İTALYA İLE İLGİLİ SORUSU OLAN HERKESE YARDIMCI OLABİLİRİM
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

İTALYA İLE İLGİLİ SORUSU OLAN HERKESE YARDIMCI OLABİLİRİM 2009-03-22 (21:14)
Enis Akatlar (enis7374)
Enis Akatlar (enis7374)
SELAMLAR BEN POLİTECNİCO Dİ MİLANODA UÇAK MÜHENDİSLİĞİ OKUYORUM İTALYA İLE İLGİLİ TÜM AYRINTI VE DETAYLARLA İLGİLİ TÜM SORULARINIZI EKSİKSİZ VE SABIRLA YANITLAYABİLİRİM HATTA BURAYA GELMEK İSTEYENLERE YOK GÖSTEREBİLİR EV VE KONAKLAMA AYARLAMADA BİLE YARDIMCI OLABİLİRİM. DİL KURSLARI ÜNİVERSİTELER YADA MASTERLAR AKLINIZA NE TAKILIRSA BURADAN YADA ÖZELDEN YAZABİLRİSİNİZ. enis7374@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz.
2009-03-24 (20:42)
Sevcan Karagil (ekoinsan)
Sevcan Karagil (ekoinsan)
ya ben burs işini sorcaktım..yüksek lisans falan yapamak için nerden burs bulabilirim italyanca bilmek işe yarar mı ..biliyorum da:)yada orada staj yapılabılcek firma var mı,ücretli ucretsız türk firmasıda olabilir ben ekonomı okuyorum ve bir yılıda italyada okudum...yardımcı olursan sevınırım..Gülümsüyor
burs konusu 2009-03-24 (21:21)
Enis Akatlar (enis7374)
Enis Akatlar (enis7374)
merhabalar hatice

şimdi şöyle anlatırsam daha kolay anlaşılabilir olucak sanırım. buraya yüksek lisans için başvuruda bulunucaksın bir üniversiteye kabulun gelicek ve buraya geliceksin yanlış bilmiyorsam ingilizce olarakta yapabilirsin italyanca bilmene çok gerek yok ama günlük yaşantın için iyi olur tabiki o ayrı. buraya geldikten sonra burs başvuru tarihleri açıklancak hemen kayıtlardan sonra, o tarihler içinde tr de yaşayan ailenin gelir durumunu belgeleyen vergi dairesinden yazılar alıcaksın eviniz varsa yada kirada yaşıosanız bunları belgeleyen kontrat yada tapuları alıcaksın hepsini yeminli tercümandan çevirtip konsolosluğa onaylatıcaksın. daha sonra da buraya gelip öğrenci ve burs işleriyle ilgilenen makamlara teslim ediceksin. onlar durumunuzu inceleyip sana burs vermeye karar verirlerse ki genelde %90 kabul ediyorlar amaaaa sakın ve sakın sahte yanlış yada yalan bişiler olması çünkü çok dikkatliler bu konuda en ufacık bişeyde burdaki eğitim hayatın tehlikeye girebilir. kabul edildikten sonra da yıllık 6000€ ile 8000€ arası geri ödemesiz bursun oluyor. burda bursları şirketler veya j-kuruluşlar vermiyor malesef hepsi dağıtacakları bursları eğitim bakanlıklarına iletiyorlar ve eğitim bakanlığıda başvuran öğrenci sayısına göre yabancı öğrenciler öncelikli olmak üzere ellerinde topladıkları meblayı dağıtıyorlar. sistem budur. genede anlamadığın bir şey olursa özelden yada burdan yazabilirsin. ayrıca staj olayına gelince de öyle bir şansın tabiki var eğer hanig şehirde yada firma da yapmak istediğini biliyorsan o konu hakkında da bir kaç araştırma yapıp sana yardımcı olablirim diye düşünüyorum. benden bu kdar şimdilik cevabını bekliyorum görüşmek üzere...
2009-04-15 (00:42)
Nisan S Bnbnb (Nisan Selay)
Meraba ben Kanadad lise egitimi aldim bu son senem.
Universitede Italyada okumak en buyuk hedeflerimden biri fakat okumak istedigim bolum psikolji oldugundan ingilizce egitim veren okul ariyorum italyada.
Bilginizinz varsa yardimci olabilirmisinz?
2009-04-15 (13:20)
Enis Akatlar (enis7374)
Enis Akatlar (enis7374)
slmlarr malesef italyada üniversiteler lisans eğitimi almak istiyorsan hepsi italyanca eğitim veriyor. ingilizce eğitim veren tüm kurumlar özel ve paralıdır. devlet üniversiteleri lisans eğitimlerini italyanca verir fakat master doktora yada erasmus programları için ingilizce seçeneklerin vardır. daha fazla sorun olursa enis7374@hotmail.com adresine mail atarak sorabilirsin. msn olarak kulanmıyorum aklında olsun Gülümsüyor)
2009-04-15 (21:51)
ozel universitede olur bilgin varsa isimleri verirmisin?
2009-04-15 (23:21)
Can Demir (fideliua)
Can Demir (fideliua)
Nisan Selay demiş ki:
ozel universitede olur bilgin varsa isimleri verirmisin?

sen bu azimle devam edersen, emin ol actirirsin ingilizce bir bolum devlet unisinde Çok mutlu
2009-04-16 (20:12)
kapa ceneni adamin asabini bozma
italyada yaz okulu 2009-04-16 (22:26)
Mine Bakır (baleg)
Mine Bakır (baleg)
Merhaba Enis benim sorunum internette yaz dönemi moda egitimi veren bir okul buldum egitim kalitesi ve güvenligle ilgili biraz terddütüm var. Okulun adı Studio Milan via broggi7 deymis,biliyor musun Şaşkın: Şok olmuş
2009-05-16 (00:05)
Nazli Nazli (2004)
Nazli Nazli (2004)
Merhaba arkadaslar !!! ben 4. sinif ic mimarlikta okuyorum.. 2009-2010 icin politecnicoya basvurdum ama red aldim Yüzü kızarıyor sebebinide bilmiorum belki mezun olmamam belkide italyanca bilmemem oldu ( gerci ingilizce bolume basvurmustum ama ) Yüzü kızarıyor nesee cok uzgunum suan italyancaya devam ediorum ve seneye basvurular olunca acikta kalmamak icin 2-3 tane okula basvurucam ve devlet uni. istiorum fiyatlari yuksek olmasin die ..lutfen bana bu konuda yardimci olun Üzgün simdiden kararimi verip ona gore bi yol izlemek istiorum basvuru tarihleri vs. zaten cok uzuldum please pleaseee lutfen yardimci olunnn Gözlerini yuvarlıyor Yüzü kızarıyor Şaşkın:
Sayfa / 4
1234 Sonraki SayfaSon Sayfa