiş ki:
"HAYAT PARA GİBİDİR,
YA YÖNETECEKSİNİZ, YA DA YÖNETİLECEKSİNİZ!"

( Bir Yabancı )

para, iyi bir köle fakat kötü bir efendidir...

başka bir yabancı.. Soğukkanlı Soğukkanlı
2004-09-30 (13:48)
Yabancı Şahıs (Yabancı)
Yabancı Şahıs (Yabancı)
"reix" demiş ki:

başka bir yabancı.. Soğukkanlı Soğukkanlı

hehehehe Gülüyor Gülüyor
2004-09-30 (13:55)
Phi (Phi)
Phi (Phi)
1. Hayir hayat sana dayatilmis degildir.
2. Hayir hayat senin ellerinde de degildir.

Bu ikisinin birden ortalamasidir aslinda.. ama birinci daha agir basar.. bak ortada bir kader vardir, belli, soyle veya boyle yasanacaklarin bir krinolojisi.. iyi veya kotu eger bu cizgiyi sevmeyi ogrenirsen yasadigin hic bir sey "dayatma" olmaz... oysa insanlar bagimli ve esir olmalarina ragmen "ozgur" taklidi yapmayi cok severler ve hic cikamayacaklarini bilmelerine ragmen kaderin cizgisini doverler.. "dayatiyorlar bize ama biz ellerimizle herseyi degistirebiliriz!!" diye dovune dursun insanlar...

kaderi degistiremezsiniz..
hic bir sey size dayatilmaz..
her musibet bir sinavdir
her huzur ani bir lutufdur..
amor fati - kaderi sev...
YA OLAY FELSEFE DEĞİL GERÇEKTEN BAHSEDİYORUM 2004-09-30 (13:56)
Ali Güngör (teen)
Ali Güngör (teen)
ARKADAŞLAR BANA ŞUNU DİYEBİLİRMNİSİZ BUGÜN HAYATIMDAN ÇOK MUTLUYUM VE ÖLÜME HAZIRIM YANİ NE VERDİK DÜNYAYA VE ALABİLDİK DÜNYADAN ŞAHSEN KENDİME ÇEVREME MİLLETİME İNSANLIĞA EVRENE YARARLI İŞLER YAPMAK İSTİYORUM VE BUNUN GAYRETİ
İÇİNDEYİM YAW MİLLETVEKİLİ GİBİ KONUŞTUM AMA BEN BUYUM KENDİM İÇİN YAŞAMIYORUM VE HAYATA BİR ŞEYLER KATMAK İSTİYORUM BÖYLECE BANA DAYATILAN MONOTONLUĞU AŞMIŞ OLACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM .....

YANLIŞ MIYIM??_?
Re: YA OLAY FELSEFE DEĞİL GERÇEKTEN BAHSEDİYORUM 2004-09-30 (13:58)
Phi (Phi)
Phi (Phi)
"bugrauzun" demiş ki:
ARKADAŞLAR BANA ŞUNU DİYEBİLİRMNİSİZ BUGÜN HAYATIMDAN ÇOK MUTLUYUM VE ÖLÜME HAZIRIM YANİ NE VERDİK DÜNYAYA VE ALABİLDİK DÜNYADAN ŞAHSEN KENDİME ÇEVREME MİLLETİME İNSANLIĞA EVRENE YARARLI İŞLER YAPMAK İSTİYORUM VE BUNUN GAYRETİ
İÇİNDEYİM YAW MİLLETVEKİLİ GİBİ KONUŞTUM AMA BEN BUYUM KENDİM İÇİN YAŞAMIYORUM VE HAYATA BİR ŞEYLER KATMAK İSTİYORUM BÖYLECE BANA DAYATILAN MONOTONLUĞU AŞMIŞ OLACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM .....

YANLIŞ MIYIM??_?

önce kendine yardim et..
mutlu olman hic bir seyi degistirmez...
öldukten sonrasini hic dusundun mu ki ölume hazirim diyorsun?
hic mi bir pismanligin yok?
veya gucun ne ki bir seyleri degistirmek istiyorsun?
once zirveye cik ondan sonra bir seyler yapmaya calis.. sana monotonluk dayatilmiyor, monoton olan sensin.. kendini "aş"
2004-09-30 (14:03)
Mert Mirza (Lawful)
Mert Mirza (Lawful)
"Yabancı" demiş ki:
ben farklı bişi demedim ki!
Ya kürek çekeceksin yada akıntıya kapılacaksın... Ya sandalı yöneterek istediğine ulaşacaksın, yada suyun sandalını yönetmesine izin vererek istemediğine katlanacaksın...
Bide büyük harfle yazmam niye yanlış onuda anlamadım ?

ben soruyu sorana demiştim aynı anda mesaj attldı sanırım. int. literatüründe büyük harf kullnmak yanlışmış işte bana böle dediler kullanırsan yüksek ses efekti yapıyormuş Gülümsüyor
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa