evet hepimiz öğrenciyiz ama enayi de değiliz. ben senin ödeme aldığını inanmıyorum. eğer varsa bi ödemen faturasını burada gösterebilirsin. tabii göstermek zorunda da değilsin.
sana şu kadarını söyliyim eğer bu tür sitelerden (reklam oku kazan reklam izle kazan ,reklamlara tıkla kazan tarzı) para kazanmak istiyorsan iyi bir referer listen olmalı. Ki senin burada bunu paylaşma amacın da o. bak paylaşma diyorum
eğer referer listen en az 200-250 kişi değilse kusura bakma ama sen bu tarz sistemlerden beş kuruş kazanamazsın. kazandırmıyorlar zaten. ancak para kazandırırsın dediğim gibi. reklamları izlersin, tıklarsın yapılması gereken her şeyi yaparsın tam ödeme alacakken site kapanır bilmem ne olur.
o yüzden akıllı ol vaktini boşa harcama. bak para kazanmak istiyorsan sana bir alternatif sunabilirim. herhangi bir çıkarım da yok bu işten.
www.onehourtranslation.com sitesine üye ol translator olarak sana günlük çeviri projeleri gelecek onları anında çevir. 100 kelime başına 3 dolar alıyorsun. ödemelerini de 250 kellimeyi geçince alıyorsun. bir proje ortalama olarak 500 kelime olduğuna göre ki bu günlük en fazla 2 saatini alır (uzun bi süre gibi gelebilir ama kolay iş değil çeviri yapacaksın.) 1 günde ödeme alabilrisin.