Merhaba Arkadaslar..!!!
Toronto'da Hansa Language Center adinda, 1969 yilinda kurulmus olan dil okulunun yaklasik 2 seneden beri temsilciligini yapmaktayim..
Egitim Fakultesi Almanca Ogretmenligi bolumu mezunuyum..Kursumuz oldukca genis sinirlari olan, ozellikle kurs donemi sonrasi ogrencilerine kolej ve universite egitimine yonlendiren, bu konu ile ilgili olarak burs saglayan ciddi bir kurulus..Kuzey Amerika'da egitim tamami ile ticaret kurumlari haline gelmis durumda..Egitim konusu bir cok yerde ticaret amacinin arkasinda kalmis bir anlamda...Butun bunlarin yaninda suphesiz oldukca ciddi kurumlar da var. Hansa Kanada'nin en eski ve onde gelen kurslarindan..Turkiye'den belirli bir ogrenci potansiyeline sahipler ve oldukca sicak bakiyorlar turk ogrencilerine..Yurt disindaki herhangi bir kursun gecerliligi elciliklerin o kursu tanimalari bazinda oldukca onemlidir..Bu konu Vize alimini da suphesiz cok etkileyecek.
Daha icerikli bir aciklamayi burada olusturdugum bir gurup sayesinde vermek istedim..
Gurubu bulmak icin arama kismina "toronto" yazilmasi yeterli olacak..On bilgi olmasi acisindan umarim konu ile ilgilenenlere yardimci olur..
MSN :
coskunakgun@live.ca
Msn kullanicilari yukaridaki adresimi ekleyebilirler..